Gratis een artikel lezen, hahaha. Met account en dan MOET je inloggen om gratis te kunnen lezen en niets opent al maanden. Telkens dezelfde vragen en je komt niets verder. IRRITANT en ONBELEEFD.
Lisez les avis des autres
Jammer dat geen 0 sterren kan geven. Wat een ongelooflijk triest links medium is dit. Als je de reacties leest onder berichten dan kan links georiënteerd nederland zijn gal spuwen en elke partij of re... Voir plus
Lezerij activeren??? Vergeet het maar, herkent combinatie postcode en abonneenummer niet. Diverse malen geprobeerd. Email naar AD, geen reactie, chat begrijpt niet wat ik bedoel, telefoon niet opgenom... Voir plus
Volgens mij waren er gisteren in Loosdrecht demonstraties tegen azc niks van te lezen in die krant van jullie lekker dat geselecteerde nieuws van ad
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Krant wordt niet bezorgd
Krant wordt niet bezorgd. Na 4 klachten heb ik gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht. Ze konden het niet oplossen zeiden ze dus ja, dan maar beëindigen en voor een andere krant gaan. Jammer!
ruim 30 jaar abonnee geweest,betaal per…
ruim 30 jaar abonnee geweest,betaal per kwartaal.Vorig jaar 7x een bedrag van 20 euro p mnd van mijn rekening afgeschreven,bleek een andere abonnee te zijn,die dus 7 mnd de krant heeft ontvangen van mijn geld,Heel veel moeite gehad om die automatische incasso te stoppen.Nooit toestemming voor gegeven.Na heel veel bellen eindelijk het geld terug gestort gekregen.Nooit uitleg gehad waar het fout is gegaan,geen schriftelijke excuses,dus abonnement opgezegd.Voel me als een voetveeg behandeld.Jan van Uitert Utrecht
1 ster is nog teveel mbt het personeel
1 ster is nog teveel mbt het personeel. Net n meisje aan de telefoon gehad dat beslist niet t scherpste mes in de la is. "Goedemiddag u spreekt met..". "Uhm, hiervis t nog goedemorgen " (10u45). "Oohh dat had ik niet in de gaten".🤦 Vervolgens discussie inloggen (ik heb pas n abonnementafgesloten, na n week moet ik weer opnieuwinloggen wat niet lukt). Zinloos...zo'n juffrouw blijft dezelfde larie verkopen, absoluut ongeïnteresseerd en bijna geeuwend, stem verheffend als ze bakzijl haalt.
Ik wens het AD heel veel sterkte met dit
soort personeel. Misschien bij de volgende sollicitatieronde categorie bakvissen overslaan?
Vandaag gestart -> geen krant gehad!
Vandaag is mijn abonnement op het AD gestart via Kiosk.nl. Aanmelden gaat snel en simpel, maar een krant bezorgen schijnt toch wel lastig te zijn voor deze partij. Eindstand: dag 1, geen krant.
Zo kan ik ook proefabonnementen voor € 4,- opstarten, maar ik vermoed dat er maar weinig mensen over zullen blijven. Ik ben namelijk niet de enige.
EDIT: eerste 4 dagen geen krant gehad en ook geen enkele reactie op de bezorgklachten en dus het abo direct gestopt. Dat ging gelukkig wel snel via de chat. Ik zou iedereen willen aanraden geen papieren krant te nemen, want ze worden gewoonweg niet bezorgd.
Slecht en onjuiste informatie…
Slecht en onjuiste informatie publiceren, pure zieltjes winnen en schandalig kortzichtig, net als regio west , schandalig
Onbetrouwbaar nieuws en sensatie…
Onbetrouwbaar nieuws en sensatie journalisten. Kies voor nu.nl of NOS.
Abonnement AD stopt op 17 nov
Abonnement AD stopt op 17 nov
Incasso gaat op 12 nov gewoon door
3x contact gehad
de medewerkers geven 3x aan dat het teveel geïncasseerde bedrag binnen 2-4 week is teruggestort
Tis nu 12 febr en nog steeds geen centen terug
Waardeloze club, die je keer op keer met een kluitje 2 weken het riet insturen
Waardeloos!
Na jaren het AD opgezegd ivm slechte bezorging. Nu toch weer een weekend abonnement genomen. Dit is per 1 februari ingegaan. Vandaag weer geen krant ontvangen en ik heb geen idee hoe dit gecompenseerd wordt want daar hoor ik niks over. Heel slecht!!!
Eigenlijk wil ik geen sterren geven
Eigenlijk wil ik geen sterren geven, maar helaas het moet er toch 1 zijn. Ik had een abonnement afgesloten, maar heb nooit 1 krant ontvangen! Meerdere klachten gemeld en ook emails, daar nooit iets op gehoord!! Ben nu bezig mijn geld retour te krijgen! Sluit hier nooit een abbo af mensen! Want je krijgt je krant gewoon niet!!!!!
1 ster omdat de krant netjes bezorgd…
1 ster omdat de krant netjes bezorgd wordt, maar... sinds ik dit abonnement afsloot wordt ik dag en nacht meerdere malen gebeld door verschillende nummers, die allemaal van het AD zijn. Maar nooit wordt er ook maar 1 woord gezegd.
En nu maar eens kijken of ik van dit abonnement af kan komen.
3 jaar opzegtermijn
Proef abonnement genomen die automatisch zou stoppen. Nou mooi niet zit nu ineens met een opzeg termijn van 3 jaar!!!!!
Overigens zie ik de krant vaker niet dan wel. Hele slechte bezorging
als ex lid vind het schande dat de…
als ex lid vind het schande dat de uitspraak van het Internationaal Gerechtshof over Israel niet de hoofdpagina haalt. Ik had al zo'n gevoeld bij het lezen van hun artikelen dat ze niet helemaal objectief waren maar nu weet ik het zeker.
Wat besteld bij ad webwinkel op 9…
Wat besteld bij ad webwinkel op 9 januari en betaald en tot heden niks ontvangen, je kan ze niet bereiken en je geld terug krijgen ho maar
Ze reageren niet op de mail alleen maar met een bericht over 3 a 5 dagen word er contact gezocht met u, nou niet dus
Een verschrikkelijke organisatie
April vorig jaar abonnement stopgezet na 1001 klachten. Nooit bezorgd, slecht bereikbare klantenservice. Opeen begin januari krijg ik weer het AD. Nooit om gevraagd. Weer mail. Was foutje bezorger (dit terwijl ik n mail had gekregen over opnieuw abonnement?). En vandaag? Worden er doodleuk € 45,00 en € 16,00 afgeschreven!!!!! Mail gekregen was foutje. Binnen 5 dagen retour!!!! Wat denk je zelf??? Mijn geld wordt gewoon afgeboekt!!! Heb direct natuurlijk teruggeboekt. 5 dagen wachten??? Voor een afschrijving die totaal ongepast is? Wat een boevenclub. NOOIT meer met deze club iets aan gaan!!!!
slechte administratie
Abonnementsgeld was betaald, maar door een fout in hun administratie leek dat niet zo te zijn. Met als gevolg dat het abonnement werd geblokkeerd. Nu al bijna 2 weken geen krant ontvangen. 6x gebeld, 1x chat. Elke keer hetzelfde verhaal, ja u heeft inderdaad betaald, we zetten het door, over paar dagen ontvangt u uw krant weer. Hoezo over een paar dagen? Er is betaald, hoe moeilijk kan het zijn. Krijg je als dooddoener dat je een vergoeding krijgt voor de niet ontvangen kranten.
Een contactformulier kan je ook beter niet invullen, dan ontvang je een reactie van een no-reply mail. Hoe moet je dan daarop nog reageren?
Eigenlijk verdient dit alles slechts 1 ster. Maar omdat ik door het merendeel van de medewerkers toch vriendelijke te woord ben gestaan zijn het er 2 geworden.
Vroeger een redelijk objectief blad
Vroeger een redelijk objectief blad. Nu verworden tot een radicaal linkse rotkrant die er alles aan doet ongehoord Nederland van de buis te krijgen. Past precies bij links schreeuwend Nederland.
Voor de zoveelste x geen krant…
Voor de zoveelste x geen krant ontvangen op zaterdag! Geen reactie of excuus... en dan nog zeggen dat het wordt verrekend.
Heb het al opgezegd alleen zit ik er nog iets minder dan 2 jaar aan vast😡
Proefabonnement
Proefabonnement gehad voor de krant 4 weken op zaterdag. Van deze vier weken is de krant 2x niet bezorgd, 1x te laat, 1x op tijd.
Waardeloos.
AD is net als de rest van de mainstream, Bagger!!!
AD is net als de rest van de Mainstream, als het gaat om politiek, dan leveren ze halve bakken waarheden of propaganda!!!
Lopen heel snel achter als het gaat om buitenlands nieuws, posten nog steeds nieuws over Trump die van het stembiljet is afgehaald in Colorado terwijl dit al lang teruggedraaid is.
Corrigeer het nieuws of hef jezelf op, nu zijn jullie moedwillig leugens aan het verspreiden en zijn jullie geen media bedrijf meer maar een propaganda machine!!!
Mijn abonnement opgezegd.…
Mijn abonnement opgezegd eind september. Nog een creditfactuur tegoed. Al 4 keer voor gebeld. Na ruim 8 weken nog niets ontvangen.
Afschrijven zijn ze zeer vlot mee. Het zou binnen 4 weken op mijn rekening staan. Zeer slechte zaak. Service laat te wensen over.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.