Tusind tak til Vorbasse Kro & Allan's Dinér for en uforglemmelig fest. Vi fejrede vores sølvbryllup d. 16/8-2025 i jeres dejlige lokaler på Vorbasse Kro og fik den mest lækre mad og super fantastis... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi har flere gange bestilt mad fra jer til familiens fester, og denne gang uden undtagelse. Det var SÅ godt, som altid, lækker mad i rigelige mængder og meget god rådgivning fra jer, da et par a... Voir plus
Super lækker mad har da aldrig set noget ligende 👍 lækker mørt oksekød og kylling i baconsvøb. De flotte og smukke salat i alle farver det hele var bare så indbydende. 1000 tak skal I have jer på All... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Catering firma med ekstraordinær god service. Vi stiller ikke bare varmekasserne ved døren. Der bydes på flot pyntede fade, udsøgte menuer og lækre hjemmebagte brød. Vi går op i kvalitet og laver selv alt fra bunden. Efter aftale hjælper vi gerne med at arrangere buffet'en og skære kødet for.
Coordonnées de contact
Nørregade 3, 6823, Ansager, Danemark
- mail@allansdiner.dk
- allansdiner.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Fantastisk fest på Vorbasse Kro
Tusind tak til Vorbasse Kro & Allan's Dinér for en uforglemmelig fest.
Vi fejrede vores sølvbryllup d. 16/8-2025 i jeres dejlige lokaler på Vorbasse Kro og fik den mest lækre mad og super fantastiske betjening af jeres personale.
Aftenen blev lige som vi ønskede og vi giver vores varmeste anbefalinger, til alle der måtte ønske at holde fest på Vorbasse Kro v. Allan's Dinér
/Bente & Isak
Allans Diner
Fik leveret mad fra Allans Diner. Maden blev leveret til tiden. Maden var lækker og fremstod pænt. Der var rigelig mad. En rigtig fin menu
Mad ud af huset
Har for 2. gang bestilt Nytårsmenu. Intet kunne gå galt med vejledning om tilberedning af maden. Alt spillede bare.
Vi har også tit bestilt fredags takeaway og der har der heller aldrig været noget at klage over.
God mad, fin service, hvad man man ønske sig mere 👍
Vi bestilte den udvidede julefrokost til afhentning lørdag den 9. kl. 12.00. Alt var klar til afhentning da jeg ankom, de satte alle kasser ind i bilen. Jeg kom hjem og pakkede maden ud, det så bare så lækkert ud, flot tilberedt, det varme kunne holde sig varmt i varmekassen til vi skulle have den lune del 😉👍. Alt levede op til vores forventning. Godt mad i rigelige mængder.
Vælg Allans Diner!
Det mest fantastiske mad, god service og super sødt, kompetent og professionelt personale🤩 Vi bestiller altid mad herfra, og vi anbefaler dem til alle, vi kender.
Jeg ville ALDRIG turde lave en aftale…
Jeg ville ALDRIG turde lave en aftale med den mand.
Jeg har i denne uge lejet et sommerhus som ligger tæt på hvor Allan bor og hvor hans firmabil holder. Den anden dag var jeg ude at gå en tur med vores hund mens min datter på 2 år legede i vores carport. Da jeg er på vej hjem ser jeg Allan i firmabilen komme kørende imod mig på den lille grusvej med sommerhuse på begge sider. Han kører MEGET stærke (mindst 50 km/t) lige forbi hvor min datter legede. Så jeg lavede en nedadgående bevægelse med hånden for at få ham til at sænke hastigheden en smule.
Allan kørte op på siden af mig og råbte vredt ud af vinduet: “Du skal KRAFTEDEME ikke blande dig i hvordan jeg kører”.
Jeg sagde stille og roligt: “jamen der står 20 km/t på skiltene” hvortil Allan råbte: “ja på ulovlige skilte - så du blander dig bare udenom kammerat” - herefter trådte Allan igen speederen i bund og forsvandt.
Jeg ville simpelthen ikke turde at lave en aftale med en mand der er så uligevægtig.
Absolut de bedste
Absolut de bedste. Nu er der 4 gang vi bestiller mad hvor det var hele vejen igennem en fantastisk oplivelse . Vellykket komfirmation og alle gæster var vildt med maden 👌👌👌 Perfekt tilberedt mad smagte fantastisk og man går ikke sulten fra bord når man bestiller fra Allans diner 👌👍.Jeg ville har ellers givet jeg 12 stjerner hvis man kunne. Så igen, her fra 5 stjerner og hver tid kan i varmt anbefales .
Vi har lige afholdt vores sidste…
Vi har lige afholdt vores sidste konfirmation👍og maden herfra var fuldstændig perfekt😉 alt var flot anrettet, kødet lækkert mørt og desserten var vidunderlig❤️ vires bedste anbefalinger herfra👌 gæsterne var vilde med det👍😃og bestiller helt sikkert igen👍
‘Lysets engel går med glans’
Vi var vel godt 25 personer, som var inviteret til en 75 års mande-fødselsdag på Møllen i Ansager.
Ikke alle havde været på adressen Starupvej 1A før, så GPS’en blev indstillet til at finde vej. Det var derfor en glædelig overraskelse, da GPS’en meddelte, at vi nu var på destinationen; - for Møllen her i nutiden er hverken en vandmølle eller en vindmølle, men et dedikeret spisested ved Ansager Å.
Det første indtryk af stedet var ordentlighed og et sted med en velholdt og en særegen lidt eventyragtig historisk ramme i bygninger og omkringliggende anlæg.
Vi mødte tilfældigt stedets restauratrice udenfor indgangen, hun var på vej ind med en kartoffeltærte til aftensmåltidet. Hun havde en iøjnefaldende udstråling, som kom til udtryk via hendes imødekommende venlighed. Hun havde et dejligt varmt smil og var absolut en professionel, udadvendt og præsentabel ambassadør for dette spisested.
Spiselokalet havde både ‘skriften på væggen’ og flotte kogleagtige loftslamper, ‘hvor under’ den før omtalte restauratrice, her gik med sin ‘rådyrsagtige behændighed’, som en ‘Lysets engel går med glans’ - og drog omsorg for gæsternes ve og vel - og fordi det primært var en mandebespisning med 2/3 ældre mænd, med originale smagsløg, fyldte hun meget i mændenes alsidige livsappetit og synsfelt, for hun var ikke kun restauratrice, hun var også hjertet og sjælen her på spisestedet. - Totalt set var det en meget vellykket arrangement, som både gastronomisk og oplevelsesmæssigt var i særklasse!
Vi har lige holdt en firma fest på…
Vi har lige holdt en firma fest på Nebelgård forlænget weekend den 2/6 til 4/6 2023. Her fik vi fredag en god hakkebøf og lørdag fik vi en buffet nr 3. Kan kun varmt anbefale Allans dinner og ved at alle gæster til vores fest vil sige det samme. Plus i skal have tak for den gode service mvh Kim Dansk Biotransport
Kan kun anbefale Allans Dinner.
Kan kun anbefale Allans Dinner.
Holder hvad de lover
Deres mad er fantastisk - og der er nok af den.
Vi fik mad til min datters konfirmation, og det er bestemt ikke sidste gang vi vil bestille mad ved Allan
Super godt arrangement
Super god konfirmations fest på Vorbasse kro. Rigtig god mad og sødt personale. Fuld plade herfra 🤟🙂🥳
Fik Tapas buffet menu til min…
Fik Tapas buffet menu til min fødselsdag i weekenden og wow! Virkelig lækkert, alle gæster var begejstrede, og der var rigelige mængder. Vi har været til fester før hvor maden herfra var ligeså lækkert. Det er ikke sidste gang vi gør det 🙂
Tak for en skøn fest på Møllen
Tak for en skøn fest på Møllen, flotte omgivelser, rigelige mængder af rigtig god mad og et par skønne serveringspiger ;-) Alle gæster har givet udtryk or en fantastisk oplevelse ;-)
Altid en succes
Lækker mad og gode kuvertpriser! Det er lige som det skal være.
Lækker mad og venlig betjening.
Super skøn mad og mere end nok til, at alle blev mætte.
Tak for hurtig og venlig betjening.
Præcis og super lækkert
Vi har fået tapas menu til to fester og er meget begejstrede. Det kom til aftalt tid - var flot arrangeret, lige til at sætte på bordet. Prisen var meget rimelig og der var rigeligt. Kan varmt anbefales 😊
God mad, altid nok
God mad, altid nok, og flink og rar service når man henter eller får bragt maden.
Det eneste der ikke er godt er tarteletterne, det er mel, mælk og smør i rigelige mængder.
Dejlige salater friske og ofte med et nyt tvist.
Altid kanon godt mad og der er rigeligt…
Altid kanon godt mad og der er rigeligt af den. God service når man afhenter. Kan varmt anbefaldes
I gjorde det igen!
Det var SÅ godt, som altid, lækker mad i rigelige mængder og meget god rådgivning fra jer, da et par af gæsterne havde forskellige allergier.
Tusind TAK for dejlig mad.
Det bliver ikke sidste gang, vi bestiller fra jer.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.