Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb bij Allround Hekwerk een speciale slotvanger besteld die specifiek bij de fabrikant vandaan moest komen. De communicatie hierover met Norbert verliep vanaf het begin zeer goed en soepel. Na ong... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering van de producten waarbij helaas een telfoutje was geslopen. Even een kort mailtje gestuurd, waarna het de volgende dag al is opgelost. Dat noem ik nog eens uitstekende service! Zeer vr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke site , snelle verzending. Had een foutje gemaakt met mijn huisnummer, volgende dag gebeld meneer had het al ingepakt. Hij zei geen probleem ander label erop met het goede huisnummer. Was mi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Product naar wens. Snelle levering. Geen 5 sterren omdat ik na bestelling geen bevestiging per mail kreeg. Daardoor twijfel of bestelling wel goed is aangekomen terwijl je wel betaald hebt. Per mail... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel pour clôtures
  2. Entrepreneur spécialisé dans les clôtures

Écrit par l'entreprise

Allround Hekwerk heeft alles in huis om een perfect hekwerk te leveren. Of u nu enkel een scharnier nodig heeft of een paar honderd meter aan hekwerk, voor ons is elke klant even belangrijk. Onze producten zijn allemaal eenvoudig online te bestellen, maar wij bieden graag een persoonlijke service. Neem voor vragen dan ook gerust contact met ons op. Zakelijk en particulier; Als Allround Hekwerk zijn wij al jaren actief in deze branche. Begonnen als hekwerk montagebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot dé webshop waar alles op het gebied van hekwerk verkrijgbaar is. Iedereen kan dan ook bij ons terecht. Zo leveren wij onder andere aan sportverenigingen, bedrijven, gemeenten en natuurlijk ook aan particulieren. Of het nu gaat om hekwerk voor een speeltuin, voetbalveld, bedrijventerrein of voortuin, voor iedereen bieden we een passende oplossing. Per stuk leverbaar; Bij ons zijn alle producten per stuk leverbaar! Van een enkel scharnier, boutje, schroef of afdekdop tot een setje beugels, wielstel of deurkruk. Handig als er slechts één onderdeel vervangen moet worden. Daarnaast verkopen wij producten als gaasafrastering, palen, tuinpoorten, schuifpoorten, slagbomen, gereedschap, spijlenhekwerk en gaasmatten. Nieuw in ons assortiment zijn de Tapp-e laadmodules voor hekwerk. Hiermee kunt u eenvoudig laadpunten in hekwerk integreren en hoeft u geen laadzuilen of -palen te plaatsen. Allround Hekwerk gaat dus met de tijd mee en investeert graag in de toekomst met onder andere producten voor digitale terreinbeveiliging en -inrichting. Snelle levering; Allround Hekwerk heeft door de jaren heen een betrouwbaar netwerk van leveranciers opgebouwd. Daarnaast beschikken we zelf over een uitgebreide voorraad hekwerkproducten. Hierdoor kunnen wij over het algemeen zeer snel leveren. Mocht er bij een bestelling toch iets foutlopen, dan lossen wij het hoogstpersoonlijk op. Korte lijnen, transparant en betrouwbaar, dat is waar wij voor staan. Nu en in de toekomst.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Écrire un avis

Kwaliteit en uitstekende service

7 mai 2025

Beste Otto,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten én de service die wij bieden. Bij Allround Hekwerk streven we er elke dag naar om onze klanten niet alleen te voorzien van duurzaam en degelijk hekwerk, maar ook van een klantgerichte en persoonlijke service van begin tot eind.

Uw waardering bevestigt voor ons dat we op de goede weg zijn en motiveert ons om dit serviceniveau te blijven waarmaken – en waar mogelijk zelfs te overtreffen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aanvullende wensen of advies nodig hebben, dan staan wij uiteraard weer graag voor u klaar.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in ons.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tevreden met mijn nieuwe hekwerk

Heel tevreden met mijn nieuwe hekwerk! Duidelijke website met handige calculator voor uitrekenen benodigdheden, goed bereikbaar per telefoon voor follow up vragen, netjes op afgesproken tijdstip afgeleverd en zelfs nog telefonisch bereikbaar voor laatste plaatsing tips. Absolute aanrader!

1 mai 2025

Beste Joris,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe hekwerk én over onze service. Uw positieve woorden betekenen veel voor ons. Bij AllroundHekwerk streven we er elke dag naar om onze klanten niet alleen kwalitatief uitstekend hekwerk te leveren, maar ook te ontzorgen met heldere informatie, persoonlijk contact en een vlotte levering.

Het is mooi om te horen dat onze online calculator u goed heeft geholpen bij het samenstellen van uw bestelling, en dat u onze telefonische ondersteuning als prettig heeft ervaren — ook tijdens het plaatsen.
Dat u ons aanraadt als betrouwbare leverancier van hekwerken, is voor ons het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in AllroundHekwerk.nl. We wensen u jarenlang plezier, gemak en veiligheid met uw hekwerk.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, denkt mee en komt de afspraken na.

Hekwerk super geleverd en goed verzorgd. Prettig zaken doen!

Kortom, goed bedrijf!

5 mai 2025

Beste Kevin,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Allround Hekwerk te delen. Het doet ons bijzonder goed om te lezen dat u onze klantvriendelijkheid, het meedenken in oplossingen en het nakomen van afspraken als positief heeft ervaren – precies de kernwaarden waar wij voor staan.

Wij zijn verheugd te horen dat het geleverde hekwerk volledig aan uw verwachtingen voldoet en dat u onze werkwijze als prettig en verzorgd heeft ervaren. Voor ons is een duidelijke communicatie en betrouwbare levering net zo belangrijk als de kwaliteit van het hekwerk zelf.

Uw woorden bevestigen dat wij op de goede weg zitten en geven ons extra motivatie om onze dienstverlening op dit hoge niveau te blijven voortzetten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of aanvullende wensen met betrekking tot hekwerken, poorten of maatwerkoplossingen, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk – wij kijken uit naar een mogelijk vervolg van onze samenwerking.

Allround Hekwerk – Uw partner voor degelijk en klantgericht hekwerk op maat

Goede kwaliteit en service

Na een belletje goed advies gekregen en gelijk besteld. Na de montage van de nieuwe wielen werkt onze Heras-poort , na dertig jaar , weer als een nieuwe !! Bedankt voor de goede service. De enige die er een dag langer over deed was DHL maar dat hebben jullie niet in de hand.

9 avril 2025

Beste Sineke,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview en de lovende woorden over onze service! Wat fijn om te horen dat uw Heras-poort na 30 jaar weer soepel functioneert dankzij de nieuwe poortwielen. Het is precies ons doel om klanten zoals u te voorzien van betrouwbare hekwerkoplossingen die écht werken.

Wij geloven in persoonlijk advies, snelle levering en hoogwaardige producten – en het doet ons deugd dat u dit in de praktijk zo ervaren heeft. Een simpel telefoontje voor advies kan inderdaad het verschil maken, en wij staan altijd klaar om mee te denken bij elke vraag rondom hekwerkonderhoud, vervanging van Heras-onderdelen of maatwerkoplossingen.

Dat DHL er een dag langer over deed, begrijpen we natuurlijk – maar fijn om te horen dat dat uw positieve ervaring met Allround-Hekwerk niet heeft beïnvloed.

Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben op het gebied van Heras-poorten, industriële hekwerken, of toebehoren zoals poortwielen, scharnieren of sloten, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en mooie woorden. Geniet van een perfect werkende poort!

AllroundHekwerk

Dé specialist in poort-onderdelen en hekwerk-service

Noté 5 sur 5 étoiles

DHL pakje was geopend en inhoud…

DHL pakje was geopend en inhoud verwijderd.
Contact gezocht en onderdelen zijn op nieuw verzonden en inmiddels ontvangen.

Top service!

Frank

4 avril 2025

Geachte heer Frank,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview! We vinden het bijzonder fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Bij Allroundhekwerk doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de best mogelijke ervaring hebben, zelfs wanneer er onverwachte problemen optreden, zoals het incident met de DHL-zending. Het is goed om te weten dat we u snel hebben kunnen helpen en dat u uw bestelling inmiddels volledig heeft ontvangen.

Wij streven er altijd naar om niet alleen kwalitatieve producten, maar ook de beste klantenservice te leveren. We begrijpen hoe belangrijk het is dat bestellingen op tijd en in goede staat aankomen. Mocht u in de toekomst opnieuw hekwerk of andere benodigdheden nodig hebben, staan we uiteraard klaar om u opnieuw van dienst te zijn.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in ons bedrijf, en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen!

Uitstekende kwaliteit!

Uitstekende kwaliteit met een prachtig eindresultaat.

29 mars 2025

Geachte heer Pranger,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met zowel het advies als de snelle levering van uw bestelling. Bij Allroundhekwerk vinden we het belangrijk om niet alleen kwalitatieve producten te leveren, maar ook persoonlijke begeleiding en advies op maat aan te bieden. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor onze hekwerkproducten.

Het doet ons plezier te weten dat u onze communicatie en het advies als positief heeft ervaren. Mocht u in de toekomst weer hekwerk of andere producten nodig hebben, staan we uiteraard klaar om u opnieuw van dienst te zijn.

Nogmaals dank voor uw positieve feedback en het vertrouwen in Allroundhekwerk We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Goede ruggespraak en advies

Goede ruggespraak en advies.
Snelle levering.

20 mars 2025

Beste Koning,

Hartelijk dank voor deze geweldige 5-sterrenreview! Wij zijn ontzettend blij te horen dat onze service en advies u goed hebben geholpen. Bij Allround Hekwerk streven wij er altijd naar om onze klanten van professioneel advies te voorzien en de best mogelijke snelheid en kwaliteit te leveren bij iedere levering.

Het is fantastisch om te weten dat u tevreden bent met zowel de ruggespraak als de snelle levering van uw hekwerk. Wij waarderen uw vertrouwen en zullen er alles aan blijven doen om ook in de toekomst de beste hekwerken en bijbehorende service te leveren.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of meer hekwerken nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar!

Extra kompliment voor

Extra kompliment voor
Allround-Hekwerk:
Onderdelen voor een 30-jaar oude B&G schuifpoort werden binnen twee dagen geleverd!
Onze handbediende poort liep vast en blokkeerde .
Na een telefoontje waarbij we alles konden uitleggen (toelichten) werd het na twee dagen geleverd,
Geweldig !
Met dank !

22 mars 2025

Geachte A.G. v. Geffen,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview!
Wij zijn zeer blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. En het doet ons plezier te weten dat wij u snel hebben kunnen helpen met de onderdelen voor uw 30 jaar oude B&G schuifpoort. Het is voor ons een prioriteit om altijd de juiste onderdelen te leveren, zelfs voor poorten die al jarenlang niet meer geproduceerd worden.

Bij Allround-Hekwerk begrijpen wij hoe belangrijk het is om poorten, die al lange tijd in gebruik zijn, in topconditie te houden. Daarom bieden wij niet alleen onderdelen voor de nieuwste systemen, maar ook voor oudere modellen die nog steeds volop in gebruik zijn. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat wij u altijd kunnen voorzien van alles wat u nodig heeft voor zowel reguliere als oudere typen handbediende poorten.

Wij zijn verheugd dat onze snelle levering van de benodigde onderdelen zo goed heeft geholpen bij het oplossen van het probleem met uw schuifpoort. Wij streven er altijd naar om onze klanten de beste service en producten te bieden, ongeacht de leeftijd van hun poort.

Nogmaals, bedankt voor het vertrouwen in Allround-Hekwerk. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn. Mocht u verdere vragen hebben of andere producten nodig hebben, dan staan wij voor u klaar!

Allround-Hekwerk

Uitstekende service

Prima telefonisch te woord gestaan, daarna voa de webshop artikelen besteld en keurig volgens afspraak geleverd. Prima verpakt.

5 mars 2025

Beste heer Pool,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Allround Hekwerk te delen.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze telefonische service, het bestelproces via onze webshop en de stipte levering. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en uw positieve woorden zijn een mooie bevestiging dat wij op de juiste weg zitten.

Ook waarderen wij het dat u onze verpakking en verzending als zorgvuldig heeft ervaren. Wij besteden veel aandacht aan een veilige en nette verpakking, zodat onze producten in perfecte staat bij u aankomen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben over hekwerken, poorten of bijbehorende accessoires, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk, en wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Goede website en webshop

Goede website en webshop, ruime keus, snelle levering.

4 mars 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve 4-sterrenreview! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Allround Hekwerk te delen.

Fijn om te horen dat u onze website en webshop als goed en overzichtelijk ervaart. Wij doen ons best om een ruim assortiment hekwerken, poorten en toebehoren aan te bieden, zodat u altijd een passende oplossing kunt vinden. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze producten snel en betrouwbaar te leveren, en wij zijn blij dat u dit ook zo heeft ervaren.

Mocht u nog suggesties hebben om uw ervaring van 4 naar 5 sterren te tillen, dan horen wij dat natuurlijk graag. Wij streven altijd naar de beste service en blijven continu verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk en wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een aantal verschillende artikelen…

Na een aantal verschillende artikelen besteld te hebben, werd ik gebeld of er niet meer hoekjes nodig waren.
Het kwam niet overeen met de overige artikelen die besteld waren.
Deze zijn gratis mee verstuurd..(bedankt!!)
Meedenkend en goede service!

15 février 2025

Beste Consumer,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review en de lovende woorden over onze service bij Allroundhekwerk! We stellen het enorm op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen.

Bij Allroundhekwerk staat klantgerichte service en hoogwaardige kwaliteit centraal. Wanneer wij merken dat een bestelling niet geheel logisch in elkaar zit, nemen wij proactief contact op om samen te kijken of alles correct is. In uw geval bleek dat er te weinig hoekjes waren besteld. Uit betrokkenheid en met oog voor een optimale projectbeleving hebben wij daarom, als een stukje extra service, gratis aanvullende materialen meegeleverd. Dit is geen standaardprocedure, maar een concrete invulling van onze missie om altijd mee te denken en daarmee onze naam waar te maken met het aanbieden van de best mogelijke allround hekwerk oplossingen.

Uw feedback motiveert ons om onze communicatie en bestelteksten verder te optimaliseren, zodat we in de toekomst nog duidelijker kunnen aangeven welke combinaties en onderdelen nodig zijn voor elk project. Door continu te leren en te verbeteren, blijven we investeren in een efficiënt bestelproces en een servicegericht beleid dat onze klanten ten goede komt.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en de positieve waardering. We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen bedienen met onze professionele en klantgerichte allround hekwerk service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een deurkruk voor een hekwerk besteld

Een deurkruk voor een hekwerk besteld. Na twee weken wachten bleek dat DHL eenmaal een beschadigd doosje terug had gestuurd, een in de brievenbus had gedaan ( niet dus) en een gewoon heeft laten verdwijnen is het na een belletje vanuit Allroundhekwerk zeer goed en snel opgelost. Fijne mensen die goed en snel in oplossingen meedenken!
Aanrader dus!

13 février 2025

Beste Marco Profittlich,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Allround Hekwerk te delen. Het spijt ons dat de verzending via DHL niet helemaal vlekkeloos is verlopen, maar wij zijn blij dat wij dit snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en wij doen er alles aan om een uitstekende service te bieden, ook wanneer er onverwachte uitdagingen ontstaan.

Dank voor uw vertrouwen en uw aanbeveling! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben over hekwerkaccessoires, zoals deurkrukken of andere onderdelen, dan helpen wij u graag verder.

Super bedrijf!

Super bedrijf, snelle levering. Hoge kwaliteit hekwerk. Aardig personeel. Kortom erg aan te bevelen!!

3 février 2025

Beste Hugo,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview! Het doet ons enorm goed om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering, de hoge kwaliteit van ons hekwerk en de service van ons team. Bij Allround Hekwerk zetten wij ons elke dag in om vakmanschap, duurzaamheid en uitstekende klantenservice te bieden.

Wij waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt. Mocht u in de toekomst nog hekwerk, poorten of accessoires nodig hebben, dan staan wij uiteraard weer graag voor u klaar.

Nogmaals bedankt voor uw positieve woorden en vertrouwen in Allround Hekwerk. Wij wensen u veel plezier met uw hekwerk!

Echt bedrijf

Echt bedrijf, telefonisch goed bereikbaar, spullen netjes geleverd

31 janvier 2025

Beste Frank,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met Allround Hekwerk te delen.

Wij streven ernaar om onze klanten niet alleen hoogwaardige hekwerken en accessoires te leveren, maar ook een uitstekende service te bieden. Het is fijn om te horen dat u onze telefonische bereikbaarheid en nette levering als prettig heeft ervaren.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of op zoek zijn naar aanvullend hekwerk, dan staan wij uiteraard weer voor u klaar. Nogmaals bedankt en veel plezier met uw bestelling!

Noté 1 sur 5 étoiles

Leveren pas na weken als.je meerdere…

Update: n.a.v. deze review is er contact opgenomen en heb ik het geld alsnog ontvangen.

Leveren pas na weken als.je meerdere keren belt.verkeerde levering en komen de gemaakte afspraken niet na. Krijg ook geen contact meer met ze. Mooie praatjes maar meneer Norbert lost niets op. Zit nog steeds op mijn geld te wachten.

16 septembre 2024

Beste Dhr. J.R.,

Wat jammer om te horen dat uw ervaring niet naar verwachting is geweest. Wij streven altijd naar een vlotte levering en een goede service, dus het spijt ons te lezen dat dit in uw geval niet zo is verlopen.

Wij willen dit uiteraard graag voor u oplossen, maar zonder aanvullende gegevens kunnen wij uw bestelling helaas niet direct terugvinden. Zou u ons kunnen contacteren via info@allroundhekwerk.nl of telefonisch op 06 52539851, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen uitzoeken en een passende oplossing kunnen bieden?

Onze excuses voor het ongemak, en we hopen dit samen met u goed af te ronden.

Update van Allroundhekwerk:

Beste Dhr. J.R.,

Bedankt voor uw update. We zijn blij om te horen dat de gemaakte afspraak is nagekomen en dat het probleem naar tevredenheid is opgelost. We hebben veel moeite gedaan om u op te sporen en contact te leggen, omdat we het belangrijk vinden om onze klanten goed te helpen en eventuele problemen op te lossen.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard altijd voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vlotte service aan een erg competitieve…

Vlotte service aan een erg competitieve prijs!

27 janvier 2025

Beste Leo Geudens,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met Allroundhekwerk te delen.

Wij streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden, met een snelle levering en scherpe prijzen. Het doet ons dan ook veel plezier om te horen dat u tevreden bent met onze vlotte service en competitieve prijzen.

Bij Allroundhekwerk beschikken we over een ruime voorraad hekwerkonderdelen, zodat we snel kunnen leveren en u niet onnodig hoeft te wachten op uw bestelling. Of het nu gaat om dubbelstaafmat hekwerk, gaashekwerk, spijlenhekken of andere accessoires, wij zorgen ervoor dat alles vlot en efficiënt bij u aankomt.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Allroundhekwerk. We staan voor u klaar, voor toekomstige bestellingen of vragen over hekwerkonderdelen.

Allroundhekwerk.nl

Goed en snel opgelost

Na het kopen van een grondgrendel met slot, bevestigd en was deze helaas na een paar weken later met een storm kapot gegaan.

Contact opgenomen en snel reactie terug. Ze hadden ook de leverancier gevraagd hoe dit kon. Antwoord van leverancier was. Moet in het stalen drama van de deur gemonteerd worden niet in het hout.

Allround hekwerk vondt dit zelf erg apart. Maar zei dan sturen we een nieuwe naar je op. Met het advies op het internet het frame te plaatsen op te volgen.

Laatst opnieuw gemonteerd en zit er weer stevig in. Ga er vanuit dat die de volgende stormen allemaal gaat overleven.

Dank voor de goede en snelle service.

10 décembre 2024

Beste Matthijs Mortel,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview over Allround Hekwerk! Het doet ons enorm goed om te horen dat u tevreden bent over onze grondgrendel met slot en de geboden service. Wij streven er altijd naar om onze klanten duurzame en betrouwbare oplossingen te bieden voor hun hekwerkbehoeften, en uw positieve feedback bevestigt dat we op de juiste weg zijn.

Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn wanneer een product niet direct aan uw verwachtingen voldoet, zeker na de schade door de storm. Daarom hebben wij ons uiterste best gedaan om dit snel en naar tevredenheid op te lossen. Het advies om de grondgrendel stevig in het stalen frame van uw hekwerk te monteren, in plaats van in hout, is cruciaal voor de levensduur van het product. We zijn blij dat u dit heeft opgevolgd en dat de grondgrendel nu weer stevig gemonteerd is.

Bij Allround Hekwerk staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Of u nu op zoek bent naar een stormbestendige grondgrendel, hekwerkaccessoires, of deskundig advies, wij helpen u graag. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of een ander product nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina. (https://allroundhekwerk.nl/contact)

Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden over onze snelle klantenservice en het leveren van een nieuwe grondgrendel. Wij hopen dat u nog jarenlang plezier heeft van uw hekwerk én dat uw grondgrendel bestand is tegen de zwaarste stormen.

Prima

Snel geleverd, producten zorgvuldig verpakt

11 janvier 2025

Beste Robin Weenk,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview over Allround Hekwerk! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen.

We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en de zorgvuldige verpakking van onze producten. Bij Allround Hekwerk streven we er voortdurend naar om niet alleen topkwaliteit hekwerken te leveren, maar ook om de hele ervaring – van bestelling tot levering – zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Momenteel investeren we volop in de optimalisatie van onze voorraad producten en magazijnprocessen. Op deze manier kunnen we onze hoge standaarden blijven waarmaken en u blijven voorzien van de beste kwaliteit, efficiënte verzending, en een klantvriendelijke service. Uw positieve woorden motiveren ons enorm om deze verbeteringen door te zetten en onze dienstverlening nog verder te perfectioneren.

Bij Allround Hekwerk vindt u een breed assortiment aan tuinhekwerken, waaronder dubbelstaafmat hekwerken, gaashekwerken, spijlenhekwerken, en nog veel meer oplossingen voor iedere buitenruimte. Of u nu op zoek bent naar duurzame, onderhoudsarme materialen of stijlvolle ontwerpen, wij zorgen ervoor dat onze producten aan uw wensen voldoen.

Mocht u in de toekomst weer hekwerk nodig hebben of specifieke vragen hebben over onze producten, zoals het kiezen van een hekwerk op maat, dan staan wij altijd klaar om u te helpen. Ons team werkt dagelijks met passie om ervoor te zorgen dat al onze klanten een uitstekende ervaring hebben – zowel in onze webshop als bij de levering.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn met de beste oplossingen voor uw buitenruimte!

www.allroundhekwerk.nl

Prima producten

Prima producten. De levering had wat vertraging maar dat is later goed opgelost.

1 janvier 2025

Beste Bertine Kleijer,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en voor uw mooie 4-sterrenbeoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze producten en dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen voor de vertraging in de levering.

Bij Allround Hekwerk streven we ernaar om hoogwaardige hekwerkoplossingen te bieden en tegelijkertijd uitstekende service te leveren. Soms kunnen er onvoorziene omstandigheden zijn die vertraging veroorzaken, maar we doen altijd ons uiterste best om dit snel en efficiënt op te lossen.

Mocht u in de toekomst vragen hebben, aanvullende producten nodig hebben, of meer informatie wensen over ons assortiment (zoals tuinafrasteringen, tuinpoorten of industriële hekwerken), dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en vertrouwen in Allround Hekwerk. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Allround Hekwerk – Uw partner in kwaliteit en maatwerk

Noté 5 sur 5 étoiles

Na lang zoeken op het internet precies…

Na lang zoeken op het internet precies gevonden wat ik zocht. Ondanks de feestdagen snel geleverd. Redelijke prijs, goed verpakt, helemaal goed!

23 décembre 2024

Réponse de Allroundhekwerk

Bedankt voor uw geweldige review, Lex!

Wat fijn om te horen dat u precies heeft gevonden wat u zocht bij Allround Hekwerk. Wij streven ernaar om onze klanten altijd een breed assortiment en topkwaliteit te bieden, zelfs vlak voor de drukke feestdagen. Dat u onze snelle levering, scherpe prijzen en zorgvuldige verpakking waardeert, doet ons ontzettend goed.

Bij Allround Hekwerk vinden we het belangrijk dat u als klant een probleemloze ervaring hebt, van het zoeken op onze gebruiksvriendelijke website tot het ontvangen van uw bestelling. Heeft u in de toekomst nog vragen of heeft u meer hekwerk of accessoires nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd klaar om te helpen!

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons en uw positieve woorden. Veel plezier met uw aankoop, en we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

Allround Hekwerk

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus