Gratis een artikel lezen, hahaha. Met account en dan MOET je inloggen om gratis te kunnen lezen en niets opent al maanden. Telkens dezelfde vragen en je komt niets verder. IRRITANT en ONBELEEFD.
Lisez les avis des autres
Jammer dat geen 0 sterren kan geven. Wat een ongelooflijk triest links medium is dit. Als je de reacties leest onder berichten dan kan links georiënteerd nederland zijn gal spuwen en elke partij of re... Voir plus
Lezerij activeren??? Vergeet het maar, herkent combinatie postcode en abonneenummer niet. Diverse malen geprobeerd. Email naar AD, geen reactie, chat begrijpt niet wat ik bedoel, telefoon niet opgenom... Voir plus
Volgens mij waren er gisteren in Loosdrecht demonstraties tegen azc niks van te lezen in die krant van jullie lekker dat geselecteerde nieuws van ad
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Vreselijke krant die aanzet tot haat en…
Vreselijke krant die aanzet tot haat en verdeeldheid onder de (vaak in mijn ogen domme) lezers. Het AD is niets meer dan een staatskrant met 100% propaganda: rusland is altijd slecht, biden is de beste president, demonstranten zijn altijd volgens het AD totaal gestoorde extreem rechtse mensen. Volgens het AD ben je ofwel een brave burger (als je aan hun norm voldoet en volgzaam bent) of... je bent een wappie, extreem rechts complotdenker, racist, klimaatontkenner, aso, tuig etc. De krant is mijns inziens alles behalve objectief... de krant pleegt met haar slechte beleid ook een overtreding op de mediawet: Kritische objectieve niet vooringenomen journalistiek en de zittende macht controleren... Maar NEE hoor.
Slechte klantenservice, slecht personeel
Beloofd 1 jarig abonnement blijkt doorlopend te zijn, klantenservice geeft niet thuis, kan niet helpen, kost vervolgens 3 maanden om alsnog op te kunnen zeggen. Klantenservice belooft dingen die niet kloppen. Stelletje ongeschoolde leugenaars zijn het bij de klantenservice!
Verongelukte met gezicht in krant
Wat een rotkrant, geen normen en respect voor bestaanden. Verongelukte zoon met gezicht en al in de krant. Wij zijn er kapot van!!! Wichard Maassen denk jij maar eens na wat je mensen aandoet!!!
Nare krant
Het AD is een staats propaganda krant, die duidelijk werkt voor de overheid, dat is wel duidelijk. Hun berichtgeving is alles behalve objectief en ze kiezen een kant: die van de staat.
Het AD vind het heel normaal om de Nederlandse bevolking 24/7 te overspoelen met propaganda en leugens. Zo vind het AD het doodgewoon om apartheid in te voeren, alles en iedereen die anders denkt dan zij uit te schelden, te negeren en is iedereen die anders denkt dan zij 'extreemrechts'.
Het AD is paranoïde en ziet in anders denken en doen 'gevaar'. Ging het over Biden, die was heilig en kon niets verkeerds doen, gaat het over Trump dan breekt de hel los.
Of het gaat alleen maar over oorlog, oorlog, doden, meer doden, ellende. Je wordt er niet goed van.
Algemeen Dagblad negeert opgezegd abonnement.
Sinds begin 2024 heb ik geen abonnement meer op een papieren krant. Ondanks herhaalde verzoeken aan de klantenservice van het AD om dat door te geven aan het depot waar vandaan de bezorgers hun kranten uitleveren krijg ik nog steeds die krant.
Na bijna een jaar (!) wachten is het abonnement eindelijk (hopelijk) beëindigd.
Push berichten
Vanaf 1 juli een tijdelijke abonnement van 8 weken op Digitaal Basis van het AD. Echter, na 3 weken word je bij iedere klik op de site geconfronteerd met een push bericht om je abonnement te verlengen. Dit neemt ca. 60% van je scherm in beslag.
De klantenservice vertelt doodleuk dat je dan maar alle push berichten op je pc, iPad en telefoon moet blokkeren, terwijl ik dat niet wil. Die zijn nl. wel wenselijk voor sommige andere sites.
They put everything behind a paywall.
They put everything behind a paywall.
Even when the police are looking for someone and asks viewers help you have to pay to see who they are looking for.
It was one of the best papers in 2010 but now its completly unreadable.
Also a special mention to debby gerritsen who just seems to Have a hatred towards men. its all about woman are innocent and men are evil with her. Ad has now become the worst paper/ news outlet in the netherlands
Matige krant
Matige krant, veel geld vragen voor weinig tekst net zoals mijn review
De bezorging van het Algemeen Dagblad…
De bezorging van het Algemeen Dagblad komt al maanden im ons gehele dorp te laat, het is echt een ramp. Als je hier op reageert krijg je stevast te horen dat je ondertussen de krant digitaal kan lezen, maar daar betalen wij niet voor, wij kopen een krant die zegt dat die door de week voor 7 uur bezorgd is. Vandaag hebben wij besloten om een review te schrijven.
De redactie van het AD schrijft zelf…
De redactie van het AD schrijft zelf reacties/opmerkingen bij bepaalde nieuwsberichten.
een voorbeeld: "(p)resident Biden"
Ik lees alleen maar positieve berichten en hij is zelfs de beste (p) resident ooit, serieus!!! Dat meen je toch niet????
En president Trump wordt alleen maar aangevallen en belachelijk gemaakt.
De NL media zijn totaal niet objectief, links georiënteerd en een propaganda machine van de staat om de bevolking anders te laten denken, maar het werkt niet meer. De bevolking prikt nu door de n a z i praktijken. Vraag aan mensen om je heen wie ze beter vinden Biden of Trump? Ik persoonlijk krijg hele andere antwoorden dan deze krant je doet geloven. En dat is niet alleen met deze topic. En ze komen altijd met uit onderzoek is gebleken dat .... of volgens experts.... en dan komen ze weer met een schijt verhaal. Het is elke keer dezelfde draaiboek wat gebruikt wordt.
luister naar www,x22report,com en je hoort het ware nieuws en wat zich afspeelt in de wereld.
Nog nooit zo een slechte bezorging van…
Nog nooit zo een slechte bezorging van de zaterdagkrant gehad. Al 2 zaterdagen achter elkaar GEEN KRANT!!! Klacht ingediend, geen reactie.
Fake nieuws!
Fake nieuws!
Te links georiënteerd
Woke
Racistisch jegens blanke mensen
AD is ronduit een gevaarlijke krant en waar het nieuws maar van één kant op en dat is de extreem linkse kant. Hoop dan ook dat hier snel iets aan gedaan wordt!
Wanneer je de bevrijding van gijzelaars…
Wanneer je de bevrijding van gijzelaars een bloedbad noemt in een vluchtelingenkamp terwijl het een Hamas bolwerk is, dan ben je om te kotsen
Bedrog
Ik kreeg te horen dat ik een maand de tijd heb om op te zeggen en dat ik de krant mag testen. Ik zit nu gevangen in een jaarcontract. De oorspronkelijke prijs die ik kreeg was 3,5 euro, nu betaal ik 15,71. Ik raad je dus aan om geen contract met deze mensen te sluiten. De krant is het niet waard.
Heel erg gestuurde krant
heel erg gestuurde krant, lijkt, nee verhalen worden echt zo aangepast dat vaak titel erger is dan in verhaal lijkt, zeer erg door cidi pro israel gestuurd, totaal geen nieuws over genocidi die israel aan plegen is op de palastijnen. heel erg is dit, krant en trouwens alle onder deze uitgever horen zijn niet eens 1 ster waardig, is letterlijk een rotzooi krant die zich voor doet voor de volk te zijn.
3 jaar lang abonnee geweest
3 jaar lang abonnee geweest. Krant wordt met regelmaat niet bezorgd en klachten daarover worden afgescheept met "u kunt de krant digitaal lezen". Geld terug of korting is geen sprake van. Het woord compensatie kennen ze niet.
Nu ben ik sinds enkele maanden gelukkig van de AD af, geen abonnement meer. Dan beginnen ze te bellen met "geweldige" aanbiedingen. In februari heb ik het recht van verzet ingezet om telefonische spam te voorkomen, want ze bellen je dagelijks. Ik heb het ze telefonisch aangegeven en het geweldige bandje en daarbij behorende stappen doorlopen. Nu zijn we enkele weken later en blijven ze weer bellen.
Telefonisch krijg ik een slap excuus over "is waarschijnlijk niet doorgekomen" en "ik kan er niets over zien". Ondertussen weten ze wel exact wie ze aan de lijn hebben.
Dit bedrijf, dpg media en AD, overtreden de wet. Mijn advies voor anderen die last hebben van het telefoonterreur van de AD is ze te melden via consuwijzer. Stop telefoonterreur van DPG media en de AD.
Nog steeds geboycot van reactiemogelijkheid
Voor de website van AD.nl is één ster nog te veel. De moderators hebben me om niets uitgesloten van de reactiemogelijkheid. Mijn reacties worden nooit meer geplaatst, ondanks deze goed zijn onderbouwd en netjes zijn voorzien van mijn volledige naam. Sterker nog, ik ben abonnee van een van de kranten van DPG Media. Het wordt tijd dat het moderatieteam zich laat bijscholen, het lijkt nu wel of ook een peuter die functie bij AD Nieuwsmedia kan verrichten.
Aanvulling: ook het nieuws dat wordt gebracht, is niet om over naar huis te schrijven. Vaak gaat het over het snijvlak van leven en dood. Te veel emotionele verhalen, vaak met machteloosheid. Alsof de sympathie ineens opgewekt moet worden.
Wat een klo. Krant
Wat een klo.. krant is dit. Je wordt verplicht om mee tedoen aan de leukste gemeente van nederland. Ik weet wel wat de klootste krant is van nederland.
Het ALGEMEEN DAGBLAD.
Weg ermee van mijn phone.
Ben al 3 weken elke dag bezig met…
Ben al 3 weken elke dag bezig met bellen om het dagblad in de bus te krijgen. Je wordt geholpen door een bandje die woorden slecht verstaat. Menu is daardoor slecht te gebruiken. Waardeloze service van zo'n groot bedrijf.
En savoir plus sur les différents types d'avis.