3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

15 avis

Aucune trace de demande d’avis

3,9

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Rigtig gode pizzaer, god service - kan helt klart anbefales! Jeg har besøgt Ansager Pizza og Grill flere gange, og jeg bliver aldrig skuffet. Pizzaerne er altid frisklavede med lækre ingredienser, og bunden er perfekt sprød. Servicen er også helt i top; personalet er venlige og imødekommende. Det er tydeligt, at de går op i både madens kvalitet og kundernes oplevelse. Jeg kan varmt anbefale dette sted til alle, der elsker god pizza og god service.

22 mai 2024

god service

Vi kom fra en lang tur, så det var dejligt med lidt pizza. Pizzaen var rigtig fyldig, de er ikke nærige med fyld. Prisen var okay i forhold til kvaliteten af maden. drikkevarer var lidt dyrt, men eller var alt fint. De havde rigtig travlt, hvilket er godt, det er bare et tegn på at det er et lækkert sted.

2 septembre 2022

Kan klart anbefales!

De laver nogle rigtigt gode pizzaer til prisen. De har også en vældig god salat. De kan begge kan klart anbefales! Medarbejderne er flinke, hvilket er med til at gøre dagen bedre. Det føles meget hjemligt, derfor er det rart at spise der.

Kærlig hilsen Henrik:)

1 octobre 2022

da man ik kan give 0 stjerner så må man…

da man ik kan give 0 stjerner så må man jo give en
aldrig i hele mit liv fået så dårlig en pizza
blød og sej halvbagt brød tomatsovs skal man lede længe efter skinke ja det fintrevet bov pælser skal man også lede efter og når man finder den er der få stykker som er tynt som papir peperoni fandt jeg 4 stk af ost ja det var der også rimligt sparet på så en indbagt pizza til 90 kr vor herre bevars den burde koste 30 kr
der var et plus den var meget varm

23 septembre 2022

NY medarbejder irriterende

Den nye medarbejder virker rigtig træls.

jeg har set hende 1 gang og jeg er allerede bange for hende.

Jeg er nu begyndt at bestille fra alibaba pizza og grill, på grund af jeres skræmmende heks af en ny medarbejder

6 mai 2022

Bedste pizzaer ever

Vi var her for første gang idag, men det bliver ihverfald ikke sidste gang, det er det bedste sted vi har besøgt, med lækre mad, og til en god pris, super flittige medarbejder :)

22 novembre 2020

Forfærdelig service!

Vi købte igår pizza hos Ansager Pizza. Vi købte bl.a. en indbagt pizza - på vejen hjem kan jeg mærke at det begynder at løbe ud af æsken - vi har de desværre ikke noget i bilen vi kan ligge under, da vi kun har haft den i 1,5 uge! Da vi endelige er hjemme (en køretur på kun 7 minutter) er mine bukser våde af fedt, sædet i bilen er fyldt med fedt pletter.
Så jeg ringer naturligvis til pizzeriaet og for fat i chefen, og spørg hvordan det kan være at man ligger en indbagt pizza i en æske der ikke er beregnet til dette? (er man løbet tør for æsker - må man lade vær med at sælge dem indtil man har nye på lager) - det viste sig at være fordi at de havde lavet den for flad og den derfor ikke kunne være i den beregnede æske til formålet - og i stedet for at ligge lidt sølvpapir i bunden af den anden æske (med huller til udluftning i!!) havde de bare smidt den i æsken og vi kunne så sidde med en pizza der løb ud til at sidder på vejen hjem.

Jeg fik dertil at vide at han var fuldkommen ligeglad - det var mig selv der havde lavet en fejl, hvis det løb ud af pizza æsken (se billedet af pizza æsken, den var drivvåd da vi nåede hjem..) Vi havde dertil sørget for at holde den helt plan, så det ikke skulle løbe ud...

Ikke så meget som et undskyld, det er jeg ked af eller det tænker vi på til næste gang - men derimod en sur og fornærmet mand der var fuldkommen ligeglad for det var angiveligt ikke hans fejl.

Hvordan kan man have en forretning, med den holdning?

Vi står nu med en ny bil der skal have renset sæder og et par dyre ridebukser vi skal se om vi kan få pletterne af... Sidste gang vi køber i Ansager, med den holdning. Vi vælger Agerbæk fremadrettet - der har vi altid oplevet en venlig og kompetent betjening, det kan man vidst ikke sige om dem i Ansager

17 février 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit