1. Magasins d'appareils de fitness

Advantum – Voor een betere fitnesservaring en een gezondere levensstijl. Bij Advantum combineren we innovatie en duurzaamheid om jouw training én gezondheid te verbeteren. Onze missie? Jouw fitnesservaring optimaliseren met slimme, hoogwaardige producten en met onze Healthy Habits-lijn bijdragen aan een gezondere, plasticvrije levensstijl.

4,4

Bunda step

Ik heb de bunda step uitgetest. Hij blijft goed zitten tijdens het uitvoeren van kickbacks zonder verschuivingen of dat het losraakt. Hij voelt ook stevig aan waardoor je je kunt focussen op de oefening zelf. Zeker een aanrader!

11 juin 2025

Bunda step

Mooi ontwerp van goede kwaliteit. Door de strap die onder de voet gaat heb je meer grip en stabiliteit, veel beter dan de straps die alleen om je enkel gaan. Enige punt is dat de Strap voor om je enkel te groot was voor mij, zelfs als ik het klittenband helemaal aantrek. Dit zorgt ervoor dat de ring waarmee je je aan de cable vast maakt niet in het midden van je enkel zit. Bij laag gewicht was dat niet perse vervelend, bij een hoger gewicht merk je dat meer. Los van dat zou ik deze strap meer aanbevelen dan degene die alleen om je enkel zitten.

7 juin 2025

Top producten

Er is heel goed nagedacht over het product: Bunda Step. Alles wat irritant is aan de normale enkelbandjes is opgelost met dit product. Daarnaast zijn de jongens van Advantum echt hele lieve mensen die goed willen doen voor de planeet :)

6 juin 2025

Geweldige ervaring

De swipe grip ligt goed in de hand en zorgde ervoor dat ik zelfs het gewicht bij de oefening kan verhogen. Gemakkelijk te bevestigen.

6 juin 2025

Beste kwaliteit fitness producten op de markt

Super snelle levering! Ik had in de avond een bestelling geplaatst en de volgende ochtend had ik gelijk mijn producten ontvangen. De producten zijn van uitermate hoge kwaliteit en tillen mijn workout zeker naar een hoger niveau. Ook hebben ze leuke content op social media. Al met al een top bedrijf!

10 avril 2025

Startup met potentie

De bestelling werd supersnel verzonden en bezorgd, de kwaliteit van de SipSafe is top, en de social media staat vol met leuke video's van topkwaliteit!

30 décembre 2024