Hoewel het kleding merk er nog niet lang is heeft het nu al een veel belovende toekomst. De kleren zitten fijn en zijn van zeer goedde kwaliteit de costumer service is ook helemaal top zeker aan te ra... Voir plus
De kwaliteit van het product was zoals verwacht, top kwaliteit voor een goede prijs, leveringstijd was netjes (had langer verwacht maar kwam echt snel binnen) De truien zitten lekker en passen goed👍... Voir plus
It was super fast delivery but I had ordered the wrong size contacted them right away and they responded super fast, very good customer service. Very good hoodies for a good price top products.
“De beste” in 2 krachtige woorden. Van deze uitstekende service, kleding en bedrijf bestaan er maar weinigen, ik kan niks beters aanraden.
ALEXANDER LORENZI ONZE VISIE Onze visie is helder en krachtig: we leveren hoogwaardige kleding met luxe, geïnspireerde streetwear designs voor de moderne, zelfverzekerde jongen/dame. Door continu te innoveren en onze collecties te verfijnen, straalt elk kledingstuk onze toewijding aan perfectie en stijl uit.
Hele goeie kwaliteit truien
Hele goeie kwaliteit truien. Mooi stof en word niet wazig na het wassen!
Goeie kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering
Hele fijne stof trui ik draag hem…
Hele fijne stof trui ik draag hem meerdere keren in de week en kwaliteit blijft t zelfde
Super goede kwaliteit
Top kwaliteit
Alles doet gewoon wat het moet.
De kleding staat goed en de kwaliteit kan je niet om klagen
Hele goeie kwaliteit en mooie design
Echt snelle levering
Echt snelle levering, goeie producten en kwaliteit is ook echt heel goed
Snelle bezorging,goede service
Snelle bezorging,goede service, perfecte kwaliteit. Overal gewoon top merk.
de trui is mooi en goede kwaliteit
de trui is mooi en goede kwaliteit, goede bezorgservice

Réponse de Alexander Lorenzi
Perfect customer service.
Snelle levering
Snelle levering, en vertrouw baar en bij terug sturen nemen ze contact met je op!
Perfecte service.
Perfecte service.
Top marketing.
Snelle levering.
Echte top kwaliteit.
Ik ga hier zeker vaker bestellen