Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Gratis een artikel lezen, hahaha. Met account en dan MOET je inloggen om gratis te kunnen lezen en niets opent al maanden. Telkens dezelfde vragen en je komt niets verder. IRRITANT en ONBELEEFD.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jammer dat geen 0 sterren kan geven. Wat een ongelooflijk triest links medium is dit. Als je de reacties leest onder berichten dan kan links georiënteerd nederland zijn gal spuwen en elke partij of re... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Lezerij activeren??? Vergeet het maar, herkent combinatie postcode en abonneenummer niet. Diverse malen geprobeerd. Email naar AD, geen reactie, chat begrijpt niet wat ik bedoel, telefoon niet opgenom... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Volgens mij waren er gisteren in Loosdrecht demonstraties tegen azc niks van te lezen in die krant van jullie lekker dat geselecteerde nieuws van ad

1,2

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Premium artikelen en objectief nieuws

Probeer af en toe de krant digitaal te lezen maar je loopt continu tegen premium artikelen aan welke niet gemarkeerd staan als premium. Daarnaast is het nieuws verschrikkelijk objectief en totaal niet neutraal. Ik ben er klaar mee en heb de AD bookmark verwijderd.

29 novembre 2023

AD bezorging erg slecht

Ik heb een proef abonnement op het AD en dit gaat niet goed, al 3x de krant niet gekregen of hij wordt na 10.00 uur pas bezorgd.
Reden, we hebben te weinig bezorgers?

27 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Artikelen worden tot in den treure herhaald. Triest.

Artikelen worden tot in den treure herhaald. Volgens mij is deze krant seniel geworden. Veel nieuws brengen ze niet meer. Ze presenteerden vandaag rond 12 uur om 6 herhalingen te plaatsen. En artikelen worden soms tot 6 keer herhaald over meerdere dagen. Het zal me niet verbazen als ze binnenkort omvallen. En als je er iets van zegt, wordt je geboycot. Ik moet mijn abonnement uitzitten, maar daarna zien ze mij niet weer. Treurig.

22 octobre 2023

Helaas eenzijdig nieuwsberichtgeving

Helaas eenzijdig nieuwsberichtgeving. Er wordt een genocide gepleegd en dit wordt nog eens gesteund door ad.nl. We willen nieuws dat de realiteit brengt, en geen propaganda maakt.

21 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

AD bezorging wat een trieste ervaring

Voor me moeder van 91 jaar 6 weken geleden een proefabonnement van 4 weken en daarna van 3 weken en daarna gekoppeld een jaar abonnement genomen. De eerste 3 weken ging de bezorging perfect krant lag elke ochtend netjes in de bus helaas duurde de pret niet lang de 4de week 1 krant niet bezorgd de 5de week 2 kranten niet bezorgd waarna ook geen na bezorging. Dan denk je goed dat kan gebeuren weer doorgegeven , echter vanaf 6de week tot op heden 3 kranten niet bezorgd inclusief zaterdag. We hebben er alweer genoeg van van het AD en hun bezorgers. Iemand van 91 jaar iedere keer naar de brievenbus beneden in de flat te laten lopen voor joker schiet ook niet op. Heden op het juiste moment nog het jaarabonnement nog kunnen annuleren. Het trieste van het hele verhaal is dat dit ook bij andere krantenuitgevers gebeurt. Lijkt me logischer als ze dus helemaal stoppen met bezorging van kranten aan huis. Er zullen uiteraard serieuze bezorgers zijn maar helaas zijn er waarschijnlijk zat die er een potje van maken echter werken ze in naam van een krant die hierdoor ook door het slijk gehaald worden. Tijden zijn verandert.

17 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Het AD zet je op het verkeerde been met 'premium' artikelen

Ook vandaag werd ik na het lezen van een autotest in het AD online er op geattendeerd dat ik zojuist één van mijn gratis premium artikelen had gelezen: dit was pertinent onjuist want er stond geen geel balkje met de tekst premium in de foto van het betreffende artikel op de autopagina, het ging om de nieuwe Toyota CHR en dit is niet de eerste keer... Eind september heb ik een melding bij de klantenservice gemaakt over een soortgelijk incident, kreeg geen eens antwoord.... Ik vind dit unfair en misleidend. Ik begrijp best dat niet alles gratis kan, maar doe het wél op een nette manier. Ik heb een account waarmee ik in kan loggen, maar overweeg dit stop te zetten. Ik heb een screenshot gemaakt van het betreffende artikel.

1 octobre 2023

AD .. censureert

AD plaatst hoegenaamd reacties bij haar artikelen .. maar zelfs als je voldoet aan de regelementen worden ze niet geplaatst .. ik krijg de indruk dat als je een bepaalde politieke partij niet appreciëerd dat je reacties niet geplaatst worden
.. dat noemen we censuur en dat bij een krant die altijd piept over persvrijheid?

26 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Kritische mening wordt actief geweerd

Ik plaats wel eens mijn reactie op een artikel op ad.nl. Mijn kritische mening wordt regelmatig geweerd. Of ik mij hierbij houd aan de gedragsregels maakt geen verschil. De redactie heeft niet het lef om dit te erkennen. Erg schadelijk voor de journalistiek, en voor de maatschappij als geheel. Van mij dus 1 ster. Dikke onvoldoende.

10 septembre 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Wel bijzondere gang van zaken meld je…

Wel bijzondere gang van zaken meld je je telefonisch aan voor een digitaal abonnement met commitment voor 3 jaar en heb je na een week wachten geen enkele reactie of account beschikbaar, teleurstellend als nieuwe klant, ik laat het maar voorbij gaan vertrouwen is een beetje weg

21 août 2023

5 x de krant proberen

5 x de krant proberen. De krant is eenmaal op tijd bezorgd, tweemaal een aantal dagen te laat, en tweemaal niet bezorgd.

26 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Een krant waar het zijn van een betrouwbare nieuwsvoorziener ondergeschikt is aan geld.

Krant die met suggestieve koppen en gebrekkige journalistiek "nieuws" brengt. Wanneer het gaat om de aantal keren dat er op een artikel wordt geklikt en de meeste artikellen alleen als betalend lid te zien zijn doet dat de eigen betrouwbaarheid niet goed. Het zou beter zijn dat deze krant in betrouwbare nieuwsvoorziening voorziet zonder dat je voor een abonnement moet betalen en het gaat om geld, anders kan deze club net zo goed stoppen.

En weer heeft deze krant nepnieuws verspreid. Een artikel over prins Bernard publiceren en stellen dat hij miljoenen over de rug van vluchtelingen verdient, terwijl hij gratis deze gebouwen ter beschikking stelt. Hoewel er genoeg is aan te merken op deze man moet je wel met inhoudelijke argumenten komen, kudtkrant.

25 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos AD.nl dit is de wereld op…

Waardeloos AD.nl dit is de wereld op z’n kop. Wij hebben een abonnement voor een papieren krant op zaterdag. Deze krant hebben wij sinds dat wij op ons nieuwe adres wonen niet ontvangen, ondanks dat wij iedere week melding hiervan hebben gemaakt. Daarom hebben wij het bedrag gestorneerd voor de kranten die van ik nooit hebben ontvangen. Nu krijgen wij van jullie een brief dat wij het bedrag moeten betalen voor de kranten die wij nooit hebben ontvangen, plus boete als we dat niet doen. En dreiging dat we anders de krant niet meer ontvangen. Dit is toch echt te gek voor woorden! Ook bellen met de klantenservice levert niets op. Argument: u had de krant digitaal kunnen lezen. Daar neem ik geen papieren zaterdag krant voor!

25 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

AD kinderachtig bezig na opegging abonnement

Ja, ik lees graag een papieren krant en heb een hekel aan het lezen van een krant op een beeldscherm na een dag achter de PC. Na enkele jaren abonnement op het AD hadden we deze voor na de vakantie opgezegd omdat deze te duur werd. Intussen gingen we met vakantie en hadden de bezorging van de papieren krant opgeschort tot na de vakantie. Wat schetste onze verbazing ? De bezorging van de papieren versie kwam niet meer op gang. Argument van het AD: ja, u had toegang tot de digitale versie van de krant dus uw abonnement is gewoon door blijven lopen, terwijl als ik de bezorging niet had opgeschort ik na de vakantie ook nog 3 weken een papieren krant had gehad. Weliswaar met oud nieuws, maar toch. Het AD heeft zich op deze manier 3 weken krantbezorging toege-eigend. Oplichters !!!
Mijn conclusie: mocht u een abonnement op het AD overwegen: lees bovenstaande en kom tot de conclusie dat de papieren versie gratis is !

21 août 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus