Blijft toch spannend om je toestel op te sturen en dan maar hopen dat alles goed gaat en je je geld krijgt... Maar van begin tot eind is alles zeer netjes verlopen! Scherpe prijsindicatie voor he... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik was, ondanks alle goede recenties, toch huiverig om m’n telefoon op te sturen. Het ging immers om veel geld. Maar alles is supersnel afgehandeld. Ze bieden zeker goede en realistische prijzen en he... Voir plus
Topbedrijf! Perfecte service en zodra pakketje is afgeleverd staat het geld binnen 2 uur op je rekening. Ik zou iedereen Alecta aanraden m.b.t. verkoop van je telefoon. Ze zijn betrouwbaar, profession... Voir plus
Had gelezen op hun site dat ze momenteel alleen nieuwe en gesealde telefoons innamen. Heb ze een mailtje gestuurd dat ik een telefoon had van amper 2 weken oud die mij niet beviel, of ze misschien toc... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Alecta is inkoper van mobiele toestellen. Wij staan voor een transparante en eerlijke afhandeling. Onze betalingen zijn eerlijk en het snelst en we voeren geen verborgen kosten. Gewoon eerlijk en simpel, dat is Alecta.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- alecta.nl
Demande des avis aux clients
Snelle reactie en geld
Snelle uitbetaling binnen 2 uur na…
Snelle uitbetaling binnen 2 uur na ontvangst van mijn toestel.
Netjes een label gemaild gekregen. Een heel betrouwbaar bedrijf
Goed geregeld snel verwerkt en geld was…
Goed geregeld snel verwerkt en geld was snel gestort.
Snel en eerlijk
Netjes en snel geholpen
Netjes en snel geholpen. Op de site staat dat binnen 24 uur betaald wordt. Nou tot op heden stond het geld er binnen 12 uur al op. Top service
De dag erna krijg je al je geld gestort…
De dag erna krijg je al je geld gestort als je apparatuur opstuurt.
Vlot, snel en betrouwbaar zoals altijd
Altijd fijn om wat aan alecta te verkopen. De betaling is vlot, snel en betrouwbaar. Zelfde dag nog betaald krijgen zodra het is bezorgd! Kunnen heel veel anderen van leren!
Zoals altijd correcte afhandeling
Behulpzaam tijdens versturen pakket, snelle uitbetaling.
PostNL was het pakket kwijt.
Alecta heeft zelf contact opgenomen met PostNL. 2 Dagen later was pakket geleverd en dezelfde dag uitbetaald!
Zojuist telefoon verkocht
Zojuist telefoon verkocht. Vriendelijke en correcte verkoper. Alles inclusief betaling binnen 5 min geregeld!
Super snel met uitbetalen
Twijfelde in het begin. Achteraf top service
Eerst was ik sceptisch of het wel betrouwbaar was. Daarna maar gewoon gedaan en kreeg ik het geld binnen 4 uur nadat het pakket aangekomen was bij Alecta. Super handig en snel!
Geld was snel op mijn rekening
Heel tevreden
Heel tevreden, aangemeld en van hun een verzendbewijs ontvangen, dag erna aangekomen bij hun en meteen het geld ontvangen. Top dus 👍
Een aanrader 👍
Na een goed en duidelijk mailcontact mijn telefoon opgestuurd naar Alecta. Een mail ontvangen van post.nl dat het pakketje bezorgd was en 2 uur later stond het geld op mijn rekening. Een aanrader 👍
Alles top geregeld
Alles top geregeld. Ik kreeg een goed bod op mijn telefoon en na opsturen de dag erna het geld op mijn rekening.
Alecta is top!
Sammy reageert snel, is vriendelijk en komt zijn afspraken na. Geen gezeur, gesealde doos is een snelle deal. Echt top service. Stond nog bij hem in de shop en het geld stond al op mijn rekening! Nogmaals dank!