Adams mat passer meg perfekt. Jeg liker å lage.mat, men jeg er ikke noe flink til å bestemme på forhånd hva jeg skal lage og handle inn deretter. Deilig å velge blant mange ulike retter. Velg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er så utrolig fornøyd med Adams matkasse. Jeg er alenemor og med denne matkassen får jeg full kontroll og slipper både å handle og planlegge middagsmat. Det har hent seg at matkassen har blitt lev... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg hadde aldri bestilt en matkasse før og var litt skeptisk. Det er det lureste jeg har gjort. Jeg bestilte vel 3 eller 4 måltider og det var mange forskjellige og spennende smaker. Men det jeg var s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Leverer til avtalt tid og virker tilsynelatende som et glimrende opplegg. Problemet er når 3/4 leveranser har skadet eller råttent innhold. Sist kasse var det blant annet kylling fra Ytterøy. Denne pa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gode råvarer, spennende smakskombinasjoner og varierte steg for steg-oppskrifter. Alt perfekt porsjonert for mindre matsvinn. Adams matkasse leverer matglede rett hjem til deg.
Tordenskioldsgate 8-10, 0160, Oslo, Norvège
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Et fantastisk konsept. Flotte råvarer. Ikke spesielt dyrt. Mindre mat som kastes. Leveres helt hjem. Takk for at dere gidder...

Réponse : Adams Matkasse
Ok mat. Dårlig og upressjonell og arrogant kundeservice. Hadde ikke fått melding fra Walley, som jeg allrid har gjort før. Dette ble sendt til inkasso, Intrum, som har sendt BREV. Vi er i 2025. Har ikke åpna et bra. Sist 5 år. Selvsagt sender de brev de vet ingen leser. Slik de kan håve inn. Kontaktet kundeservice. Se sa, nei d er send, så vi har ikke salen. Bryr seg ikke om kundene. Så bruker sndre. Men, maten er ok. Og greit. Selv om det er mini porsjoner. Så, skal der komme inkasso varsel, skal det være slik seriøse aktører bruker, via for eksempel Digipost o.l.

Réponse : Adams Matkasse
Kjeltringer som sender drit i posten uten at en har bestilt noe på månedsvis og forventer en skal betale for det?
Sender masse kjipe ingedienser alle har i huset sitt som smaker så si ingenting.

Réponse : Adams Matkasse
Veldig godt, gode oppskrifter, alt er i kassen når vi får den levert på døra, vi er imponert over hvor gode og varierte middager vi får 3 dager i uka🤗

Réponse : Adams Matkasse
Tragisk opplegg. Rart dette skal være et ukentlig abonnement man kan avslutte når som helst. Tenkte dette var fint å teste ut men har avbestilt og pauset abonnement, hos kundeservice.. Allikevel så trekker de meg for penger.. Har ingen matkasse på vei da jeg har avbestilt over en uke i forveien..

Réponse : Adams Matkasse
Spennende og gode middager!🤤Fin størrelse på porsjonene🍛 Og rask og super service når man tar kontakt med support!🤩

Réponse : Adams Matkasse
Deilig å velge blant mange ulike retter. Velger ofte en fisk, en kjøtt og en vegetar rett per uke.
Og om d blir en feil i leveringen, selv adam mat kan gjøre feil, så er de raske med å rette opp feilen eller kompensere deg.
Rett og slett godt fornøyd kunde.
Geo Berntsen

Réponse : Adams Matkasse
Vi har brukt adams matkasse noen uker. Råvarene er det kvalitet på, aldri noe galt med maten. Levering til tiden.
Middagene er spennende og mange gode smaker. Middager/sammensetninger vi normalt ikke hadde laget, men falt i god smak hos alle. Middagsposjonene var absolutt store nok. Pluss at man kan bestille frukt og annen mat.

Réponse : Adams Matkasse
Veldig fornøyd med min første matkasse. Maten smakte fantastisk, oppskriftene var så godt Takk.

Réponse : Adams Matkasse
Hyggelig og løsningsorientert kundebehandler.

Réponse : Adams Matkasse
Hei! Jeg bestillte matkasse hos der for å lage mat til min bar. Etter at jeg hadde brukt opp alle matvarene i matkassen, så sa barna at dette er den beste middagen jeg har laget, så takk for det, ikke bare er maten god men dere har også lagt fokus på bærekraft også

Réponse : Adams Matkasse
God informasjon om levering. Presis levering, stort sett. Varene er på plass i kassa. Innbydende og friske.
Oppskriftene fine.
Det eneste negative er at det var mye de samme smakene på rettene nesten hver uke.

Réponse : Adams Matkasse
Fikk ofte grønnsaker som var delvis råtne,ofte manglet det ingredienser,toppen av isfjellet fikk karbonader merket Strøm Larsen,dette ble jeg matforgiftet av natt til Torsdag 11/1-2024,styr unna denne retten med karbonader,dersom du ikke ønsker og bli syk av dette,.

Réponse : Adams Matkasse
Svært god mat, med friske råvarer. Spesielt kvaliteten på råvarene imponerer

Réponse : Adams Matkasse
Vi er godt fornøyde med Adams matkasse: leveringene, kvaliteten på matvarene, oppskriftene osv. Det er enkelt å følge oppskriftene og veldig kjekt å lage mat sammen. Maten er variert og sunn. Positivt at man kan alltid velge mellom massevis oppskrifter.

Réponse : Adams Matkasse
Høy kvalitet på råvarer, spennende oppskrifter og stort utvalg av retter.

Réponse : Adams Matkasse
Fantastisk god og næringsrik mat. Lett å lage, alltid nok. Punktlig levering.
Har for oss ført til mindre matsvinn og færre besøk på matbutikken, noe som kommer positivt ut på matbudsjettet.

Réponse : Adams Matkasse
Veldig fornøyd med råvarer og kundeservice! Anbefales!

Réponse : Adams Matkasse
Fikk ikke levert kassen. Lang responstid på chat. Andre gang på fire måneder at kassen ikke blir levert hos meg.