Volle Bezahlung der Ware vor 12 Monaten. Bisher kein Versand und mittlerweile auch keinerlei Reaktion auf Kontaktaufnahme mehr ….
Lisez les avis des autres
Bei dieser ewigen Lieferzeit gelingt es denen trotzdem Fehler zu machen. Habe den Tisch geliefert bekommen ohne Schrauben und ohne Montage da die Schrauben gefehlt haben. Es ist sehr gefährlich für me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Netter Kundendienst, leider kein sehr hochwertiger Marmor und die Pflegeprodukte nicht empfehlenswert. Mein Marmortisch wurde binnen ein paar Wochen bereits extrem fleckig obwohl ich ihn mit dem mi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het ontvangst was warm en hartelijk, de showroom schitterend en we hadden in enkele minute precies de stoel gevonden die we zochten. Liefde op t eerste gezicht. De collectie is niet heel groot maar pe... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Aime Té - Natural luxury, made to last Aime Té is ooit begonnen als Marmeren Tafels in 2017 door Roy Oosterbaan en Menno Pijpers met idee om design meubels te leveren zonder poespas. Enkel kwaliteit, natuurlijke en duurzame materialen voor een betaalbare prijs. Zo worden er snel nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment die aansluiten op het credo. Ons team werkt samen vanuit onze showroom en kantoor in Nederland . Vanuit daar bedienen wij klanten in heel Europa, zodat ook zij iedere dag weer kunnen genieten van hun prachtige items.
Coordonnées de contact
Oostzeedijk 236, 4e etage, 3063 BP, Rotterdam, Pays-Bas
- +31 180 70 92 60
- info@aimetestudio.com
- aimetestudio.com
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Horrible shop/service, liars and cheaters
This is the 2nd review I leave after this company called me and asked me to remove the first cause they would fix all problems. Nothing has been fixed, it is 4,5 months later now, the table I ordered long ago isn't there, the wrong size has been ordered, they cannot get it delivered etc. Excuse after excuse. Spent hours and hours calling, mailing, trying to get it fixed but no. Most recent update is that they lied about refunding the money. It is not in my account so now it's time for some legal fun. Sincerely, you can find what they sell elsewhere, DO THAT.
This review only gives a brief summary of all the frustration I have gone through with them..
Update: the money has now been refunded.

Réponse de Aime Té
Thanks for the great service
Leider sehr unprofessionell
Leider sehr unprofessionell. Der geplante Liefertermin war erst Anfang Januar, auf anfrage wurde mir mitgeteilt das es eine Verspätung gibt und das meine Bestellung in der Kalenderwoche 4–5 ankommen würde.
Bisher habe ich meine Bestellung immer noch nicht erhalten.
Wenn man so viel Geld für einen Marmortisch ausgibt, erwartet man wenigstens Professionalität und das die Lieferzeit eingehalten wird.
Leider war dies mein letzer Kauf bei AimeTe.
Goede service en mooie Nollie bank
Goede service en mooie Nollie bank. Soms wel iets sneller reageren mag wel maar kan ook te maken hebben met dat ze een jong bedrijf zijn. Verder tevreden!
Honest company with amazing products…
Honest company with amazing products and good service to Belgium.
Warning, still no delivery till more than 4 months!!
Warning: scam!
I ordered a table on September 24, 2021, with a delivery time between 6 and 10 weeks. To date, I still have not received my table despite calls and multiple emails. They answer me (never the same interlocutor) that the logistician is not there and that they will come back to me...and don't. Since my last email on Monday, still no response despite a reminder. I had posted a first negative comment in December: they offered to reimburse me 10% of the amount in exchange for the withdrawal of the comment (which explains why they have so few bad comments...). They promised to ship my order at the end of January but this was not done, and since then they have been just absent. I have certainly just lost 2000€ because of them.

1 woord, top!!!
Fijn dat we op locatie hebben kunnen kijken. Dit met een bakje koffie. De communicatie met aimte verloopt goed. Ik heb meerdere keren gebeld voor informatie en deze ook verkregen.
Bezorging is goed verlopen. We hebben een super mooie salon tafel. Die schittert in onze woonkamer.
Bedankt.
En zeker tot snel voor een eettafel.

Showroom is een aanrader
Erg blij met onze marmeren eettafel en bijpassende Pierre stoelen. Omdat ik twijfelde over de stoelen ben ik langs geweest in de showroom.Hier is uitgebreid de tijd genomen om ons te helpen (aanrader!). Een aflever afspraak was makkelijk gepland en levering was prima.

Réponse de Aime Té
Levering op afroep was fijn!
Afgelopen weekend is onze bruin marmeren salontafel aangekomen. De salontafel heeft een prachtige tekening en is voorzien van mooie donkere tinten. Omdat ons appartement nog niet helemaal klaar was heb ik de tafel kunnen opslaan bij Br8 en hebben ze deze op afroep kunnen bezorgen, dit was erg fijn! In het najaar kijken wij voor een eettafel!

Réponse de Aime Té
Zeer prettig en kundig bedrijf
Zeer prettig en kundig bedrijf. Erg content met onze prachtige eettafel en stoelen van de Pierre collectie. Al met al super!

2de levering
update 31/12/2021
Zojuist terugbetaling ontvangen, reinigingsproduct die men apart heeft opgestuurd ook terugbetaald nochtans van plan om dit te houden.
Daad bij het woord: Wat fout is zal ik zeker neerpennen maar wat goed is zal ik ook zeker vermelden.
Met de tegenslagen die we hebben gehad heeft men ons correct terugbetaald zonder vertraging!
Vandaag:
Met spanning gewacht op levering. Krijgen we een grijs blad ipv zwart. Teleurstelling en volledig retour gestuurd met JP Haarlem.
Hoop nu dat retour en terugbetaling correct en zsm verloopt en dat wij niet herhaaldelijke hierachter moeten vragen.
Voorgaande review:
Ramp!
Beste, zowel aime te als JP verzuipen met hun week. Coördinatie en opvolging een regelrechte ramp! Eerste levering vastgelegd na 6weken wachten. Tijdens levering door JP krijgen we telefoon dat ze binnen 30 min gaan leveren. Na een paar uur een whatsapp Bericht met vermelding dat het niet doorgaat 🤦. 2 de afspraak wel levering Maar verkeerde kleur van salontafelblad 🤦. Ze gingen het opvolgen en voor 12u een oplossing bieden. Maar tevergeefs heb zelf terug moeten bellen, Mevr M gaf zelfs aan om de levering zelf te regelen met JP (zeer onprofessioneel!!). Na service een ramp! Nu wachten tot JP antwoord. Indien geen tijdig levering wordt alles geannuleerd en teruggestuurd! Geen professionele verkoper waardig! Regelrechte ramp!
Compensatie voorgesteld van 50€, heb hun voorgesteld dat ze hun werk goed moeten uitvoeren en dat het wordt geleverd. Ze mogen de 50€ houden als kerstgeschenk naar mijn inziens geen compensatie tov van een blad van 700€. Jp belt mij binnen de 15 min op voor een afspraak de 28ste december. Ik herhaal dat ik deze keer geen fouten tolereer. Ben benieuwd of het voor de 3 keer alles goed gaat verlopen? Review zal zeker volgen!

Réponse de Aime Té
Superblij met mijn mooie KANJI tafel
Superblij met mijn mooie KANJI tafel. Uitstekende service en levering. Top!

Réponse de Aime Té
Super blij met mijn aankoop
Super blij met mijn aankoop! Duurde allemaal wat langer maar de service maakte het helemaal goed.

Réponse de Aime Té
Mooie tafel en goede service
Mooie tafel en goede service! Ook de nazorg is fijn en geeft je een goed gevoel als klant.