Bra utbud och bra priser. Då jag gjorde beställningen under semestertider så var supporten stängd, detta borde jag läst själv när jag ville kontakta dom. Så ingen skuld ska läggas på dom. Åkte ändå f... Voir plus
Adexa är ett kanon bra företag att handla från som privatpersoner. rekomenderar detta företag att hndla rån STARKT!!! Tveka inte... God service de svarar nabbt på dina frågor om du skulle undra över n... Voir plus
Har precis fått produkten så kan inte uttala mig om själva produkten ännu men väldigt lång leveranstid, över 1,5 vecka. Visst är vi i semestertider men hade ändå önskat snabbare leverans när det är de... Voir plus
Jag är mycket nöjd med mitt köp från Adexa Nordic. Beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och produkten motsvarade mina förväntningar. Kundservicen var professionell och hjälpsam när jag had... Voir plus
Adexa Nordic - Nordens mest prisvärda restaurang- och storköksutrustning
Brobackavägen 19, 44191, Alingsås, Suède
- 0322-122 82
- info@adexanordic.se
- adexanordic.se
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Price performance avgör det hela.
Snabba leveranser samt kundsupport på helgerna.
Hög kvalité på deras rostfria enheter.
Föredömligt
Bra pris! Ingen krånglig leverans. Levererades utanför garageporten efter samtal från leverantören.
Snabbt och enkelt, samt fungerade som jag förväntat mig!
Leverans enl plan
Bra produkt till ett bra pris
Beställning och leverans funkade…
Beställning och leverans funkade smidigt.
Har ej öppnat varorna än. Men utgår ifrån att det funkar
Snabbt levererat
Snabbt levererat. Det är bra att frysboxen inte är så tung. Bra pris.
Snabb leverans och bra support
Högre kvalitet än förväntat
Högre kvalitet än förväntat. Snabbleverans. Mycket nöjd med min produkt.
Very fast delivery of the product
Very fast delivery of the product. Thank you.
VARNING!!
VARNING!!! KÖP INGET FRÅN DE!!! dem har INGEN RIKTIG GARANTI. Köpte samma vara 2 gånger och samma problem båda gångerna.
"RESERVDELS GARANTI"
Med andra ord, så kostar det dig om deras varor är trasiga. Du MÅSTE betala en auktoriserad elektriker som ska felsöka problemet och skicka in en rapport till adexa så den kan skicka reservdelar. Största bluffen inom företag.
Juste, dem beklagade att deras varor var trasiga. Det hjälpte mig jättemycket, nu kan jag sova gott.
Snabb service bra priser
Enkelt och smidigt
Väldigt snabb leverans
Väldigt snabb leverans. Bra kvalitet på produkterna jag köpte.
Snabbt leverans och mycket hjälpsam…
Snabbt leverans och mycket hjälpsam kundservice