Rekommenderar David på Arlandastad. Bytte in min bil mot en ny och allt gick smidigt. David gav bra service, var lätt att nå och hade ett professionellt bemötande. Mycket nöjd med hela affären.
Jag köpte en Toyota Auris av Papken och fick ett väldigt gott intryck redan från första stund. Atmosfären på platsen var avslappnad och professionell, och både Papken och hans kollegor var tillmötes... Voir plus
Vi är auktoriserade återförsäljare & verkstad för Volkswagen, SEAT, CUPRA, Kia och Maxus. På vår verkstad är vi även auktoriserade för Kia, Volkswagen, Volkswagen transport, Audi, Skoda, SEAT, CUPRA, Hyundai, Ford & Maxus. På Aftén Däckcenter är vi anslutna till kedjan Euromaster. Vi har alltid de senaste modellerna för omgående leverans. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta våra kunder i fokus så vi överträffar kundernas förväntningar. Hos oss på Aftén Bil kan man få hjälp med att hitta rätt när det är dags att införskaffa en ny bil. Vi hjälper kunder med allt från värdering av nuvarande bil till finansiering på den nya. Vi kan också hjälpa till i frågor vad det gäller fordonsskatt, försäkring, service och andra viktiga faktorer man ska tänka på när man köper en ny bil. Våra säljare är produktspecialister och har stor kunskap i bilekonomi, t.e.x leasing och finansiering. Detta gör att vi kan hjälpa våra kunder till en tryggare bilaffär. Vårt mål är att våra kunder ska hitta rätt bil för just dennes individuella behov och vara så pass nöjd, att vi får fortsatt förtroende att vara den självklara billeverantören. Hos oss kan du ha ett komplett bilägande där vi b.la erbjuder försäljning, verkstad, tillbehör samt reservdelar. Välkommen till Aftén Bil - En Riktigt Bra Bilaffär.
Rallarvägen 10A, 184 40, Åkersberga, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 82 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Köpte en bil från Aften Bil och blev tyvärr mycket besviken. Vid köpet uppgav säljaren att bilen hade kamkedja, och detta stod även på varudeklarationen som säljaren hade skrivit under. Efter några månader upptäckte jag att bilen i själva verket har kamrem.
Säljaren sa också att sommardäcken var i mycket fint skick. När jag bytte till sommardäcken i april visade det sig dock att två av däcken var helt utslitna och behövde bytas ut, vilket kostade mig över 4 000 kronor.
Min upplevelse är att jag fått felaktig information om bilens skick och utrustning. Därför kan jag tyvärr inte rekommendera Aften Bil.

Réponse de Aftén Bil
Lämnade in bilen för skadereglering. Bilen skulle vara klar efter 5-7 dagar. Nu har det gått över två veckor !! Jag förstår att det kan hända att folk blir sjuka. Men precis som andra jobb med deadline måste jobbet bli gjort. Ingen svarade i telefonen när man ringer så vi fick åka dit och prata med dem. Ingen person som kunde svara var där och när personen väl kom hade det gått 30 minuter. Hela tiden får man höra att den är snart klar men den blir aldrig klar. Resan som skulle startat vid 10 fick startas vid 14.30. Nä nästa gång tar vi en annan verkstad.

Réponse de Aftén Bil
Receptionens personal så obehagligt otrevliga. Kommer aldrig mer besöka detta företag inte rekommendera någon ett besök heller. Sämst från start till slut.

Réponse de Aftén Bil
Om det gick att lämna minusstjärnor så hade jag gjort det.
Kan bara instämma med de andra missnöjda kundernas upplevelser om hur illa man blir behandlad som kund. Med den nonchalans och inkompetens som som dom uppvisar är det underligt att dom fortfarande får behålla sin auktorisation av generalagenten för Kia.

Réponse de Aftén Bil
Köpte en bil distans vilket jag gjort många ggr innan och varit nöjd.
Dock inte med denna firma.
Först lägger de till 2000kr i avgift trots vi var överens om ett maxpris.
Sedan när bilen hämtats upptäcker jag att den inte var rekonditionerad, vilket den skulle vara.
Vid kontakt påstår de att den är rekad, vilket är lögn.
Vid kontakt med försäljningschefen svarar denne inte på frågor men meddelar att de inte har ngt att tillägga
En säljare vid namn Oliwer som hjälpte mig med ett bilköp, väldigt professionellt och hjälpsam. Kände mig väldigt trygg med hela affären och rekommenderar verkligen aftén som företag!

Réponse de Aftén Bil
Jag köpte nyligen en Ford och är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Säljaren var professionell, hjälpsam och tog sig tid att ge all information jag behövde. Dessutom har servicen efter köpet varit utmärkt. Rekommenderas varmt!
De har i samband med service, med 99.9% säkerhet, orsakat ett fel på min bil. När jag hämtar bilen varnar den direkt vid start för fel. Fel som uppenbarligen inte fanns när jag parkerade utanför deras verkstad. De lever uppenbarligen på att fakturera felsökningsavgifter. Serva er bil någon annanstans
Köpte en Evoque TD4 av dem där de garanterade att fordonet genomgått en komplett motorrenovering samt att bilen var i fullgott skick. Efter ca. 1200 mil gick multiremmen av och bogsering krävdes. Påtalades till Sebastijan(säljchef), ingen åtgärd utförd. Halldexen slutar fungera efter 1300 mil där ny styrenhet behöver bytas,felsökning sker på fristående verkstad där det konstateras att kablaget legat och skaft och kortslutits. Sebastijan vill återkomma i ärendet, ingen återkoppling eller lösning på ärendet presenteras trots flera kontakter oss i mellan. Åtgärder för samtliga brister(fler en dessa som jag tar upp) kommer kosta ca. 41000 kr att åtgärda. Aftén bil i Vallentuna vill inte ta något ansvar i frågan, utan vill ducka så länge det går. Har ägt bilen i ett år nu och verkstadskostnaderna överstiger strax halva inköpsvärdet. Kommer ALDRIG mer göra affärer med detta oseriösa företag och kan endast rekommendera dem till kunder med djupa fickor, det blir dyrt att köpa bil hos dem! Gör inte om mitt misstag och gör affärer med dem!

Réponse de Aftén Bil
Jag är mycket missnöjd med min upplevelse. Personalen saknar kundfokus och beter sig oseriöst. När det gäller att ta betalt går det väldigt snabbt, men om man behöver hjälp måste man ringa och komma tillbaka gång på gång för något som redan är betalt, trots att det handlar om ett väldigt enkelt arbete, som att beställa låsbultar.
Det känns som att de inte tar sina kunder på allvar och visar ingen respekt alls. På grund av detta kommer jag aldrig att använda eller rekommendera Kia igen.

Réponse de Aftén Bil
Vi kommer aldrig att köpa en bil från aften igen, detsamma gäller för våra vänner och familjemedlemmar. Vi blev grundlurade av aften på vår första bil, strul med avtal, skrev annat miltal i avtalet (vid konfrontation får vi svaret att det är inte så noga det är så vi skriver). Sommardäcken var helt slutkörda när vi fick dom (körde endast 3 månader med sommardäcken) fel efter fel. 1,5 år passerar och vi är i behov av större bil och väljer att ge aften en ny chans att få en nöjd kund, men icke sa Nicke. Vi hittar en bil som vi vill köpa och byta in vår bil sjävklart är det saker som behövs fixas som vi kommer att behöva stå för, vilket vi accepterar. Sen kommer sommardäcken på tal (vi har all arounddäck på) då ska vi betala ytterligare 6000:- för däcken dom sålde till oss som inte ens är godkända från aften själva att sälja till kund. Inget bra bemötande, noll tillmötesgående och dom vill inte rätta till sina tidigare fel heller, bilköpet avslutades pga ett par däck som aften vill ha betalt för som dom själva sålde till oss i alldeles för dåligt skick. Kommer aldrig någonsin igen att sätta min fot inne hos aften igen. Riktigt hemskt företag med noll skam i kroppen.
Det här aften svarar i varje ”mindre bra” inlägg vi hoppas att få en ny chans i framtiden att göra dig/er nöjda är ju uppenbarligen en ren och skär lögn från deras sida.
I found my car online and got in contact with Samuel, his service and enthusiasm to make everything work was outstanding! He found a way to export the car out of the country for me and helped me with things like changing wheels on the car as well as some other small details. He was always quick to reply (to my overflow of questions) either by phone or email. He even picked me up and dropped me off at the airport when I made a rash decision to come and view the car. He drove me to their dealer and then onward to where the car was located where his boss had it as he was using it. His boss should know that Samuel did and outstanding and went above and beyond in his service for someone contacting him from another country.
Jag fick ett muntligt avtal på plats tio dagar innan bokad tid. Skulle byta kretskort till positionsljusen på båda sidorna. När jag sen ska hämta ut och betala var summan 2,5 gånger mer. Mycket dåligt!

Réponse de Aftén Bil
Skulle titta på en bil, kom överens med säljaren om en dag och tid då jag skulle titta på den och och dom skulle titta på mitt inbyte. Tar ledigt från jobbet och åker dit och bilen har blivit såld 3h tidigare. Säljaren ursäktar sig och erbjuder mig att köpa en dyrare bil. Frågar om dom kan gå ner i pris på den men det är inte aktuellt för dom har haft mycket intresse på just den bilen. Så att hitta en lösning och få en nöjd kund verkar ointressant på aften bil Bromma.

Réponse de Aftén Bil
jag hämtade ut min nya leasingbil hos kia i upplands Väsby i februari. när jag kom hem såg jag att den hade ett antal repor på lacken, så jag var tvungen att åka tillbaka och få den upp-putsad. kostade mig en arbetsdag och alla repor gick inte att putsa bort vilket är tråkigt på en ny bil. självklart borde jag ha kontrollerat bilen bättre, men det borde även säljarna. när jag hämtar bilen får jag information om att bilen är försäkrad i två veckor, vilket det också står i leasingavtalet. när jag återkommer får jag besked om att bilen är försäkrad i 36 månader, och ett papper på det. jag litar på det senare beskedet och åker därför på en rejäl räkning från trafikförsäkringsföreningen (202 kr om dagen). tur att jag inte råkat ut för någon vagnskada under den här tiden:) sammantaget är aften bil i Upplands Väsby snabba på att sälja, men slirar på övrig information.

Réponse de Aftén Bil
Värsta tänkbara upplevelse någonsin. Och det värsta är att det inte är över än. Bilen lämnades in på skadebesiktning för snart 4 månader sen. Framflyttat reparationsdatum vid 3 tillfällen. Ingen återkoppling om vad de kom fram till på besiktningen. Ingen återkoppling överhuvudtaget. Snobbigt bemötande av nån Arnold som lovar saker som han inte håller. När den här persen är över kommer jag aldrig sätta min fot i deras lokaler igen. Riddermark var mitt tidigare lågvattenmärke, men Aftén bil har passerat botten.

Réponse de Aftén Bil
Dom här tjejerna och killarna har förstått var service är från första kontakt till bilen är klar. Hade bilen inne idag på reparation och har inget att anmärka på, service i toppklass.
Man får trippelkontrollera bilen innan man lämnar området. Säljare stressar gärna genom köp och passar på att dölja fel genom att visa bil i mörkret. Anmälde om rost några dagar efter köp som dom vänligen skulle kolla till.
Blev istället slungades jag mellan olika verkstäder där jag själv skulle behöva om tid och anmäla vad det var för fel istället för att säljare skulle göra detta. När jag man väl fått tid (då verkstad där man köpt bil inte hade tid) så nekades ändå underhåll av "chefen" pga kostnad, då fanns det helt plötsligt tid i Barkaby..
Det som dom meddelade vid köp var att det var flygrost som skulle försvinna vid en tvätt men när andra verstäder kollade på detta så var det genomgående rost... vilket Aften Barkaby inte vill åtgärda. Inte ens efter att jag meddelat att i mina papper så stod det inget om rost och inte heller av säljaren eller i annons. Detta hanteras nu av ARN. Synd att man inte kan lita på bilsäljare i Sthlm..
Obs! Verstadspersonal var trevliga.

Réponse de Aftén Bil
Säljare David Alan har genomgående varit hjälpsam och professionell när jag har valt en ny bil efter att min föregående leasing löpte ut.