Lisez les avis des autres
De kwaliteit van het product was zoals verwacht, top kwaliteit voor een goede prijs, leveringstijd was netjes (had langer verwacht maar kwam echt snel binnen) De truien zitten lekker en passen goed👍... Voir plus
It was super fast delivery but I had ordered the wrong size contacted them right away and they responded super fast, very good customer service. Very good hoodies for a good price top products.
“De beste” in 2 krachtige woorden. Van deze uitstekende service, kleding en bedrijf bestaan er maar weinigen, ik kan niks beters aanraden.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
ALEXANDER LORENZI ONZE VISIE Onze visie is helder en krachtig: we leveren hoogwaardige kleding met luxe, geïnspireerde streetwear designs voor de moderne, zelfverzekerde jongen/dame. Door continu te innoveren en onze collecties te verfijnen, straalt elk kledingstuk onze toewijding aan perfectie en stijl uit.
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
top kwaliteit in alles
de levering was top kwaliteit is on point zit lekker mooi diepe zakken vind ik ook fijn en lekker warm top merk elke cent waard
Deze trui is echt geweldig
Deze trui is echt geweldig, het is van goede kwaliteit en houd je erg warm. De design is ook erg mooi verwerkt in de trui. Ideaal voor een koude dag en om er goed uit te zien
Top kleding
De kleding is van onwijs goede kwaliteit. Zelfs na het wassen blijft alles goed. Mijn bestelling is ook makkelijk en vlot verlopen.
“De beste” in 2 krachtige woorden
Super kwaliteit
Het is een goede stof met super kwaliteit. Zit heel lekker en blijft er goed uit zien als die meerdere keren in de was is geweest. Ik zou hem iedereen aanraden
Goede kwaliteid zit goed
Toffe kleding
Toffe kleding, top kwaliteit en snelle levering! Ga vaker bestellen.
Ik heb kleding besteld en had gelijk…
Ik heb kleding besteld en had gelijk betaald en kreeg het de volgende dag al! super tof dat ze zulke mooie designs op de kleding doen zeker een aanrader
Top merk
De truien zitten lekker en passen goed👍
Goede truien
Dit is een goed bedrijf. De truien gaan lang mee en krimpen niet ookal zijn ze een paar keer in de was geweest. Zeker een aanrader!
Perfecte kwaliteit
Perfecte kwaliteit. Snelle levering en stof blijft hetzelfde.
Het is een goed bedrijf goeie producten en betrouwbaar
Het is een heel goed bedrijf en betrouwbaar zeker wat halen!
Fantastisch
Topkwaliteit streetwear met een luxe feel. Strakke designs, fijne pasvorm en het voelt exclusief. Elke euro waard.
Super goeie kwaliteit!
Hoewel het kleding merk er nog niet…
Hoewel het kleding merk er nog niet lang is heeft het nu al een veel belovende toekomst. De kleren zitten fijn en zijn van zeer goedde kwaliteit de costumer service is ook helemaal top zeker aan te raden ps ruben is sigma
Producten zijn toppie😋
Heel goed goeie kwaliteit en service
En savoir plus sur les différents types d'avis.