Alexander Amsterdam Avis

Bien

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Heerlijk zacht met een subtiel kleurtje

Deze Cherry Red lippenbalsem is inmiddels een vaste waarde in mijn jaszak geworden voor een snelle touch-up tussendoor. Met slechts één veeg krijg je een prachtige, subtiele kersenkleur die je gezicht direct opfrist, zonder dat het zo heftig oogt als een echte lipstick. De formule houdt mijn lippen verrassend lang soepel en geeft bovendien niet vervelend af op mijn koffiekopje. Hoewel je er even goed op moet letten dat de dop van de kleine tube stevig vastklikt, is het een fantastisch en verzorgend product voor dagelijks gebruik.

11 août 2026

Fijn voor rustig natafelen

De prachtige, warme amberkleur gaf voor mij direct de doorslag, vooral omdat deze zo prachtig combineert met zowel ons strakke witte servies als de donkerblauwe kommen. Deze set van twee glazen voelt onmiddellijk opvallend robuust en kwalitatief hoogwaardig aan. Dankzij het dikkere glas blijft mijn ijsthee tijdens het diner aanzienlijk langer koel, terwijl de afgeronde vorm erg comfortabel in de hand ligt. Hoewel ze beduidend zwaarder zijn dan mijn standaard drinkglazen en dat in het begin even wennen was, pak ik ze inmiddels vrijwel elke avond uit de kast, zelfs voor een simpel glas water. Een sfeervolle en stijlvolle toevoeging aan onze tafel.

10 août 2026

De losse pasvorm oogt nog steeds netjes.

Het witte, oversized katoenen T-shirt werd voor het eerst op de proef gesteld tijdens de boodschappen op zaterdag. De mouwen vallen tot vlak bij mijn ellebogen, het shirt valt los rond mijn middel en door het aan de voorkant half in mijn broek te stoppen, oogt het niet vormloos in combinatie met een rechte jeans. Bij aankomst zat er een diepe vouw in de voorkant, maar die verdween na tien minuten hangen en stomen. Het katoen voelt stevig genoeg aan om het shirt zonder iets eronder te dragen. Ik heb het één keer op een lage temperatuur gewassen en de halslijn behield daarbij zijn vorm.

28 juillet 2026

Perfect voor warme zomerdagen

Ik was op zoek naar een goede kwaliteit wit oversized t-shirt voor de zomer, en deze is echt heel mooi. De stof voelt stevig aan maar ademt tegelijkertijd goed, wat perfect is voor warme dagen. Het valt lekker ruim en is makkelijk te combineren met een spijkerbroek of korte broek. Het enige kleine nadeel is dat het shirt in de was ietsjes gekrompen is in de lengte, waardoor het nu net iets korter valt dan verwacht. Desondanks draag ik het nog steeds met veel plezier.

4 août 2026