Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima advies en snelle levering. Het product, de sluitplaat, is aansluitend op het slot. Helaas is de sluitplaat, net zo als de vorige los van de schootplaat en valt hij erna een paar keer gebruiken o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb bij Allround Hekwerk een speciale slotvanger besteld die specifiek bij de fabrikant vandaan moest komen. De communicatie hierover met Norbert verliep vanaf het begin zeer goed en soepel. Na ong... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering van de producten waarbij helaas een telfoutje was geslopen. Even een kort mailtje gestuurd, waarna het de volgende dag al is opgelost. Dat noem ik nog eens uitstekende service! Zeer vr... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Product naar wens. Snelle levering. Geen 5 sterren omdat ik na bestelling geen bevestiging per mail kreeg. Daardoor twijfel of bestelling wel goed is aangekomen terwijl je wel betaald hebt. Per mail... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel pour clôtures
  2. Entrepreneur spécialisé dans les clôtures

Écrit par l'entreprise

Allround Hekwerk heeft alles in huis om een perfect hekwerk te leveren. Of u nu enkel een scharnier nodig heeft of een paar honderd meter aan hekwerk, voor ons is elke klant even belangrijk. Onze producten zijn allemaal eenvoudig online te bestellen, maar wij bieden graag een persoonlijke service. Neem voor vragen dan ook gerust contact met ons op. Zakelijk en particulier; Als Allround Hekwerk zijn wij al jaren actief in deze branche. Begonnen als hekwerk montagebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot dé webshop waar alles op het gebied van hekwerk verkrijgbaar is. Iedereen kan dan ook bij ons terecht. Zo leveren wij onder andere aan sportverenigingen, bedrijven, gemeenten en natuurlijk ook aan particulieren. Of het nu gaat om hekwerk voor een speeltuin, voetbalveld, bedrijventerrein of voortuin, voor iedereen bieden we een passende oplossing. Per stuk leverbaar; Bij ons zijn alle producten per stuk leverbaar! Van een enkel scharnier, boutje, schroef of afdekdop tot een setje beugels, wielstel of deurkruk. Handig als er slechts één onderdeel vervangen moet worden. Daarnaast verkopen wij producten als gaasafrastering, palen, tuinpoorten, schuifpoorten, slagbomen, gereedschap, spijlenhekwerk en gaasmatten. Nieuw in ons assortiment zijn de Tapp-e laadmodules voor hekwerk. Hiermee kunt u eenvoudig laadpunten in hekwerk integreren en hoeft u geen laadzuilen of -palen te plaatsen. Allround Hekwerk gaat dus met de tijd mee en investeert graag in de toekomst met onder andere producten voor digitale terreinbeveiliging en -inrichting. Snelle levering; Allround Hekwerk heeft door de jaren heen een betrouwbaar netwerk van leveranciers opgebouwd. Daarnaast beschikken we zelf over een uitgebreide voorraad hekwerkproducten. Hierdoor kunnen wij over het algemeen zeer snel leveren. Mocht er bij een bestelling toch iets foutlopen, dan lossen wij het hoogstpersoonlijk op. Korte lijnen, transparant en betrouwbaar, dat is waar wij voor staan. Nu en in de toekomst.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,6

Tous les avis

90 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Na lang zoeken op het internet precies…

Na lang zoeken op het internet precies gevonden wat ik zocht. Ondanks de feestdagen snel geleverd. Redelijke prijs, goed verpakt, helemaal goed!

23 décembre 2024

Réponse de Allroundhekwerk

Bedankt voor uw geweldige review, Lex!

Wat fijn om te horen dat u precies heeft gevonden wat u zocht bij Allround Hekwerk. Wij streven ernaar om onze klanten altijd een breed assortiment en topkwaliteit te bieden, zelfs vlak voor de drukke feestdagen. Dat u onze snelle levering, scherpe prijzen en zorgvuldige verpakking waardeert, doet ons ontzettend goed.

Bij Allround Hekwerk vinden we het belangrijk dat u als klant een probleemloze ervaring hebt, van het zoeken op onze gebruiksvriendelijke website tot het ontvangen van uw bestelling. Heeft u in de toekomst nog vragen of heeft u meer hekwerk of accessoires nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd klaar om te helpen!

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons en uw positieve woorden. Veel plezier met uw aankoop, en we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer snelle en goede service behulpzaam…

Zeer snelle en goede service behulpzaam en vriendelijk. Top kwaliteit

13 décembre 2024

Réponse de Allroundhekwerk

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview, Evliya Yilmaz!

Wij zijn ontzettend blij te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle service en de topkwaliteit van onze hekwerken. Klanttevredenheid staat bij Allround Hekwerk centraal, en het is geweldig dat onze behulpzaamheid en vriendelijkheid dit voor u hebben waargemaakt.

Bij Allround Hekwerk streven we er altijd naar om een uitstekende klantenervaring te bieden, van advies en montage. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of meer informatie willen over onze op maat gemaakte hekwerkoplossingen, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd voor u klaar!
Nogmaals bedankt dat u uw ervaring heeft gedeeld. Uw feedback helpt ons om te blijven groeien en andere klanten te inspireren.

Team Allround Hekwerk
allroundhekwerk.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Geheel volgens de verwachting en…

Geheel volgens de verwachting en uitstekend van kwaliteit , zal zekers nog beroep op jullie doen , mijn vrienden zijn ook op de hoogte gebracht en hebben de nodige interesse voor bepaalde artikelen. Ook op tijd geleverd , waarvoor dank.

3 décembre 2024

Beste Erwin Vanden Broecke,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterren review en uw positieve feedback over onze service en producten! Het doet ons enorm deugd te horen dat alles geheel volgens uw verwachtingen is verlopen en dat u tevreden bent over de uitstekende kwaliteit van onze hekwerken. Dat u ook onze stipte levering waardeert, vinden we fantastisch.

We stellen het bijzonder op prijs dat u ons aanbeveelt bij uw vrienden en dat zij interesse tonen in onze artikelen. Het is voor ons altijd een eer om nieuwe klanten te mogen verwelkomen op basis van aanbevelingen van tevreden klanten zoals u. Mocht u of uw vrienden specifieke vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; we helpen u graag verder.

Bij Allround Hekwerk streven we ernaar om elke bestelling soepel en naar volle tevredenheid te laten verlopen. Uw woorden bevestigen dat we op de goede weg zijn, en dat motiveert ons om dit niveau van service en kwaliteit te blijven leveren.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw aanbevelingen. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte

Lange levertijd! Slechte communicatie tot 3x toe beloofd terug te bellen gebeurt niet..

13 novembre 2024

Beste Buitenbeleving,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg vervelend om te horen dat u ontevreden bent over de communicatie en de vertraging in de levering. U heeft helemaal gelijk dat dit niet de ervaring is die u van ons mag verwachten.

De vertraging in de levering was te wijten aan incourante materialen, en helaas hebben we dit niet goed aan u gecommuniceerd. Dit spijt ons enorm, en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

We willen u laten weten dat de materialen inmiddels onderweg zijn en naar verwachting op 19 november bij u worden afgeleverd. We doen er alles aan om herhaling van dit soort situaties te voorkomen en onze processen te verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we uw vertrouwen in de toekomst mogen herstellen.

Probleemloos

Netjes geleverd

22 octobre 2024

Beste Henk,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de nette levering van onze hekwerkonderdelen of poortonderdelen. Bij Allround Hekwerk streven wij ernaar om onze klanten de beste producten en service te bieden, en het is fantastisch om te zien dat dit wordt gewaardeerd.

Onze hekwerkonderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en veiligheid te garanderen, terwijl onze poortonderdelen niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Wij hopen dat u met uw nieuwe hekwerk of poort volop kunt genieten van een veilige en stijlvolle omgeving.

Mocht u in de toekomst nog meer hekwerk- of poortonderdelen nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service, klantvriendelijk, goed bereikbaar en materiaal

Een aantal RVS hekwerkverbindingen besteld maar kreeg de verkeerde, ze waren veel te lang. Na een telefoontje werd er meteen goed geholpen en kreeg ik de juiste verbindingen toegestuurd. Ik werd zelfs even gebeld om zeker te zijn of ik eigenlijk wel de juiste maat besteld had voor mijn klusje. Samen kwamen we overeen dat ik beter zelfs nog een maat kleiner kon gebruiken. Dus ze denken ook nog eens met je mee! Top service en bereikbaarheid, en ook nog een goed materiaal voor de juiste prijs.

4 octobre 2024

Beste Lwout,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze RVS hekwerkverbindingen. Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel, en het doet ons goed te weten dat onze snelle reactie en persoonlijke benadering een positieve impact hebben gehad op uw ervaring.

Bij Allround Hekwerk streven we ernaar om niet alleen de juiste producten te leveren, maar ook een betrouwbare partner te zijn in elk project. Het is fijn om te horen dat we samen tot de beste oplossing voor uw klus zijn gekomen. We zijn er trots op dat we u hebben kunnen helpen met het vinden van de juiste maat en dat u tevreden bent met onze prijs-kwaliteitverhouding.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of meer producten nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te ondersteunen.

Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback en het delen van uw ervaring! We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen bij Allround Hekwerk.

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet geleverde artikelen

Heb de bestelde deurkrukken nooit ontvangen. Ik heb dit kenbaar gemaakt en een medewerker ging dit uitzoeken. Het pakket zou bezorgt zijn in de brievenbus. Mijn kantoor is naast de brievenbus en er is nooit iemand geweest rond het aangegeven tijdstip.
Afgelopen maandag zoals afgesproken met de medewerker nog even aangegeven dat het nog steeds niet bezorgt is. Tot op heden nog niets gehoord. Ik begrijp dat de fout niet bij jullie ligt maar jullie zijn wel de partij waar ik een overeenkomst mee heb. Vriendelijke groet Anton van der BIjl

3 octobre 2024

Geachte heer Van der Bijl,

Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring met ons. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een bestelling niet op tijd arriveert, en we stellen het op prijs dat u ons de kans geeft om dit probleem op te lossen.

Na uw e-mail van afgelopen maandag hebben wij grondig onderzoek gedaan naar de status van uw bestelling. Wij werken samen met het verzendplatform Sendcloud, waardoor onze communicatie soms wat langer kan duren. We hebben echter bevestiging ontvangen dat uw pakket als bezorgd is gemeld in de brievenbus.

Om ervoor te zorgen dat u uw deurkrukken alsnog snel ontvangt, hebben we besloten om het product opnieuw te versturen. Het nieuwe pakket is inmiddels verpakt in een verpakking die niet door de brievenbus past, zodat we zeker weten dat het veilig bij u aankomt. Vandaag zal DHL dit pakket opnieuw afhalen en bij u bezorgen.

Wij willen u graag bij deze situatie ondersteunen en horen graag van u wanneer het pakket bij u binnenkomt. Mocht u verdere vragen hebben of extra hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te helpen.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak. We waarderen uw begrip en geduld in deze kwestie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijk te vinden en te bestellen

Makkelijk te vinden en te bestellen. Snel en netjes geleverd.. aanrader..!

5 octobre 2024

Beste Jeroen S,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview! Wij zijn ontzettend blij om te horen dat u onze website allroundhekwerk.nl als gebruiksvriendelijk heeft ervaren. Het is ons doel om onze klanten een eenvoudige en snelle bestelervaring te bieden, en we zijn verheugd dat dit ook bij u is gelukt.

Daarnaast waarderen wij uw positieve feedback over onze snelle en nette levering. Bij allroundhekwerk.nl streven wij ernaar om hoogwaardige hekwerken en accessoires te leveren met een uitstekende klantenservice. Uw aanbeveling betekent veel voor ons en helpt andere klanten om de juiste keuze te maken.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of meer hekwerkprojecten wilt bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Geleverd wat er gevraagd is en redelijk…

Geleverd wat er gevraagd is en redelijk snel ontvangen.

17 septembre 2024

Réponse de Allroundhekwerk

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview, Christian Coclez!

We zijn zeer verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we precies hebben kunnen leveren wat u nodig had. Het is ons doel om onze klanten snel en efficiënt te voorzien van hekwerk van hoge kwaliteit, en we zijn blij dat we dit ook voor u hebben kunnen waarmaken.

Bij Allround Hekwerk zetten we ons altijd in om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, of het nu gaat om een snelle levering, scherpe prijzen of maatwerkoplossingen. Uw positieve feedback motiveert ons om deze service steeds opnieuw te blijven leveren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw hekwerk nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen in ons. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Allround Hekwerk – Voor al uw hekwerkoplossingen

5 septembre 2024

Réponse de Allroundhekwerk

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview, Jos Robeers!

Wij zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en onze service bij Allround Hekwerk. Het is ons doel om onze klanten altijd snel en met de hoogste kwaliteit te bedienen, en uw positieve ervaring bevestigt dat we hierin slagen!

Als specialist in hekwerken streven wij ernaar om u niet alleen snel te voorzien, maar ook van duurzame en hoogwaardige hekwerkoplossingen. Of het nu gaat om tuinhekwerken of bedrijfsomheiningen, wij zorgen ervoor dat al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons werk te beoordelen.

Mocht u in de toekomst vragen hebben over onze diensten of behoefte hebben aan een nieuwe hekwerkoplossing, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen!

Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk.

Top bedrijf.

Het contakt is goed.
De order is duidelijk.
De service is prima.
Als ik weer hekwerk nodig ben weet ik waar ik moet wezen.
Top bedrijf.

27 août 2024

Beste Jan Land,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Allround Hekwerk te delen. We zijn verheugd te horen dat het contact, de orderafhandeling, en de service aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw positieve feedback motiveert ons team om elke dag weer de beste kwaliteit en service te leveren.

Het is goed om te weten dat u ons in de toekomst weer zou overwegen voor uw hekwerkbehoeften. Bij Allround Hekwerk streven we er altijd naar om onze klanten volledig tevreden te stellen, of het nu gaat om advies, installatie of nazorg. We hopen dat u veel plezier en gemak zult hebben van het aangekochte dubbelstaafmat hekwerk. Dit type hekwerk is een van onze meest populaire keuzes, dankzij zijn stevigheid en onderhoudsvriendelijkheid.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen…

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen zodat ik snel mijn hek gerepareerd heb.

7 août 2024

Beste Wim,

Hartelijk dank voor uw positieve 4-sterrenreview over Allround Hekwerk! We zijn blij te horen dat u uw bestelling snel heeft ontvangen en uw hek snel heeft kunnen repareren. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en het is geweldig om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Bij Allround Hekwerk streven we ernaar om onze klanten de beste service en producten te bieden. We zijn trots op onze snelle levering en de kwaliteit van onze hekwerkoplossingen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of aanvullende producten nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen.

Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback en het vertrouwen in Allround Hekwerk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Correcte en snelle afhandeling van de…

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling.

1 août 2024

Beste MHM Spekle,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview! Wij zijn enorm blij om te horen dat u tevreden bent met de correcte en snelle afhandeling van uw bestelling bij Allround Hekwerk.

Bij Allround Hekwerk streven wij ernaar om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, van het moment van bestelling tot de levering van hoogwaardige hekwerkonderdelen. Uw positieve feedback bevestigt dat wij op de juiste weg zijn en motiveert ons om onze service en producten continu te verbeteren.

Wij bieden een breed scala aan hekwerkonderdelen, zoals hekwerkpalen, gaashekwerk,spijlenhekwerk, dubbelstaafmat hekwerken en poorten, die ontworpen zijn om duurzaamheid en esthetiek te combineren. Het is geweldig om te horen dat onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid wordt gewaardeerd.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of aanvullende producten nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om u te helpen met advies en ondersteuning, zodat u de perfecte oplossing voor uw hekwerkbehoeften kunt vinden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke website en alles verder…

Duidelijke website en alles verder keurig afgehandeld

30 juillet 2024

Dank u wel, P van Til!

Bedankt, P van Til, voor uw geweldige 5-sterrenreview! We zijn verheugd om te horen dat u onze website duidelijk vond en dat alles naar tevredenheid is afgehandeld. Bij Allroundhekwerk streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, vanaf het eerste bezoek aan onze website tot en met de uiteindelijke afronding van de bestelling. Uw positieve feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van uitstekende producten en diensten. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!

Wilt u meer weten over ons assortiment of een project met ons bespreken? Bezoek allroundhekwerk.nl voor meer informatie!

Allroundhekwerk

Noté 4 sur 5 étoiles

We bestelden een deurkruk bij hen

We bestelden een deurkruk bij hen, omdat deze wat lang wegbleef even gebeld, bleek niet op voorraad te zijn. Ze boden ons een ander model aan dat dadelijk zou geleverd kunnen worden, en zo geschiede, deurkruk netjes in de bus geleverd gekregen, 👍

25 juillet 2024

Beste Martine Verhoeven,

Hartelijk dank voor uw positieve 4-sterrenreview over uw ervaring met AllroundHekwerk.nl. We waarderen uw feedback enorm. Het spijt ons dat de door u bestelde deurkruk niet op voorraad was. We zijn blij dat we u snel een alternatief model konden aanbieden dat aan uw verwachtingen voldeed. Onze prioriteit is altijd om onze klanten te voorzien van snelle en efficiënte service, en we zijn verheugd te horen dat de deurkruk netjes en tijdig bij u is afgeleverd. Mocht u in de toekomst nog vragen of behoeften hebben, staan wij altijd klaar om u te helpen!

AllroundHekwerk

correct geleverd

correct geleverd, snel

23 juillet 2024

Beste Steven Hendrickx,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met de correcte levering en de snelle service die u heeft ervaren bij Allround Hekwerk. Het is altijd ons doel om onze klanten de hoogste kwaliteit en de meest efficiënte service te bieden, en uw positieve feedback laat zien dat we hierin slagen.

We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Uw tevredenheid is onze grootste beloning, en het motiveert ons team om elke dag opnieuw te streven naar perfectie in wat we doen. Bij Allround Hekwerk zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige hekwerkoplossingen, van hekwerk montage tot op maat gemaakte poorten, en we zijn verheugd dat u ons werk zo waardeert.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of aanvullende producten en diensten nodig heeft, staan we altijd klaar om u te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor advies of een vrijblijvende offerte. Uw volgende project met ons zien we met veel plezier tegemoet!

Nogmaals bedankt voor uw positieve woorden en vertrouwen in Allround Hekwerk. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

De beste winkel voor je schuifhekonderdelen

Makkelijk te bestellen, goede prijskwaliteit verhouding. Snel thuis. Betere klandizie als Techno-Brabant; lang gewacht op reactie.
Ik bestel voor mijn schuifhek volgende keer weer hier.

10 juillet 2024

Beste Erwin Oosterling,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview en uw vriendelijke woorden over allroundhekwerk.nl! We zijn blij om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze gebruiksvriendelijke bestelprocedure en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van onze producten.

Het is fantastisch om te weten dat uw bestelling snel en efficiënt bij u thuis is afgeleverd. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen, vooral in vergelijking met uw eerdere ervaringen.

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn voor uw schuifhek en andere hekwerkbehoeften. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Allroundhekwerk!

Allround hekwerk

Noté 3 sur 5 étoiles

Op zich prima

Op zich prima, doch foutje in de levering. Per abuis verzinkte buis geleverd ipv. zwarte.
Hopelijk op korte termijn (deze week!) recht gezet.
Daarna dik tevreden.

4 juillet 2024

Beste R-C Stevens,

Hartelijk dank voor uw feedback en uw geduld. We betreuren het ongemak dat veroorzaakt is door de verkeerde levering van de verzinkte buis in plaats van de gewenste zwarte buis. Dit was een fout van onze kant, vooral door de inzet van minder ervaren vakantiehulpen. We hebben inmiddels ons begeleidingstraject voor hen aangescherpt om dergelijke fouten in de toekomst te voorkomen.

We willen u graag laten weten dat het probleem inmiddels is opgelost. Gisteren hebben we de juiste zwarte buis aan onze vervoerder aangeboden en deze zal zo snel mogelijk bij u worden afgeleverd. We streven ernaar om altijd aan uw verwachtingen te voldoen en hopen dat u na ontvangst van de correcte buis helemaal tevreden zult zijn met onze service.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastische service en goede…

Fantastische service en goede kwaliteit!!

Heb een simpele aluminium deurkruk besteld, nadat die van de Gamma niet voldeed. Per abuis aangevinkt om de bestelling af te halen. Echter ik woon in Utrecht dus dat was een stomme fout. Mailtje gestuurd met uitleg en Allround hekwerk heeft dit direct zonder weerwoord in orde gemaakt en de klink opgestuurd. Zonder verzendkosten te rekenen!! Wat een service (ps deze review is niet bedoeld als short cut voor andere klanten, maar om allround hekwerk te bedanken voor de service)

2 juillet 2024

Réponse de Allroundhekwerk

Bedankt voor uw fantastische review, Jeroen!

Beste Jeroen Molenaar,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview over Allround Hekwerk! We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van onze producten.

Het doet ons enorm plezier dat de aluminium deurkruk die u bij ons heeft besteld, aan uw verwachtingen voldoet. We begrijpen dat fouten kunnen gebeuren, en daarom hebben we uw verzoek om de bestelling op te sturen graag opgevolgd, ondanks de aanvankelijke keuze om deze af te halen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we zijn blij dat we u op deze manier van dienst konden zijn, zonder extra verzendkosten.

Uw positieve ervaring en het delen hiervan helpt ons enorm om onze service voortdurend te verbeteren en meer klanten te bereiken die op zoek zijn naar hoogwaardige hekwerkoplossingen en accessoires. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons te bedanken en uw ervaring met anderen te delen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk. We staan altijd klaar om u te helpen met al uw toekomstige behoeften. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Netjes en snel verzonden

Netjes en snel verzonden. Maar 9,95 verzendkosten voor bezorgen met dhl is wel heel erg veel geld!

26 juin 2024

Goedemorgen Monique Vreeke,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over Allroundhekwerk en voor het delen van uw ervaring. Wij waarderen uw feedback enorm.

Wij begrijpen dat de verzendkosten van € 8.22 excl. btw met DHL hoog kunnen lijken. Helaas zijn de kosten voor verzending de afgelopen jaren flink gestegen, mede door brandstoftoeslagen en verpakkingskosten. Wij streven ernaar onze prijzen zo transparant mogelijk te houden.

Bij Allroundhekwerk hanteren wij scherpe prijzen voor al onze producten, zoals uw zwarte aluminium deurkruk voor € 5,45 exclusief BTW. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de werkelijke verzend- en verpakkingskosten door te berekenen. In onze productprijzen is geen toeslag voor vervoer opgenomen. U kunt de verzendkosten altijd vooraf inzien voordat u uw bestelling afrondt.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling kosteloos af te halen, zodat u geen verzendkosten hoeft te betalen.

Wij danken u nogmaals voor uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Allroundhekwerk

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus