Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima advies en snelle levering. Het product, de sluitplaat, is aansluitend op het slot. Helaas is de sluitplaat, net zo als de vorige los van de schootplaat en valt hij erna een paar keer gebruiken o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb bij Allround Hekwerk een speciale slotvanger besteld die specifiek bij de fabrikant vandaan moest komen. De communicatie hierover met Norbert verliep vanaf het begin zeer goed en soepel. Na ong... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering van de producten waarbij helaas een telfoutje was geslopen. Even een kort mailtje gestuurd, waarna het de volgende dag al is opgelost. Dat noem ik nog eens uitstekende service! Zeer vr... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Product naar wens. Snelle levering. Geen 5 sterren omdat ik na bestelling geen bevestiging per mail kreeg. Daardoor twijfel of bestelling wel goed is aangekomen terwijl je wel betaald hebt. Per mail... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel pour clôtures
  2. aussi dans
  3. Entrepreneur spécialisé dans les clôtures

Écrit par l'entreprise

Allround Hekwerk heeft alles in huis om een perfect hekwerk te leveren. Of u nu enkel een scharnier nodig heeft of een paar honderd meter aan hekwerk, voor ons is elke klant even belangrijk. Onze producten zijn allemaal eenvoudig online te bestellen, maar wij bieden graag een persoonlijke service. Neem voor vragen dan ook gerust contact met ons op. Zakelijk en particulier; Als Allround Hekwerk zijn wij al jaren actief in deze branche. Begonnen als hekwerk montagebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot dé webshop waar alles op het gebied van hekwerk verkrijgbaar is. Iedereen kan dan ook bij ons terecht. Zo leveren wij onder andere aan sportverenigingen, bedrijven, gemeenten en natuurlijk ook aan particulieren. Of het nu gaat om hekwerk voor een speeltuin, voetbalveld, bedrijventerrein of voortuin, voor iedereen bieden we een passende oplossing. Per stuk leverbaar; Bij ons zijn alle producten per stuk leverbaar! Van een enkel scharnier, boutje, schroef of afdekdop tot een setje beugels, wielstel of deurkruk. Handig als er slechts één onderdeel vervangen moet worden. Daarnaast verkopen wij producten als gaasafrastering, palen, tuinpoorten, schuifpoorten, slagbomen, gereedschap, spijlenhekwerk en gaasmatten. Nieuw in ons assortiment zijn de Tapp-e laadmodules voor hekwerk. Hiermee kunt u eenvoudig laadpunten in hekwerk integreren en hoeft u geen laadzuilen of -palen te plaatsen. Allround Hekwerk gaat dus met de tijd mee en investeert graag in de toekomst met onder andere producten voor digitale terreinbeveiliging en -inrichting. Snelle levering; Allround Hekwerk heeft door de jaren heen een betrouwbaar netwerk van leveranciers opgebouwd. Daarnaast beschikken we zelf over een uitgebreide voorraad hekwerkproducten. Hierdoor kunnen wij over het algemeen zeer snel leveren. Mocht er bij een bestelling toch iets foutlopen, dan lossen wij het hoogstpersoonlijk op. Korte lijnen, transparant en betrouwbaar, dat is waar wij voor staan. Nu en in de toekomst.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,6

Tous les avis

84 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Helaas heeft DHL.zijn werk niet goed…

Helaas heeft DHL.zijn werk niet goed gedaan.waardoor het aantal dagen ergens lag.zonder te laten weten.maar allround hekwerk heeft het keurig geregeld.en snel mijn dank

9 avril 2024

Geachte John,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Allround Hekwerk. Wij betreuren de ongemakken veroorzaakt door de leveringsdiensten van DHL en waarderen uw begrip in deze situatie ten zeerste. Ons team streeft er voortdurend naar om uitmuntendheid te bieden in klantenservice en efficiënte oplossingen, en we zijn verheugd te horen dat we snel hebben kunnen handelen om de situatie naar tevredenheid op te lossen.

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en we zetten ons volledig in om de beste hekwerkoplossingen en klantenservice te bieden. Mocht u in de toekomst nog vragen of behoeften hebben, staan wij altijd klaar om u te helpen.

Dank u wel voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Team Allround Hekwerk

Goede service, Prima prijs kwaliteit

Goede service, prima prijs kwaliteit

2 avril 2024

Beste P. Klabbers,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met Allround Hekwerk! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. Bij Allround Hekwerk streven we ernaar om altijd de beste service te bieden en we zijn trots dat dit weerspiegeld wordt in uw review.

Heeft u nog vragen over onze diensten of bent u geïnteresseerd in onze andere aanbiedingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen helpen!

Norbert Bertram van Allround Hekwerk

Wat een goede service

Wat een goede service. Er waren enkele kleine onderdelen nog niet geleverd omdat deze met een andere bezorging mee ging. 1 telefoontje goed overleg en dezelfde middag had ik nog alle materialen binnen!!
Goede service en klantvriendelijk !!

12 mars 2024

Beste Daniell Dijkema,

Hartelijk dank voor uw geweldige review en het delen van uw positieve ervaring met Allroundhekwerk. We zijn verheugd te horen dat onze service aan uw verwachtingen heeft voldaan en dat we u snel konden helpen met het leveren van de benodigde materialen voor uw hekwerk.

Bij Allroundhekwerk streven we ernaar om altijd flexibel en klantgericht te zijn, en uw situatie was een perfecte gelegenheid om te laten zien hoe belangrijk het voor ons is om onze klanten tevreden te stellen. Het was voor ons geen enkel probleem om de materialen persoonlijk te bezorgen zodat u direct verder kon met uw project.

We zijn trots op onze snelle service en klantvriendelijkheid, en uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Mocht u in de toekomst nog meer onderdelen, advies of ondersteuning nodig hebben voor uw hekwerk of andere projecten, staan we graag weer voor u klaar.

Bedankt voor het kiezen van Allroundhekwerk en voor het vertrouwen in ons team. We kijken uit naar de mogelijkheid om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn.

Directeur-eigenaar
www.allroundhekwerk.nl

Top !

Een week na het plaatsen van onze bestelling, hadden we nog niets ontvangen. Na een telefoontje van ons, bleek er bij de vervoerder iets niet goed te zijn gegaan. Maar....het werd heel adequaat opgelost; speciaal voor ons werd er een aanhanger aangekoppeld en binnen 2 1/2 uur werd onze bestelling, savonds, voor de deur, bezorgd. ongekend !! Wat een service. DANK JULLIE WEL !!

27 mars 2024

Geachte Marian Broerse,

Allereerst willen wij u hartelijk danken voor uw geweldige 5-sterren review over Allround Hekwerk. Het is voor ons een waar genoegen om te horen dat u tevreden bent met de manier waarop wij de uitdaging met uw bestelling hebben aangepakt. Bij Allround Hekwerk streven wij ernaar om elk probleem, hoe groot of klein ook, met de hoogste prioriteit en zorg te behandelen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Wij begrijpen dat snelle en effectieve service van cruciaal belang is, zeker wanneer onvoorziene omstandigheden optreden. Het feit dat u onze extra inspanning om de materialen persoonlijk en tijdig te leveren zo waardeert, betekent veel voor ons. Dit soort feedback motiveert ons team om continue de best mogelijke service te bieden.

Onze belofte aan u en al onze klanten is om altijd betrouwbaar, transparant en toegankelijk te zijn. Of het nu gaat om het snel oplossen van leveringsproblemen of het bieden van deskundig advies over onze producten, wij zijn er om u te ondersteunen.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen helpen met al uw hekwerkbehoeften.

Allround Hekwerk Team

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden met de aangeschafte…

Zeer tevreden met de aangeschafte hekwerkonderdelen: hoge kwaliteit, eenvoudige installatie, goede prijs. Aanrader!

26 février 2024

Beste Lotte Janssen,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenbeoordeling en voor het delen van uw positieve ervaring met Allroundhekwerk We zijn enorm blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit, installatie en prijs van onze hekwerkonderdelen.

Bij Allroundhekwerk streven we er altijd naar om producten van hoge kwaliteit te leveren en uitstekende klantenservice te bieden. Uw feedback is voor ons zeer waardevol en helpt ons om onze diensten voortdurend te verbeteren en te zorgen dat we aan de verwachtingen van onze klanten voldoen.

We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen bij al uw hekwerkbehoeften. Mocht u nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt voor uw aanbeveling en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed product, service kan beter.

4 sterren omdat het een en ander mis is gegaan met mijn bestelling. Wel goed opgelost. Artikel is verder perfect.

29 février 2024

Beste Mess Ac,

Hartelijk dank voor uw 4-sterrenbeoordeling en voor het delen van uw ervaring met Allroundhekwerk Wij betreuren het dat er iets misging met uw bestelling, maar zijn blij te horen dat het naar tevredenheid is opgelost. Uw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn ook verheugd te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het ontvangen product. Bij Allround Hekwerk streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die aan uw verwachtingen voldoen.

Mocht u in de toekomst nog vragen of behoeften hebben, dan staan wij graag voor u klaar. We kijken ernaar uit u weer te mogen bedienen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Binnen twee dagen de juiste spullen in…

Binnen twee dagen de juiste spullen in huis.

16 février 2024

Beste Arie,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring! We zijn ontzettend blij te horen dat u binnen twee dagen de juiste spullen heeft ontvangen. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en uw feedback bevestigt dat wij op de goede weg zijn.

Snelle levering, prettige service

Telefonisch goed bereikbaar, snelle levering, goede service, degelijk/zwaar uitgevoerd hekwerk.

Extra pluspunt: 1 onderdeel werd niet meegeleverd bij het hekwerk dat wij besteld hadden. Wij waren ons hier niet bewust van. Het onderdeel dat wij nodig hadden kregen wij gratis nagezonden. Netjes!

12 février 2024

Beste Nick Kant,

Hartelijk dank voor het delen van uw geweldige ervaring met Allround Hekwerk! We zijn blij te horen dat onze toewijding aan klanttevredenheid, snelle levering en kwaliteit van onze poorten aan uw verwachtingen heeft voldaan. Bij Allround Hekwerk zetten we ons in voor uitmuntende service en het leveren van degelijke, duurzame hekwerksystemen.

Het was ons een genoegen om het ontbrekende onderdeel kosteloos na te zenden – uw tevredenheid is onze prioriteit. We waarderen uw erkenning voor ons team's inzet en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen ondersteunen bij al uw hekwerkbehoeften.

Bedankt voor het kiezen van Allround Hekwerk, dé specialist in kwalitatief hekwerk en klantgerichte oplossingen.

Perfect goede service

9 février 2024

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterren beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze service als perfect hebt ervaren. Bij Allround Hekwerk streven we ernaar om elke klant te voorzien van uitzonderlijke service en topkwaliteit producten. Uw tevredenheid is het hart van onze missie.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn met onze betrouwbare service en kwalitatieve hekwerkoplossingen. Bedankt voor het vertrouwen in Allround Hekwerk en voor het aanbevelen van ons aan anderen.

snel geleverd

snel geleverd, kwalitatief goed.

23 janvier 2024

Beste Hafco Hekwerken B.V.,

Hartelijk dank voor jullie opnieuw schitterende beoordeling van Allroundhekwerk ! We zijn verheugd te horen dat onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten aan jullie verwachtingen hebben voldaan.

Jullie feedback benadrukt twee kernaspecten waar we bij Allround Hekwerk trots op zijn: onze toewijding aan snelle service en ons aanbod van kwalitatief hoogwaardige hekwerken. Deze erkenning van een gewaardeerde branchegenoot als Hafco Hekwerken B.V. versterkt onze motivatie om onze klanten steeds de beste ervaring te bieden.

We streven ernaar bij een volgende gelegenheid de volle vijf sterren te verdienen. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en blijven ons inzetten voor uitmuntendheid in zowel producten als service.

Top en persoonlijke service

Prima service.
Zelf persoonlijk contact via de app om extra uitleg te geven over mijn vragen.
Top.

8 janvier 2024

Geachte heer Elfarissi,

Hartelijk dank voor uw uitstekende 5-sterrenbeoordeling van allroundhekwerk! Wij zijn zeer verheugd te vernemen dat onze service aan uw verwachtingen heeft voldaan. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen.

Persoonlijk contact en het bieden van duidelijke uitleg staan bij Allround Hekwerk centraal. Het is bemoedigend om te weten dat onze communicatie via de app effectief was in het beantwoorden van uw vragen.

Bij Allround Hekwerk streven we voortdurend naar het leveren van de beste service in hekwerkoplossingen. Of het nu gaat om advies, installatie of onderhoud, ons team zet zich in voor kwaliteit en klanttevredenheid. Uw recensie helpt ons niet alleen onze dienstverlening te verbeteren, maar is ook een waardevolle bron voor anderen die op zoek zijn naar betrouwbare hekwerkoplossingen.

Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Mocht u verdere vragen of behoeften hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pakket was vergeten door de…

Pakket was vergeten door de bezorgdienst, dus gebeld en werd heel netjes geholpen, aangezien het pakketje toen nog niet weg was kon ik er nog iets kleins bij doen wat ik vergeten was, dit werd kosteloos geregeld voor de vertraging. Top service en producten volgens verwachting.

19 décembre 2023

Beste Cornee de Haan,

Allereerst willen we u van harte bedanken voor het kiezen van Allroundhekwerk en voor het achterlaten van onze 100ste review – een werkelijke mijlpaal voor ons team! Uw feedback en tevredenheid zijn de kern van ons streven naar beter!

We zijn blij te horen dat onze service uw verwachtingen heeft overtroffen, ondanks de initiële vertraging door de bezorgdienst. Bij Allroundhekwerk geloven we in het bieden van uitzonderlijke klantenservice, niet alleen in het leveren van topkwaliteit producten. Uw ervaring bevestigt ons toewijding aan onze klanten en het belang van aandacht voor detail.

Het kosteloos toevoegen van het vergeten item aan uw bestelling was voor ons een kleine moeite, maar we zijn verheugd te horen dat dit een groot verschil voor u maakte. Uw tevredenheid en positieve beoordeling inspireren ons om voortdurend onze service en processen te verbeteren.

We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen bij al uw hekwerkbehoeften. Als u vragen heeft of verdere assistentie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Allroundhekwerk. We streven ernaar om elke klant een soortgelijke positieve ervaring te bieden.

NB;
"We zijn trots en dankbaar voor onze 100ste 5-sterren review van een tevreden klant! Bedankt Cornee de Haan voor uw uitstekende feedback. Bij Allroundhekwerk streven we altijd naar topkwaliteit en uitmuntende service. #Allroundhekwerk #Klanttevredenheid #100Reviews #TopService #KwaliteitEerst"

Absolute aanrader deze firma

Al enkele malen gerief besteld bij deze firma.
Altijd top verlopen. Aangename telefoongesprekken en zeer snelle en stipte leveringen.
Topfirma!
Zeker aan te raden!

19 décembre 2023

Beste Petra Broothaers,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenbeoordeling van Allroundhekwerk! We zijn verheugd te horen dat onze diensten en producten aan uw verwachtingen voldoen. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en uw opmerkingen over onze aangename telefoongesprekken, snelle en stipte leveringen motiveren ons team enorm.

Het is altijd een genoegen om met u zaken te doen en we waarderen uw aanbeveling ten zeerste. We kijken ernaar uit om u in de toekomst te blijven voorzien van topkwaliteit hekwerkoplossingen en de uitstekende service die u van ons gewend bent.

#Klanttevredenheid #Allroundhekwerk #TopService

prijs kwaliteit is goed

prijs kwaliteit is goed
snelle levering

18 décembre 2023

Geachte Mitch,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de 5 sterren voor Allroundhekwerk! Wij zijn verheugd te vernemen dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en onze snelle levering.
Uw feedback is voor ons van grote waarde en helpt ook anderen die op zoek zijn naar betrouwbare en efficiënte hekwerkoplossingen. Wij zien er naar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Satisfied customer!

We ordered Dubbelstaafmat 6/5/6 Hekwerk and Enkele dubbelstaafmat poort met kader - everything arrived in good order, no damages. Packages were complete, as it was mentioned on the description on the website. Delivery took a bit longer than expected but we were always able to reach out to customer service and they were very friendly and always helpful! We have only good impression from working with All Round Hekwerk!

14 décembre 2023

Dear Victoria Philippovskaya,

Thank you very much for sharing your positive experience with Allround Hekwerk! We are delighted to hear that you are satisfied with your purchase of our Dubbelstaafmat 6/5/6 Hekwerk and Enkele dubbelstaafmatpoort met kader. Our goal is always to deliver high-quality products that meet our customers' expectations, as clearly stated on our website.

We understand that delivery time is an important aspect and we appreciate your patience and understanding when it took a bit longer than expected. Our customer service team strives to always be friendly and helpful, and we are glad that you had a positive experience with them.

At Allround Hekwerk, we are committed to outstanding customer service and quality products. Your feedback confirms that we are on the right track and motivates us to continue and improve this standard.

Thank you again for choosing Allround Hekwerk and sharing your experience. We look forward to working with you again in the future!

Kind regards,

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd. Volgende dag naar bestellen binnen. Bedankt!!!!

11 décembre 2023

Beste G. Grabowiecki,

Allereerst willen wij u hartelijk danken voor uw geweldige 5-sterren beoordeling op de Allroundhekwerk site. Het is een plezier om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering van uw bestelling. We streven ernaar om onze klanten altijd zo snel en efficiënt mogelijk te bedienen.

Uw positieve feedback is een enorme motivatie voor ons team. Wij zetten ons elke dag in om ervoor te zorgen dat onze klanten, zoals u, de best mogelijke ervaring hebben. Het is fijn om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen helpen met uw hekwerkbehoeften. Mocht u nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte eerste indruk

Slechte eerste indruk. Eerst twee weken wachten op je bestelling. (Inklimbeveiliging) Buiten de uitnodiging om een review te doen, geen communicatie waarom het lang duurt. Vervolgens sta je voor montage bij de klant, bestaat de montageset (bouten, moeten en ringen) uit een bijeenraapsel van M10, M12 in rvs en pisbakkenstaal. Aantallen klopte ook niet, vier ringen te kort. Buiten het feit dat alles rvs moest zijn was er ook niets passend van te maken.

1 décembre 2023

Beste B. Elkoning,

Allereerst willen wij u bedanken voor het delen van uw feedback. Het spijt ons ten zeerste te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij nemen uw opmerkingen zeer serieus en willen graag onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren.

We erkennen dat de wachttijd voor uw bestelling langer was dan gebruikelijk en dat er een gebrek aan communicatie was over de vertraging. Dit is niet de standaard die wij bij Allroundhekwerk nastreven.
We zijn al bezig met het verbeteren van onze communicatieprocessen om ervoor te zorgen dat onze klanten tijdig en duidelijk worden geïnformeerd over hun bestellingen.

Wat betreft de montageset, het is duidelijk dat er een fout is gemaakt in de samenstelling van de onderdelen. We willen u verzekeren dat we maatregelen nemen om te zorgen dat dergelijke fouten in de toekomst niet meer voorkomen.

Als blijk van onze toewijding aan klanttevredenheid, zouden we u graag een passende compensatie willen aanbieden voor het ondervonden ongemak. Neemt u alstublieft contact met ons op via info@allroundhekwerk.nl of het algemene telefoonnummer, zodat we een geschikte oplossing kunnen bespreken.

We waarderen uw feedback zeer, aangezien dit ons helpt onze service te verbeteren. Nogmaals onze excuses en wij hopen dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

Erg goede service!

Erg goede service!
Fantastisch geholpen.

10 novembre 2023

Geachte Esther ,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenbeoordeling en de lovende woorden over de service van Allroundhekwerk! Wij zijn enorm verheugd te vernemen dat u onze hulp als 'fantastisch' hebt ervaren. Bij Allroundhekwerk streven we er voortdurend naar om uitstekende service en kwaliteit te bieden op het gebied van hekwerken. Uw positieve feedback bevestigt dat onze inspanningen vruchten afwerpen en dat we op de goede weg zijn.

Wij zijn trots op ons deskundige team en onze klantgerichte aanpak, en uw positieve ervaring motiveert ons des te meer. Wij hopen dat u nog lang plezier zult beleven van uw keuze voor Allroundhekwerk producten.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of aanvullende ondersteuning nodig hebben, dan staan wij graag voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had bij het bestellen per ongeluk…

Ik had bij het bestellen per ongeluk aangegeven dat ik het af zou halen maar na contact met de klanten service hebben ze dit gelijk aangepast

28 novembre 2023

Beste Aron Keulen,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview over uw recente aankoop van een grondgrendel voor uw dubbele poort bij Allroundhekwerk. Wij zijn verheugd te horen dat onze klantenservice u snel en efficiënt kon helpen bij het aanpassen van uw bestelling.

Bij Allround-hekwerk begrijpen we hoe belangrijk het is om een veilig en betrouwbaar hekwerk te hebben, vooral in deze tijden met veel wind en veranderende weersomstandigheden. We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het verhogen van de veiligheid en stabiliteit van uw poort met onze hoogwaardige grondgrendel.

Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde en inspireert ons om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog meer onderdelen nodig hebben om de veiligheid en functionaliteit van uw hekwerk te verhogen, dan staan wij graag voor u klaar.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Allroundhekwerk en we hopen u in de toekomst weer te mogen helpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Besteld en op tijd geleverd.👍

26 novembre 2023

Hallo Nico Abrahams,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview en voor het kiezen van Allroundhekwerk voor uw hekwerkbehoeften! We zijn blij te horen dat uw bestelling op tijd is geleverd. Bij Allroundhekwerk streven we er altijd naar om topkwaliteit hekwerken te leveren met de service die onze klanten verdienen.

Uw feedback is enorm waardevol voor ons en helpt anderen die op zoek zijn naar betrouwbare en tijdige leveringen van hekwerken. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn voor al uw hekwerkbehoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u verdere ondersteuning nodig heeft!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus