Volle Bezahlung der Ware vor 12 Monaten. Bisher kein Versand und mittlerweile auch keinerlei Reaktion auf Kontaktaufnahme mehr ….
Bei dieser ewigen Lieferzeit gelingt es denen trotzdem Fehler zu machen. Habe den Tisch geliefert bekommen ohne Schrauben und ohne Montage da die Schrauben gefehlt haben. Es ist sehr gefährlich für me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Netter Kundendienst, leider kein sehr hochwertiger Marmor und die Pflegeprodukte nicht empfehlenswert. Mein Marmortisch wurde binnen ein paar Wochen bereits extrem fleckig obwohl ich ihn mit dem mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het ontvangst was warm en hartelijk, de showroom schitterend en we hadden in enkele minute precies de stoel gevonden die we zochten. Liefde op t eerste gezicht. De collectie is niet heel groot maar pe... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Aime Té - Natural luxury, made to last Aime Té is ooit begonnen als Marmeren Tafels in 2017 door Roy Oosterbaan en Menno Pijpers met idee om design meubels te leveren zonder poespas. Enkel kwaliteit, natuurlijke en duurzame materialen voor een betaalbare prijs. Zo worden er snel nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment die aansluiten op het credo. Ons team werkt samen vanuit onze showroom en kantoor in Nederland . Vanuit daar bedienen wij klanten in heel Europa, zodat ook zij iedere dag weer kunnen genieten van hun prachtige items.
Coordonnées de contact
Oostzeedijk 236, 4e etage, 3063 BP, Rotterdam, Pays-Bas
- +31 180 70 92 60
- info@aimetestudio.com
- aimetestudio.com
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Nicht zu empfehlen!
Kundendienst an sich nett, jedoch nicht in der Lage seine Arbeit zu leisten. Habe einen Esstisch zurückschicken wollen, keiner von denen kriegt es seit zwei Wochen hin, die Speditionsfirma zu kontaktieren. Das musste ich jetzt selbst erledigen.
Auf meine Mails wird auch nicht reagiert. Warte schon seit Tagen. Eine Katastrophe!!!

Réponse de Aime Té
I received the oval marble polished…
I received the oval marble polished table, white color. Great quality, great service. Everything went well from the minute I ordered. Also important- very responsive team who helps with questions/answeres.
Thank you! Love it!
Katastrophe!!!
Ich habe einen Esstisch bestellt, welcher im Oktober 22 geliefert worden ist. Dieser Esstisch weist nun jeden Tag ein bisschen mehr weiße Flecken auf.
Ich habe den Verkäufer kontaktiert, jedoch sind diese nicht einsichtig und sehen die Schuld an uns. Diese interessiert es lediglich, nur den Tisch zu verkaufen aber nicht einem weiterem zu helfen, wenn es Probleme gibt.
Ich empfehle es keinem von dieser Seite zu holen!
Teure Tische für nicht einmal ein halbes Jahr gebrauch! Keine Hilfe vom Kundenservice nichts! Eine reine Katastrophe
Update auf Ihren Kommentar:
Mir ist bewusst, dass Marmor säureempfindlich ist! Jedoch wurde hier nicht mit Säure gereinigt.
Darüber hinaus wurde NICHT auf unsere E-Mail reagiert. Ferner sind Sie nicht an einer Einigung interessiert

Réponse de Aime Té
Van bestelling tot levering alles vlot…
Van bestelling tot levering alles vlot verlopen! Voldoende info op de website om goede keuze te kunnen maken.
Marmortische nicht empfehlenswert
Mein Marmortisch wurde binnen ein paar Wochen bereits extrem fleckig obwohl ich ihn mit dem mitgelieferten Schutzmittel imprägniert hatte.
Vom Kundendienst gab es keine Info oder Hilfe.
Die Metallgestelle wirken billig und nicht sehr ästhetisch.

Réponse de Aime Té
Mooie meubels en top service
Zeer tevreden met de goede service en blij met de prachtige meubels. Top!
Fantastisch product, super service !
Super ! Onwijs blij met onze aankoop en de service die we gekregen hebben. We hadden wat pech m.b.t. de levering van onze tafel maar dit is op een professionele, maar misschien nog belangrijker, persoonlijke manier opgelost. Complimenten voor de hospitality!
Perfect nakomen van afspraken
Perfect nakomen van afspraken . Daags voor levering een mailtje met tijdslot, wanneer ze ongeveer gaan leveren en idd rond die melding waren ze ook ter ook ter plaatse om vriendelijk, veilig en keurig te leveren en te plaatsen. Niks op aan te merken , perfecte service !
Kwaliteit en service teleurstellend
Kwaliteit en service is een grote teleurstelling!
2x is de vervoerder niet komen opdagen. Naar meerdere belletjes naar de vervoerder blijken ze je vergeten te zijn.. Excuses hoef je niet te verwachten voor dit amateuristisch handelen.
Gelukkig kwamen ze de derde keer bezorgen.
Een witte Carrara Bianco tafel besteld.
Krijg je geen witte, maar een grijze D kwaliteit marmeren tafel.
Op de tafel zijn 3 witte stippen te vinden, maar de rest is volledig grijs.
Dit komt totaal niet overeen met de afbeelding van de site. Hierop bieden ze een mooie witte tafel met grijze aders aan.
Een oplossing of kosteloos retour hoef je niet te verwachten.
Wat een dwaling!
De eigenaar heeft mij gebeld en zijn oprechte excuses aangeboden.
Uiteindelijk is alles netjes opgelost en ben ik tevreden met de afwikkeling.

Prachtige tafel
Prachtige tafel, vriendelijke bezorgdienst. Alom erg blij met een marmeren tafel voor een goede prijs!
Erg tevreden met de geleverde stoelen!
Erg tevreden met de geleverde stoelen. Ze staan erg mooi bij ons in de woonkamer.
The purchase and bill went very…
The purchase and bill went very fluently with complete and accurate information.
The delivery however took much longer to hear from the transport company and fixing a delivery date.
The transport company was very accommodating upon delivery and performed the assembly as requested.

Réponse de Aime Té
Most beautiful chairs I've ever seen.
Most beautiful chairs I've ever seen. Can def recommend the shop and the interior. :-)
Perfekt! Bin super happy!
Ich bin sehr, sehr zufrieden mit dem Marmoreßtisch. Es ist genau nach meinen Vorstellungen. Auch der Kundenservice war gut. Hinterläßt man eine Nachricht auf den Anrufbeantworter, wird man innerhalb von 2 bis 3 Tagen von Aime Te kontaktiert.
Die Mitarbeiterin könnte meine Fragen beantworten und war höfflich und kompetend.
Der Tisch ist unbeschädigt angekommen und ist wunderschön.
Danke liebes Aime Te Team
Katastrophale Kundenservice und…
Katastrophale Kundenservice und Qualität. Bereits 2x wurde ein Tisch mit Kratzer und schlechter Qualität geliefert. Meiner Meinung nach, wird ein minderwertiger Mamor für die Tische verwendet. Ich warte nun seit fast einem Jahr auf meine Ersatzlieferung !!!!!

Fijne service, prachtig blad
Na een tijdje wachten hebben Wij onze bruine eettafel binnen gekregen en wat zijn we blij! Wij zijn eerst in de showroom geweest om advies te krijgen en zijn hier goed geholpen. Hele fijne service, soepele levering en een prachtig blad!
Erg fijne partij om mee te werken
Erg fijne partij om mee te werken, komt afspraken na en levering ging perfect. Ga zo door.
levering marmeren tafel
We hebben onze tafel in erg goede orde ontvangen.
Zeer goede service en levering! TOP!!
Top!
Website overzichtelijk De bestelling ging erg vlot en direct informatie over levering en betaling. De kast is nog niet binnen maar verwacht dat deze top is.
Ook mailcontact na bestelling over montage werd zeer vlot en vriendelijk afgehandeld
Aanrader so far!