Lisez les avis des autres
Mega nemt at navigere igennem de mobilabonnementer man kan vælge på deres site. Nemt at logge ind på sin profil, selvom nr ikke er flyttet endnu! Så håber jeg bare kundeservice er bedre end i de senes... Voir plus
L'entreprise a répondu
Familiens teleselskab Siden vi fik samlet vores mobil telefoni hos alkamobil, så har vi sparet rigtig meget og vi skal ikke bekymrer os i familien over data mænget eller tale tid Alkamobil for bør... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skiftede forsikringer til Alka og fandt, lidt tilfældigt, ud af, at Alka også tilbød mobilabonnementer. En af "pakkerne" matchede præcist mit behov - og til en god pris. Herfra var resten utrolig nemt... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Alka Mobil er for dig, der vil være én del af et mobilselskab, der ikke skal tjene penge på dit mobilabonnement. Vores mobilabonnementer er en fordel for kunder i Alka Forsikring eller dig som er medlem af de fagforbund, som vi samarbejder med. Alka Mobil er også for dig, der ikke vil betale for de store mængder data, som de store teleselskaber typisk sælger til danskerne. Hvorfor betale for en masse data, når 7 GB data er nok for de fleste? Vi hopper jo alligevel på wifi, når vi kan.
Coordonnées de contact
Klausdalsbrovej 601, 2750, Ballerup, Danemark
- 70 12 70 12
- alkamobil.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vi har haft indbrud
Vi har haft indbrud, og oplevelsen med Alkas skadeafdeling har været chokerende dårlig. Min kone, som tidligere har været udsat for et groft indbrud som 16-årig, reagerede hurtigt og skiftede cylindrene i låsen – hvilket de fleste nok ville gøre i samme situation.
Alligevel valgte Alka at lukke sagen. De påstod, at min kone løj, og lagde pres på hende for at kunne afslutte sagen. Presset blev så stort, at hun – som ovenikøbet fik genaktiveret sine PTSD-symptomer efter indbruddet – til sidst gav efter. Derefter valgte Alka at opsige hele vores forsikring med begrundelsen, at de “ikke længere havde tillid til os”.
Heldigvis fandt jeg hurtigt et andet selskab, hvor jeg sparer 350 kr. om måneden. - Hold jer væk fra Alka
Løgn og latin..
De skriver at de via Telia har nordens bedste forbindelse, men jeg har højest haft 5 min med internet i sverige. Jeg har roaming aktiveret, helt ny mobil telefon. Og nej, det er ikke et hul i området, for alle omkring mig har forbindelse, og ser på internettet.. Men ikke mig, lille dansker med den værste sevice..
Det kan umuligt være nordens bedste. Nærmere nordens største lo rt..

Réponse de Alkamobil
Jeg kan se jeg ikke er den eneste der…
Det er fuldstændig rigtigt med sms men men der stod bare at min græse var ved at være nået, og da tænkte jeg selfølgelig min grænse for data i eu og IKKE på at i registerer mig som være i Tyrkiet - igen så dårlig og villedende information/service ☹️
Mærkeligt at det aldrig skete da ejeren var Alka?
Mærkeligt i ikke sender besked om at man “befinder” sig i et land uden for abbonentet
Og at det koster så og så meget?? I mit tilfælde over 400,- kr
Dårligere service skal man lede længe efter ☹️
Jeg kan se jeg ikke er den eneste der har problemer når man er i Grækenland efter at Alka mobil er blevet overtaget af andre - det kan på ingen måde være rigtigt at man skal betale for at være i et andet land end man er - i mit tilfælde var det Tyrkiet hvor jeg aldrig har været????
De ved præcis ned til få meter hvor man befinder sig fra GPSen i telefonen så det er snyd og bedrag, som jeg går videre med da det er strengt forbudt

Stabilt og billige abonnement
Godt, billigt og stabilt mobil abonnement.
Det var også nemt at overflytte samt flytte fra Alkamobil igen pga arbejdsnummer.

Réponse de Alkamobil
Nemt at skifte over til Alka mobil
Nemt at skifte over til Alka mobil, alt var planlagt med simkort og koder, fin dækning.

Réponse de Alkamobil
Skulle have hjælp til at slå…
Skulle have hjælp til at slå telefonsvare fra på en Doro telefon. Flink og venlig servicemedarbejder og meget kort ventetid. Problemet blev løst. Hav en dejlig dag.

Albanien priser på Korfu
Min partner og jeg har været på Korfu, hvor data er inkluderet. Min partner er proaktiv og kontakter Alkamobil vedr. brug af data på rejsen. Altså er der noget vi skal være opmærksomme på? Vi får svar tilbage at der intet problem kan opstå da Alkamobil sørger for at oprette forbindelse til deres samarbejdspartnere i udlandet, uagtet hvilken indstilling telefonen har ved afrejse - noget vi har på skrift. Vi er på Korfu og tænder vores telefoner - 2 sekunder senere rammer vi begge beløbsloftet for måneden. Da én megabyte data koster 81kr. I Albanien - men vi ER jo på Korfu? Jeg kontakter Alkamobil herom. Og der er ingen vej tilbage, de har givet os urigtige oplysninger, og det er os som forbrugere der skal betale for fejlen, den fejl Alkamobil har guidet os til at begå. Dårlig service. Og uanset hvordan man vender det. Så har vi betalt for at være et sted, vi aldrig har været.

Réponse de Alkamobil
Mangel til dårlig kundeservice og eller…
Mangel til dårlig kundeservice og eller hjælp at hente omkring sikker børnetelefoni skal man lede længe efter.
Vil ikke anbefale Alka mobil til forældre som ønsker børne abonnement selvom alka mobil forsikre dig om en sikker oprettelse og tryghed omkring god kommunikation og vejledning.
Netop blevet opkrævet en hæftig regning på flere udenlandske sms’er som alka sagtens kan se er uretmæssig adfærd men vælger blot at se bort fra og sende regningen til kunden.
Virkelig dårlig sparring på på telefon og mail til kundeservice med dårlige standardsvar og ingen hjælp at hente.
Vh. LL

Réponse de Alkamobil
Fornuftigt abonnement til god pris
Fornuftigt abonnement til god pris. Let oprettelse. Dog fungerede MobilePay ikke, så betaling med dankort.

Réponse de Alkamobil
Net og hurtig flytning af vores nummer.
Net og hurtig flytning af vores nummer.
Forklaring i brev med aktivering af simkort gik uden problemer.

Réponse de Alkamobil
Har ikke taget abonnement i brug før…
Har ikke taget abonnement i brug før imorgen men forventer at det bliver godt.
Har kun gode ting at huske fra ALKA så mon ikke det abonnement bliver ligeså godt.

Réponse de Alkamobil
Oplevelsen har kun været af det gode så…
Oplevelsen har kun været af det gode så mange tak

Meget tilfreds
De er positiv når man ringer og spørger angående ens forsikringer og meget tilfreds

Nem indtastning
Nem indtastning - endnu ikke endelig overført til Alka, derfor 4 stjerner.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.