Bestilte i slutten av november. Pakken beregnes komme 5 januar. Det stemmer aldrig med beregnet leveringstid fra Adlibris. Så hvis du trenger produkter til en spesiell anledning eller tidspunkt så... Voir plus

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

277 avis

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Kundeservice

Bestilte varer før jul med lovet levering nesten en uke før julaften, men pakken kom først etter jul. Forsinkelsen ble først kommunisert rett før jul. En chathenvendelse 22.12 ble også avsluttet uten noen form for svar.

Tok deretter kontakt via kontaktskjema før jul, men fikk først svar etter 2,5 måneder – med beskjed om at henvendelsen hadde havnet hos en ansatt som hadde sluttet. I etterkant har det vært nødvendig å purre en rekke ganger uten å få reelle svar.

Kundeservice ber konsekvent om ordrenummer og problemstilling på nytt, selv når saken gjelder hvorfor tidligere henvendelser ikke er tilgjengelige.

Inntrykket er totalt manglende system for oppfølging av kundesaker og ingen sammenheng i kommunikasjonen.

13 avril 2026

Adlibris leverer veldig dårlig service

Adlibris leverer veldig dårlig service. Bestillinger blir sendt mye senere enn det som er oppgitt. Hvis man prøver å kansellere fordi det tar for lang tid, sier de at det ikke er mulig siden pakken allerede er sendt – selv om den ofte ikke er det ennå. Da må man i tillegg betale retur selv. Kundeservice er også svært vanskelig å få tak i, og hvis man først får svar, kan tonen være frekk og lite hjelpsom. Alt i alt en veldig skuffende opplevelse – frarådes.

11 mars 2026

Falsk dato og elendig service!

Datoer som man får oppgitt når man bestiller er løgn! De gir en falsk dato for å lure kunden til å bestille. Når man tar kontakt med support, er de frekke nok til å avslutte chatten med kunden uten å avslutte samtalen i enighet.

10 mars 2026

Just tried to buy a book with vipps

Just tried to buy a book with vipps, site is a confusing mess. Round in circles thinking this cannot correct. Wanted bankid, did not send email recovery email, klarna everwhere with terms even after selecting vipps, I managed to log in without realising as feedback was non-existing. Abandoned, I can wait an few extra days for my book. Even considered giving feedback, started, then thought they must know this already..

24 février 2026

STYR UNNA

STYR UNNA! Elendig kundeservice og umulig å få svar på hva som er riktig returadresse da de ikke henter ut returer på den adressen som ligger på dere nettside. Totalt useriøs og amatørmessig butikk!

29 décembre 2025

Ekstremt lang leveringstid

Bestilte i slutten av november. Pakken beregnes komme 5 januar.
Det stemmer aldrig med beregnet leveringstid fra Adlibris. Så hvis du trenger produkter til en spesiell anledning eller tidspunkt så beregn minst 2 mnd på frakt och handtering. Det stemmer heller ikke når du får mail fra Adlibris «vi har nå sendt pakken» tog 4 dager før pakken blev registrert hos Posten.

30 novembre 2025

Bestilt julegave kommer ikke til jul

Bestilte en julegave til barnebarn den 14. desember som skulle ta 2-4 dager å få.. Etter mye mail utveksling, fikk jeg beskjed om at den var registrert.
Pr den 19. desember er den ennå ikke innlevert til Posten. Skal ankomme mellom 23. og 29.12. Detter er for dårlig og for sent å få den til barnet på Julaften og jeg må derfor kjøpe en annen gave.
Regninga kom imidlertid veldig fort.
Pakken har pr 22. desember ennå ikke blitt levert for sending!!!

18 décembre 2025

Anbefaler ikke å bestille herfra

Anbefaler ikke å bestille herfra! De lover levering på en spesifikk dato, men når den passerte, hadde de fortsatt ikke mottatt bøkene selv. Ingen informasjon om manglende lagerstatus ble gitt ved bestilling. Velg en annen leverandør!

19 décembre 2025

Udugelig!

Bestilte en hau med bøker som skulle i julegave til min søster, valgte frakt og betalte via vipps og skrev til min mor rett etter jeg hadde betalt... sjekker etter ett par uker, men min bestilling er ingen vei å finne, ikke blitt trukket fra konto, absolutt ingen spor etter det jeg bestilte! Vil aldri bestille herfra!

1 décembre 2025

Det är inte hemsk sena leveranser som…

Det är inte hemsk sena leveranser som problemet - för det är dem - men dem verkar inte bry sig om kunder alls - ingen kundtjänst - kundtjänst verkar ta lika lång som sena leveranser att återkomma.

15 décembre 2025

Styr unna

Styr unna. Utvalget er bra, men de kan ikke levere i det hele tatt. Bestilte et notehefte i juli -25 og fikk beskjed om leveranse i løpet av 4-6 uker. Etter 6 uker fikk heg beskjed om at varen var forsinket. Etter 8 uker tok jeg kontakt med kundeservice. Det er kun 1 person som sitter på kundeservice og han kunne bare si det samme. Varen er forsinket og vi vet ikke når den kommer. Kanskje innen 1 uke. Etter ytterligere noen uker ny kontakt med kundeservice og samme person. Jeg krevde å få en forklaring på hvorfor det er forsinket og prøvde å spørre om det er noe spesielt som har skjedd med min orde. Samme svar vi vet ingenting. Vi kan godt kenselere ordren. Neste gang var det samme svar og kundebehandler var veldig ivrig på at jeg skulle kansellere. Følte egentlig at kundebehandleren var på ungdomsskolenivå i oppførsel og kundebehandling, til tider frekk. Etter 5 måneder prøvde jeg å få kontakt med kundeservice i Sverige for å treffe en annen person. Men de kunne ikke svare på Norske ordre. Så til slutt traff jeg en annen kundebehandler i Norge sam var forståelsesfull og oppførte seg normalt. Han kunne heller ikke si hva som var skjedd, men at det var merkelig at ingenting skjer. Han anbefalte at jeg kunne kansellere ordren og legge den inn på nytt. Det kunne jo hende det var en feil med min ordre de ikke kunne se. Jeg skulle da få 25 prosent rabatt. Må innrømme at jeg endte med å bare kansellere. Til slutt fant jeg et lite firma i Sverige som kunne levere heftet. Fikk det etter 5 dager. Det er mye bedre enn 5 måneder med forgjeves venting og dårlig kundebehandling. Dette er det verste og minst profesjonelle firma jeg noensinne har vært borte i. Kommer aldri aldri til å bestille derfra igjen

15 octobre 2025

0% service

Jeg vet ikke om det er uvilje, udugelighet eller arroganse som plager individene på kundeservice.
Godt mulig en kombinasjon.

Er ikke sjangs for å lykkes med noe på chat, og telefon har de droppa.

Styr unna!

12 décembre 2025

Verste kundeservicen jeg har opplevd, manglende vare

Fikk tilsendt pakken raskt, men det manglet noe innhold. Sendte epost, som skulle svares innen 24 t, men måtte purre på denne etter 4 dager. Da jeg endelig fikk svar, sa de bare bastant at alt var sendt, men jeg kunne returnere varen dersom jeg ville det. Jeg forklarte gjentatte ganger at jeg ikke ønsket å returnere varen, men at jeg ønsket mangelen ettersendt. Fikk bare kopi av reglene for retur. Jeg påpekte at hvis jeg sendte tilbake pakken jeg hadde fått, ville dette være en pakke med manglende vare, og jeg ville risikere å bli trukket for dette beløpet, men fikk aldri svar på dette.

Vi er flere i familien som har mottatt pakker fra andre nettbutikker hvor noe har manglet, og vi har alltid fått mangelvaren raskt ettersendt med en unnskyldning. Feil kan skje. Jeg hadde forventet at Adlibris hadde beklaget feilen og ettersendt varen, ikke at de bare nekter, og så slutter å svare.

Vi kommer ikke til å handle her mer

4 décembre 2025

Ulovlig SMS-reklame mot kunder og tidl

Ulovlig SMS-reklame mot kunder og tidl. kunders vilje.

Dette skal rapporteres til politiet og andre aktuelle myndigheter. Adlibris er eid av bonnier (zionistsvin) så ikke overraskende at de i adlibris også terroriserer uskyldige mennesker.

Bare dårlig erfaring med adlibris og bonnier publications

Slutt å bryte lover om perspnvern og slutt å bryt reservasjonsretten mot markedsføring!!!

25 novembre 2025

do NOT order any thing from them

do NOT order any thing from them. they will just send you email not in stock bla bla bla. so you pay for some things they dont have. i lost my money and have never got what i did order. so do stay away from them

21 octobre 2025