Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima advies en snelle levering. Het product, de sluitplaat, is aansluitend op het slot. Helaas is de sluitplaat, net zo als de vorige los van de schootplaat en valt hij erna een paar keer gebruiken o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb bij Allround Hekwerk een speciale slotvanger besteld die specifiek bij de fabrikant vandaan moest komen. De communicatie hierover met Norbert verliep vanaf het begin zeer goed en soepel. Na ong... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering van de producten waarbij helaas een telfoutje was geslopen. Even een kort mailtje gestuurd, waarna het de volgende dag al is opgelost. Dat noem ik nog eens uitstekende service! Zeer vr... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Product naar wens. Snelle levering. Geen 5 sterren omdat ik na bestelling geen bevestiging per mail kreeg. Daardoor twijfel of bestelling wel goed is aangekomen terwijl je wel betaald hebt. Per mail... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel pour clôtures
  2. Entrepreneur spécialisé dans les clôtures

Écrit par l'entreprise

Allround Hekwerk heeft alles in huis om een perfect hekwerk te leveren. Of u nu enkel een scharnier nodig heeft of een paar honderd meter aan hekwerk, voor ons is elke klant even belangrijk. Onze producten zijn allemaal eenvoudig online te bestellen, maar wij bieden graag een persoonlijke service. Neem voor vragen dan ook gerust contact met ons op. Zakelijk en particulier; Als Allround Hekwerk zijn wij al jaren actief in deze branche. Begonnen als hekwerk montagebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot dé webshop waar alles op het gebied van hekwerk verkrijgbaar is. Iedereen kan dan ook bij ons terecht. Zo leveren wij onder andere aan sportverenigingen, bedrijven, gemeenten en natuurlijk ook aan particulieren. Of het nu gaat om hekwerk voor een speeltuin, voetbalveld, bedrijventerrein of voortuin, voor iedereen bieden we een passende oplossing. Per stuk leverbaar; Bij ons zijn alle producten per stuk leverbaar! Van een enkel scharnier, boutje, schroef of afdekdop tot een setje beugels, wielstel of deurkruk. Handig als er slechts één onderdeel vervangen moet worden. Daarnaast verkopen wij producten als gaasafrastering, palen, tuinpoorten, schuifpoorten, slagbomen, gereedschap, spijlenhekwerk en gaasmatten. Nieuw in ons assortiment zijn de Tapp-e laadmodules voor hekwerk. Hiermee kunt u eenvoudig laadpunten in hekwerk integreren en hoeft u geen laadzuilen of -palen te plaatsen. Allround Hekwerk gaat dus met de tijd mee en investeert graag in de toekomst met onder andere producten voor digitale terreinbeveiliging en -inrichting. Snelle levering; Allround Hekwerk heeft door de jaren heen een betrouwbaar netwerk van leveranciers opgebouwd. Daarnaast beschikken we zelf over een uitgebreide voorraad hekwerkproducten. Hierdoor kunnen wij over het algemeen zeer snel leveren. Mocht er bij een bestelling toch iets foutlopen, dan lossen wij het hoogstpersoonlijk op. Korte lijnen, transparant en betrouwbaar, dat is waar wij voor staan. Nu en in de toekomst.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,6

Tous les avis

91 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

productlijn

Geweldige selectie, normale prijzen, snelle feedback

25 juin 2024

Hallo AV Lasser,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze brede selectie hekwerken, normale prijzen en snelle feedback. Bij allroundhekwerk.nl streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Onze brede selectie hekwerken is zorgvuldig samengesteld om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen. Door groot in te kopen, kunnen we een uitgebreide voorraad hekwerken aanhouden, wat betekent dat u altijd kunt rekenen op de beschikbaarheid van onze producten. Bovendien stelt dit ons in staat om onze prijzen competitief en eerlijk te houden.

Bij allroundhekwerk.nl zijn we voortdurend bezig met het uitbreiden en verbeteren van ons assortiment hekwerken om u de nieuwste en beste producten te kunnen bieden. Uw positieve feedback bevestigt dat we op de juiste weg zijn en motiveert ons om onze service en aanbod nog verder te verbeteren.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en positieve woorden. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn met ons uitgebreide assortiment hekwerken en onze snelle service.

Alllround hekwerk.

Noté 5 sur 5 étoiles

prima en snelle levering van een voor een voor mij belangrijk gereedschap

prima en snelle levering van een voor mij belangrijk artikel

22 juin 2024

Beste Boogaard,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview en uw lovende woorden over allroundhekwerk.nl. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het door u bestelde artikel. Uw feedback motiveert ons om onze service voortdurend te verbeteren en onze klanten te voorzien van de best mogelijke ervaring.

Bij Allround Hekwerk streven we ernaar om altijd aan de behoeften van onze klanten te voldoen, en we zijn blij dat we dat in uw geval hebben kunnen doen. Mocht u in de toekomst nog meer hekwerken of accessoires nodig hebben, staan wij altijd voor u klaar.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk en uw positieve beoordeling.

Goed product

Goed product, snellere en correcte levering.

20 juin 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview over Allround Hekwerk! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Het doet ons deugd om te horen dat u tevreden bent met zowel de kwaliteit van ons product als de snelle en correcte levering.

Bij Allround Hekwerk streven we ernaar om onze klanten de beste service en producten te bieden. We zijn voortdurend bezig om ons aanbod te verbeteren en onze leveringen zo efficiënt mogelijk te maken. Uw complimenten bevestigen dat we op de goede weg zijn en motiveren ons om door te gaan met het leveren van topkwaliteit.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk en voor uw mooie woorden.

Goede kwaliteit

Prima kwaliteit van de aangeboden producten. en een snelle levering. Komen afspraken na.

18 juin 2024

Beste R. Ansmink,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterren review! We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de snelheid van onze levering. Bij Allround Hekwerk streven we ernaar om onze klanten de beste service en producten van hoge kwaliteit te bieden.

Het is fantastisch om te weten dat we onze beloftes kunnen waarmaken en dat u onze toewijding aan betrouwbaarheid en klanttevredenheid waardeert. Uw positieve feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van uitstekende service en hoogwaardige hekwerken.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of aanvullende producten nodig heeft, staan we altijd klaar om u te helpen. Nogmaals, dank u wel voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring met anderen. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Goede ervaring

Goede ervaring. Verkeerde bestelling ontvangen. Deze werd zonder gedoe omgeruild voor de juiste. Vroeg of het snel geleverd kon worden en dat was geen probleem. Bekwaam en vriendelijk personeel.

12 juin 2024

Beste Zakya Elbaz,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review op allroundhekwerk.nl! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We streven ernaar om elke klant de best mogelijke service te bieden, en het is geweldig om te horen dat onze inspanningen hebben bijgedragen aan uw tevredenheid.

Bij Allround Hekwerk staan we voor bekwaamheid en klantvriendelijkheid. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel en accuraat te leveren, vooral als er per ongeluk iets mis is gegaan met een bestelling. Of het nu gaat om een verkeerde bestelling of een fout bij het inpakken, we zorgen altijd voor een snelle en probleemloze oplossing. We zijn blij dat we uw probleem snel en zonder gedoe hebben kunnen oplossen en dat u tevreden bent met de service die ons team heeft geleverd.

Uw positieve feedback motiveert ons om door te gaan met het bieden van hoogwaardige service en producten. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan wij altijd voor u klaar.

Bij Allround Hekwerk zijn we trots op onze snelle en efficiënte service. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met hun aankoop. Ons bekwaam en vriendelijk personeel staat altijd klaar om eventuele problemen snel en zonder gedoe op te lossen. Bedankt, Zakya, voor uw vertrouwen en positieve feedback!

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en uw lovende woorden. We hopen u binnenkort weer van dienst te mogen zijn.

Snel en goede service.

Bestelling vlot en eenvoudig geplaatst, snel geleverd.
Communicatie via mail verliep prima.
Goede service!

6 juin 2024

Goedemorgen Dimitri Verspeek,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview! We zijn verheugd te horen dat uw bestelling bij Allround Hekwerk vlot en eenvoudig geplaatst kon worden en dat de levering snel is verlopen. Het doet ons deugd dat onze communicatie via e-mail naar tevredenheid verliep en dat u onze service als goed heeft ervaren.

Ondanks onze recente bedrijfsverhuizing, zetten wij ons in om onze klanten zoals u optimaal van dienst te blijven zijn. Uw positieve feedback bevestigt dat onze inspanningen vruchten afwerpen, zelfs tijdens deze drukke periode.

Nogmaals dank voor uw review en het vertrouwen in Allround Hekwerk. Wij staan altijd voor u klaar en kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Scherpe prijzen en goede service

Scherpe prijzen en goede service, helemaal top!

20 mai 2024

Beste heer Hooijman,

Hartelijk dank voor uw lovende 5-sterrenreview over allroundhekwerk.nl! We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze scherpe prijzen en goede service. Het is ons doel om elke klant van hoogwaardige hekwerken te voorzien tegen een betaalbare prijs, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.

We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Mocht u vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke webshop, snelle verzending.

Duidelijke webshop. Snelle verzending. Goed verpakt en het product was volgens omschrijving en kwalitatief goed, voor zover ik kan beoordelen.

23 mai 2024

Beste Maurice,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview! We zijn ontzettend blij te horen dat u tevreden bent met uw ervaring op allroundhekwerk.nl.

Het is geweldig om te weten dat u onze webshop duidelijk vond en dat de verzending snel en goed verpakt was. We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren die volledig voldoen aan de omschrijving, en we zijn blij dat dit ook in uw geval gelukt is.

Uw positieve feedback motiveert ons team om door te gaan met het bieden van uitstekende service en hoogwaardige producten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk.

Noté 2 sur 5 étoiles

heb niet gekregen wat er op uw site…

heb niet gekregen wat er op uw site staat.
puntenkam was 38 x 25 ipv 45 x 25 wat dus niet strookt met bestaand werk.

24 mai 2024

Goedemiddag Kees,

Dank u voor uw feedback en het spijt ons te horen dat de geleverde maten niet overeenkomen met wat u had verwacht. We begrijpen hoe belangrijk de juiste afmetingen zijn voor uw project.

Tijdens onze recente bedrijfsverhuizing, die helaas meer impact heeft gehad dan we hadden voorzien, hebben we een tekort aan voorraad ervaren. Hierdoor moesten we de puntenkam bij onze leverancier bestellen en hebben we de verpakking niet gecontroleerd voordat we deze naar u doorstuurden. Dit is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten en wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Om dit probleem op te lossen, willen we u graag de juiste maat toesturen. Als u dit wenst, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk kosteloos naar u verzonden wordt.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank u voor uw begrip tijdens deze verhuizing. We hopen dat we het snel voor u kunnen rechtzetten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flexibel na een telefoontje

Super fijn dat er nog flexibel meegedacht kon worden om de order iets uit te breiden nadat ik toch minder materiaal ter beschikking had dan mij toegezegd was. Hiermee kon ik mijn hekwerk mooi afwerken.

7 mai 2024

Beste Bram,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterren review over Allroundhekwerk We zijn blij om te horen dat we u hebben kunnen helpen met de uitbreiding van uw bestelling. Flexibiliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, en het is geweldig om te weten dat u tevreden bent met het eindresultaat van uw hekwerk.

Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Goede

Goede. Service zeer vlug afgehandeld en geleverd

20 mai 2024

Beste Mario,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterren review! We zijn verheugd te horen dat u onze service als "zeer vlug afgehandeld en geleverd" hebt ervaren. Bij Allroundhekwerk streven we ernaar om onze klanten de beste service en snelste levering te bieden. Uw positieve feedback motiveert ons om dit hoge serviceniveau te behouden.

We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Allround hekwerk

Vriendelijke service

Vriendelijke service. Meedenken met wat nodig is.

16 mai 2024

Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw geweldige 4-sterrenreview! We waarderen uw vriendelijke woorden en zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Bij Allround Hekwerk streven we ernaar om altijd mee te denken met onze klanten en hen de best mogelijke oplossing te bieden. Uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of meer advies nodig hebben over hekwerken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!

Dik tevreden.

Mooie duidelijke website en makkelijk bestellen, ik had een mailtje gestuurd en kreeg snel reactie.
Het werd via DHL verstuurd en kon het bij één van pakket locaties op halen prima verzorgd, heel fijn.

14 mai 2024

Hallo Johannes Hoogendoorn,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview! Het doet ons veel plezier te vernemen dat u onze website allroundhekwerk.nl duidelijk en gebruiksvriendelijk vond en dat het bestelproces vlot verliep. Wij begrijpen dat snelle en betrouwbare communicatie erg belangrijk is, vooral tijdens een periode van hoge druk zoals onze recente bedrijfsverhuizing. Uw feedback bevestigt dat we ondanks de uitdagingen onze service op peil houden.

Bedankt voor het benadrukken van onze efficiënte afhandeling en verzending via DHL. Wij streven ernaar om elke bestelling zorgvuldig en tijdig te beheren, zodat onze klanten hun producten gemakkelijk bij hun gekozen pakketlocaties kunnen ophalen.

Wij kijken uit naar uw volgende bezoek aan Allroundhekwerk. Mocht u verder nog vragen of behoeften hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Alles netjes geregeld

Alles netjes geregeld. Zoals het hoort.

23 avril 2024

Geachte Bert Palland,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de tijd die u heeft genomen om deze met ons te delen. Wij zijn verheugd te horen dat u tevreden bent over de manier waarop alles geregeld is bij allroundhekwerk. Uw feedback is voor ons van grote waarde en helpt ons om onze dienstverlening continu te verbeteren.

Bij Allround Hekwerk streven wij ernaar om elk project met de grootst mogelijke zorg en aandacht uit te voeren, en het is altijd een genoegen om te horen dat onze inspanningen worden gewaardeerd. Mocht u in de toekomst verdere ondersteuning nodig hebben of vragen hebben over onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn en hopen dat u niet zult aarzelen ons aan te bevelen bij vrienden of relaties die op zoek zijn naar kwaliteit en service van het hoogste niveau.

Allround hekwerk: Top!

Allround hekwerk heeft goed advies vooraf gegeven en goed met ons meegedacht. Het was geen probleem dat ik vooraf een keer of drie belde om toch nog iets te vragen.
Wij hadden aangegeven wanneer we het hek zouden ophalen. Het lag niet klaar omdat de medewerker vergeten was dit door te geven (en die dag vrij was). Echter werd het ter plekke geregeld, kregen we een kop koffie voor het ongemak en werd het hekwerk heel snel bij elkaar gezocht. Top!
Het staat keurig!

29 mars 2024

Geachte Esther Van den Braak,

Allereerst willen wij u hartelijk bedanken voor uw prachtige beoordeling en de tijd die u genomen heeft om uw ervaringen met Allround Hekwerk te delen. Het doet ons veel plezier te lezen dat u tevreden bent over het advies en de service die wij hebben geboden.

Wij streven ernaar om altijd de beste ondersteuning te bieden en vinden het fijn om te horen dat ons team effectief met u heeft meegedacht en uw vragen geduldig heeft beantwoord. Het spijt ons dat er een kleine verwarring was betreffende de ophaalafspraak van uw hekwerk, maar wij zijn verheugd dat we dit naar tevredenheid en snel hebben kunnen oplossen onder het genot van een kop koffie.

De tevredenheid van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel en uw feedback is voor ons van groot belang om onze diensten continu te kunnen verbeteren. Wij waarderen het zeer dat u deze ervaring met ons en anderen wilt delen. Dit helpt niet alleen ons team in hun professionele ontwikkeling, maar ook potentiële klanten in hun besluitvorming.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie wensen, dan staan wij altijd voor u klaar. Wij kijken uit naar de mogelijkheid om u weer van dienst te mogen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed advies en snelle levering

Goed advies en snelle levering, super

15 avril 2024

Geachte Vincent,

Hartelijk dank voor uw recente 5-sterren beoordeling op allroundhekwerk.nl. Wij zijn verheugd te vernemen dat u tevreden bent over het advies en de snelle levering van onze producten. Bij Allround Hekwerk hechten wij grote waarde aan de feedback van onze klanten, omdat dit ons in staat stelt onze dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Uw positieve woorden bevestigen ons in onze missie om hoogwaardige hekwerkoplossingen te bieden met een uitmuntende klantenservice. Wij streven ernaar om elk project met dezelfde zorg en aandacht te behandelen en hopen dat we u ook in de toekomst van dienst mogen zijn.

Mocht u nog suggesties hebben hoe wij onze service verder kunnen verbeteren, dan horen wij dat graag. Nogmaals dank voor uw waardevolle feedback en het vertrouwen in ons bedrijf.

Nette bezorging en vriendelijk personeel

Nette bezorging en vriendelijk personeel

12 avril 2024

Geachte heer Van der Hoogen,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw complimenten over de nette bezorging en ons vriendelijke personeel bij Allroundhekwerk. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die wij hebben geboden. Het is voor ons belangrijk dat elke klant een goede ervaring heeft, van het moment van bestellen tot de bezorging aan huis.

We streven er continu naar om onze service te verbeteren en uw feedback is daarbij van onschatbare waarde. Mocht u in de toekomst nog eens hekwerk nodig hebben of vragen hebben over onze producten en diensten, dan staan wij altijd voor u klaar.

Van Allroundhekwerk

Hekwerk

Hekwerk, online besteld en zelf opgehaald. Nog een stukje spandraad vergeten mee te nemen. Deze werd netjes per post nagestuurd.
Zeer tevreden!

11 avril 2024

Geachte klant/Consumer
Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenbeoordeling en voor het delen van uw positieve ervaring met Allroundhekwerk! Het verheugt ons te vernemen dat u tevreden bent met uw nieuwe hekwerk en met de service die wij hebben geboden. Bij Allround Hekwerk streven wij ernaar om onze klanten altijd betrouwbare en gemakkelijke oplossingen te bieden, van het online bestellen tot het afhalen en het nasturen van eventueel vergeten items zoals spandraad.

Wij waarderen uw steun zeer en zien ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Mocht u verdere vragen hebben of aanvullende assistentie nodig hebben, dan staan wij altijd voor u klaar.

Perfecte service

Fout van Mij perfect opgelost een belletje en het was geregeld dat is pas service

5 avril 2024

Geachte heer Ham,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Allroundhekwerk. Wij zijn uitermate verheugd te vernemen dat onze service aan uw verwachtingen heeft voldaan, in het bijzonder hoe we de situatie naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Bij Allroundhekwerk streven wij ernaar om elke keer weer perfecte service te bieden, en uw feedback bevestigt dat wij op de goede weg zijn.

Het is voor ons van groot belang dat problemen snel en efficiënt worden aangepakt, en wij zijn blij dat wij u snel van dienst konden zijn. Ons team waardeert uw vertrouwen in Allroundhekwerk ten zeerste, en wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen assisteren met al uw hekwerkbehoeften.

Mocht u verdere assistentie nodig hebben of vragen hebben over onze producten en diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dank u wel voor het kiezen van Allroundhekwerk, waar wij streven naar niets minder dan uitmuntendheid en tevredenheid bij onze klanten.

Klantenserviceteam Allroundhekwerk

Noté 5 sur 5 étoiles

Helaas heeft DHL.zijn werk niet goed…

Helaas heeft DHL.zijn werk niet goed gedaan.waardoor het aantal dagen ergens lag.zonder te laten weten.maar allround hekwerk heeft het keurig geregeld.en snel mijn dank

9 avril 2024

Geachte John,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Allround Hekwerk. Wij betreuren de ongemakken veroorzaakt door de leveringsdiensten van DHL en waarderen uw begrip in deze situatie ten zeerste. Ons team streeft er voortdurend naar om uitmuntendheid te bieden in klantenservice en efficiënte oplossingen, en we zijn verheugd te horen dat we snel hebben kunnen handelen om de situatie naar tevredenheid op te lossen.

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en we zetten ons volledig in om de beste hekwerkoplossingen en klantenservice te bieden. Mocht u in de toekomst nog vragen of behoeften hebben, staan wij altijd klaar om u te helpen.

Dank u wel voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Team Allround Hekwerk

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus