Volle Bezahlung der Ware vor 12 Monaten. Bisher kein Versand und mittlerweile auch keinerlei Reaktion auf Kontaktaufnahme mehr ….
Lisez les avis des autres
Bei dieser ewigen Lieferzeit gelingt es denen trotzdem Fehler zu machen. Habe den Tisch geliefert bekommen ohne Schrauben und ohne Montage da die Schrauben gefehlt haben. Es ist sehr gefährlich für me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Netter Kundendienst, leider kein sehr hochwertiger Marmor und die Pflegeprodukte nicht empfehlenswert. Mein Marmortisch wurde binnen ein paar Wochen bereits extrem fleckig obwohl ich ihn mit dem mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het ontvangst was warm en hartelijk, de showroom schitterend en we hadden in enkele minute precies de stoel gevonden die we zochten. Liefde op t eerste gezicht. De collectie is niet heel groot maar pe... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Aime Té - Natural luxury, made to last Aime Té is ooit begonnen als Marmeren Tafels in 2017 door Roy Oosterbaan en Menno Pijpers met idee om design meubels te leveren zonder poespas. Enkel kwaliteit, natuurlijke en duurzame materialen voor een betaalbare prijs. Zo worden er snel nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment die aansluiten op het credo. Ons team werkt samen vanuit onze showroom en kantoor in Nederland . Vanuit daar bedienen wij klanten in heel Europa, zodat ook zij iedere dag weer kunnen genieten van hun prachtige items.
Coordonnées de contact
Oostzeedijk 236, 4e etage, 3063 BP, Rotterdam, Pays-Bas
- +31 180 70 92 60
- info@aimetestudio.com
- aimetestudio.com
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Definitely recommended!
After a longer waiting time than expected, we are very satisfied with our marble table! The follow-up of our delivery was top notch. Rarely have I seen a company that follows up the order together with you in a very personal/professional way. We would like to order soon a matching coffee table!

Réponse de Aime Té
I‘m a little disappointed that my table…
I‘m a little disappointed that my table is not coming in time.
All other things are fine.

Oké maar kan beter
Lange duur vooraleer levering. Bij levering blijkt verkeerde onderstel erbij te zitten. Alweer 4 weken wachten voor het juiste onderstel. Tafelblad van grootste tafel verschuift om de één of andere reden?? Meer aandacht en betere afwerking verwacht voor een aankoop van €899,00...
Ben zéér tevreden over de service en…
Ben zéér tevreden over de service en de behulpzame , vriendelijke telefonische contacten met de medewerkers, mijn bestelling is van topkwaliteit, een aanrader !
De producten waren makkelijk online te…
De producten waren makkelijk online te bestellen met een beetje hulp van de vriendelijke klantenservice. Daarna werd alles vlot geleverd door goede bezorgers. Zeer tevreden!
Excellent service and great products
Excellent service and great products. Shipment was about 2 weeks later than planned but communication was excellent.
Betrouwbaar en houden je op de hoogte van de status bestelde artikel
Betrouwbaar en communicatie over bestelde artikel top

Réponse de Aime Té
Ronde marmeren tafel gekocht via Aime…
Ronde marmeren tafel gekocht via Aime Te.
Levering liep vertraging op maar dit was van bij het begin goed gecommuniceerd. Tafel is netjes bezorgd en geïnstalleerd door de 2 bezorgers. Zelf een leverdag kunnen kiezen vanaf de tafel binnen was gekomen op hun depo.
Heel goede ervaring met Aime Te alsook de leverancier Br8.
Bedankt!

Réponse de Aime Té
Goed geholpen in de showroom en erg…
Goed geholpen in de showroom en erg blij met mijn mooie tafels
Levering enorm vertraagd
Na meer dan 14 weken (aangegeven levertijd 6 weken) nog altijd geen levering ontvangen. Een beetje vertraging kan ik begrijpen maar dit is overdreven. Bovendien is er ook weinig communicatie. Ik moet zelf steeds informeren.

Happy costumer
My marble table came in fast and well packed in wood. Also, a caring costumer service and beautiful product. *****
De order was jammer genoeg wel wat…
De order was jammer genoeg wel wat vertraagd maar het personeel was erg behulpzaam. Nu erg blij met de mooie producten!
Zeer slechte ervaring gehad met deze…
Zeer slechte ervaring gehad met deze bedrijf uiteindelijk voor niks 3 maanden op een bestelling gewacht. De product die is geleverd was verre van wat ik er van verwacht heb. Heb het wel 2 keer moeten omruilen waarbij ik bij de derde keer de bestelling heb geannuleerd. Het annuleren ging ook heel moeizaam. Voor mijn nooit meer hier een bestelling.
Happy!
Helemaal blij met mijn marmeren tafel! Langer op moeten wachten dan zou moeten, maar super service van jullie. Want jullie konden overigens niks doen aan de lange levertijd.
Kwaliteit stof is top
Net onze 3-zits NOLLIE bank ontvangen in cremekleur. Stof voelt kwalitatief aan en de bank zelf zit top. Aanrader als alternatief voor de ‘bekende’ merken!
Prachtige tafel, fijne service
Een paar weken geleden een zwarte eettafel besteld welke gisteravond is geleverd. Tafel is prachtig en de levering ging goed. Wij hadden zelf wat vragen over onderhoud en deze werden ons kundig uitgelegd aan de telefoon. Mijn vrouw en ik zijn erg blij, ik zou dit bedrijf aanraden!
Op 10 november hebben wij onze tafel…
Op 10 november hebben wij onze tafel besteld (en meteen volledig moeten betalen!) met een levertijd van 6-8 weken. Dat zou betekenen dat deze uiterlijk de eerste week van Januari binnen had moeten komen. Toen we de eerste week van Januari nog niets gehoord hadden over de leverstatus hebben we zelf maar contact opgenomen met Aime Té. Eerst kregen we een verhaal dat het blad nog niet binnen was en dat ze nu naar een andere leverancier over gaan stappen, maar vervolgens was het verhaal weer dat het onderstel niet beschikbaar was.
We zijn nu inmiddels 3 maanden na bestelling verder en Aimé Te heeft nog geen een keer zelf contact met ons op genomen. Iedere keer moet het contact vanuit ons komen en weten ze zelf eigenlijk niet hoe het er voor staat met onze bestelling. Ondertussen maken ze volle bak reclame op sociale media, maar wellicht is het een goed idee om eerst de betalende klant een statusupdate te geven en deze te voorzien van zijn gekochte artikelen.
Al met al zéér ontevreden over de communicatie van dit bedrijf en we zitten op dit moment nog steeds zonder tafel, welke we in november al afgerekend hebben.
ik heb lang moeten wachten op de…
ik heb lang moeten wachten op de salontafels
kreeg een mail op 14 januari dat het binnen was en op 21 februari bezorgd met heel wat mail verzonden over de bestelling wat ik hert lastige vond dat elke mail door een andere medewerker werd beantwoord dan was het onderstel niet aanwezig ,dan een mail over eettafel wat een salontafel moest zijn dan lag het aan de vervoerder dan weer aan carona ik had het idee dat ik van het kastje naar de muur werd gestuurd
Met wel 10 mail verkeer en gebeld nu eindelijk bezorgd prima vervoersbedrijf
Groeten Lucie van Brink .Janssen