Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Blijft toch spannend om je toestel op te sturen en dan maar hopen dat alles goed gaat en je je geld krijgt... Maar van begin tot eind is alles zeer netjes verlopen! Scherpe prijsindicatie voor he... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was, ondanks alle goede recenties, toch huiverig om m’n telefoon op te sturen. Het ging immers om veel geld. Maar alles is supersnel afgehandeld. Ze bieden zeker goede en realistische prijzen en he... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Topbedrijf! Perfecte service en zodra pakketje is afgeleverd staat het geld binnen 2 uur op je rekening. Ik zou iedereen Alecta aanraden m.b.t. verkoop van je telefoon. Ze zijn betrouwbaar, profession... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Opérateur téléphonique

Écrit par l'entreprise

Alecta is inkoper van mobiele toestellen. Wij staan voor een transparante en eerlijke afhandeling. Onze betalingen zijn eerlijk en het snelst en we voeren geen verborgen kosten. Gewoon eerlijk en simpel, dat is Alecta.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,9

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fijne ervaring met alecta

Fijne ervaring met alecta! Heel scherpe prijs voor het mobieltje en snelle afhandeling. Geld stond heel snel op mijn rekening. Ook de verzending was gratis.

3 avril 2023

sceptisch maar zéér tevreden: TOPSERVICE

Ik was wat sceptisch vanwege de prima prijzen en het feit dat ik een telefoon via een postpakket moest versturen maar na het lezen van de recensies heb ik dit uiteindelijk toch gedaan. Binnen 24 uur na verzending stond het geld op mijn rekening. Topservice. Dank voor snelle handelen!

31 mars 2023

Topservice!

Had gelezen op hun site dat ze momenteel alleen nieuwe en gesealde telefoons innamen. Heb ze een mailtje gestuurd dat ik een telefoon had van amper 2 weken oud die mij niet beviel, of ze misschien toch iets voor mij konden betekenen? Had binnen een uur al reactie en de deal was snel gesloten. Na ontvangst vd telefoon had ik een dag later het geld op mijn rekening. Was wat huiverig om een telefoon op deze manier te verkopen en door wat oude negatieve recensies van langere tijd geleden maar ik ben uiterst tevreden en kan iedereen dit bedrijf aanraden. Als je vragen of opmerkingen hebt reageren ze altijd snel. Goede service en komt beloftes na!

8 février 2023

Top bedrijf.

Ik heb een heel nette ervaring gehad. Echt betrouwbaar en respectvol bedrijf. echt aanraden.

14 février 2023

Review voor twijfelaars

Zoals iedereen die dit leest keek ik ook eerst naar de reviews voordat ik besloot mijn telefoon op te sturen. Ik kan je 2 dingen vertellen:
1: Ik ben geen robot/nep review
2: Ik had de zelfde dag dat het pakje ontvangen werd mijn geld al!

Mocht ik ooit weer met een nieuwe telefoon zitten die niet gebruikt wordt, kom ik zeker terug!

18 janvier 2023

Goede en snelle service!

Maar van begin tot eind is alles zeer netjes verlopen! Scherpe prijsindicatie voor het toestel, na aanmelden gelijk een retourlabel ontvangen (verzekerd en wel) en had binnen 2u nadat het pakket op locatie geleverd was, al geld op mijn rekening staan.

Super ervaring dus. Daarom een welverdiende 5 sterren review!

17 janvier 2023

zeer behulpzaam en snel

zeer behulpzaam, professioneel en snelle afhandeling. ze hebben op n zaterdag de telefoon ontvangen en nog geen 2uur later stond het geld al op de rekening. bedankt voor de snelle service

19 novembre 2022

Toppie!!!

Om eerlijk te zijn was ik in het begin een klein beetje sceptisch naar aanleiding van voorgaande ervaringen met andere bedrijven die niet zo prettig waren. Echter heeft Alecta bewezen zeer betrouwbaar te zijn en ontving ik inderdaad binnen 24 uur het bedrag van het toegestuurde toestel netjes op mijn rekening. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van hun service!

27 octobre 2022

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus