Advocaatfamilierechtamsterdam Avis

4,6

Via mediation tot een oplossingen gekomen. Nu hopen dat alle partijen zich aan de gemaakte afspraken houden maar daar heb ik alle vertrouwen in, ik ben positief gesteld.

Altijd bereikbaar en bereid om te helpen, voelde me nooit bezwaard als ik weer es belde, met een vraag. Voelde me gesteund en begrepen door deze man.

hij luisterde echt naar mijn verhaal zonder me te onderbreken voelde alsof t er toe deed

1. Avocat spécialisé en droit de la famille

Bij Advocatenkantoor Familierecht Amsterdam zetten we ons volledig in voor uw juridische behoeften op het gebied van familierecht. Met een team van ervaren advocaten zijn wij gespecialiseerd in een breed scala aan familierechtelijke kwesties, waaronder echtscheidingen, voogdijzaken, alimentatie, en erfrecht. We begrijpen hoe emotioneel uitdagend deze periodes kunnen zijn en streven ernaar om u met empathie, discretie en professionaliteit bij te staan. Ons kantoor, gevestigd in het hart van Amsterdam, biedt zowel lokale als internationale cliënten hoogwaardige juridische dienstverlening. We zijn trots op onze persoonlijke benadering, waarbij we luisteren naar uw unieke situatie en samen met u werken aan de best mogelijke uitkomst. Door onze jarenlange ervaring hebben we een grondige kennis van het familierecht opgebouwd, die we inzetten om uw rechten en belangen te beschermen. Bij Advocatenkantoor Familierecht Amsterdam streven we naar transparantie in al onze diensten, van duidelijke communicatie tot transparante tarieven. We nodigen u uit om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waar we samen kunnen kijken hoe we u het beste kunnen ondersteunen. Uw vertrouwen en tevredenheid staan bij ons voorop.

4,6

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Strak resultaat

Hij had een sterke en professionele uitstraling in de rechtszaal waardoor ik direct meer vertrouwen kreeg.

12 mars 2026

Mijn ervaring met dit kantoor was…

Mijn ervaring met dit kantoor was teleurstellend. Ik werd kort te woord gestaan, zonder inhoudelijk te luisteren naar de complexiteit van mijn zaak (internationaal vermogen). Er werd direct geconcludeerd dat mijn dossier “niet goed klonk”, zonder enige onderbouwing. Bovendien werd ten onrechte aangenomen dat ik geen Nederlands spreek vanwege mijn naam. Dat voelde respectloos. Ik deel dit zodat anderen weten wat ze kunnen verwachten qua houding en professionaliteit.

20 octobre 2025