Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb bij Allround Hekwerk een speciale slotvanger besteld die specifiek bij de fabrikant vandaan moest komen. De communicatie hierover met Norbert verliep vanaf het begin zeer goed en soepel. Na ong... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering van de producten waarbij helaas een telfoutje was geslopen. Even een kort mailtje gestuurd, waarna het de volgende dag al is opgelost. Dat noem ik nog eens uitstekende service! Zeer vr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke site , snelle verzending. Had een foutje gemaakt met mijn huisnummer, volgende dag gebeld meneer had het al ingepakt. Hij zei geen probleem ander label erop met het goede huisnummer. Was mi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Product naar wens. Snelle levering. Geen 5 sterren omdat ik na bestelling geen bevestiging per mail kreeg. Daardoor twijfel of bestelling wel goed is aangekomen terwijl je wel betaald hebt. Per mail... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel pour clôtures
  2. Entrepreneur spécialisé dans les clôtures

Écrit par l'entreprise

Allround Hekwerk heeft alles in huis om een perfect hekwerk te leveren. Of u nu enkel een scharnier nodig heeft of een paar honderd meter aan hekwerk, voor ons is elke klant even belangrijk. Onze producten zijn allemaal eenvoudig online te bestellen, maar wij bieden graag een persoonlijke service. Neem voor vragen dan ook gerust contact met ons op. Zakelijk en particulier; Als Allround Hekwerk zijn wij al jaren actief in deze branche. Begonnen als hekwerk montagebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot dé webshop waar alles op het gebied van hekwerk verkrijgbaar is. Iedereen kan dan ook bij ons terecht. Zo leveren wij onder andere aan sportverenigingen, bedrijven, gemeenten en natuurlijk ook aan particulieren. Of het nu gaat om hekwerk voor een speeltuin, voetbalveld, bedrijventerrein of voortuin, voor iedereen bieden we een passende oplossing. Per stuk leverbaar; Bij ons zijn alle producten per stuk leverbaar! Van een enkel scharnier, boutje, schroef of afdekdop tot een setje beugels, wielstel of deurkruk. Handig als er slechts één onderdeel vervangen moet worden. Daarnaast verkopen wij producten als gaasafrastering, palen, tuinpoorten, schuifpoorten, slagbomen, gereedschap, spijlenhekwerk en gaasmatten. Nieuw in ons assortiment zijn de Tapp-e laadmodules voor hekwerk. Hiermee kunt u eenvoudig laadpunten in hekwerk integreren en hoeft u geen laadzuilen of -palen te plaatsen. Allround Hekwerk gaat dus met de tijd mee en investeert graag in de toekomst met onder andere producten voor digitale terreinbeveiliging en -inrichting. Snelle levering; Allround Hekwerk heeft door de jaren heen een betrouwbaar netwerk van leveranciers opgebouwd. Daarnaast beschikken we zelf over een uitgebreide voorraad hekwerkproducten. Hierdoor kunnen wij over het algemeen zeer snel leveren. Mocht er bij een bestelling toch iets foutlopen, dan lossen wij het hoogstpersoonlijk op. Korte lijnen, transparant en betrouwbaar, dat is waar wij voor staan. Nu en in de toekomst.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Snel geleverd, netjes verpakt

31 octobre 2025

Beste heer Weeseman,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview! 🌟

Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel geleverd en netjes verpakt is aangekomen. Bij Allroundhekwerk doen wij er alles aan om onze klanten snel en zorgvuldig te voorzien van de juiste poortonderdelen en hekwerkaccessoires, zodat uw werkzaamheden zonder vertraging kunnen doorgaan.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid, en het is mooi om te lezen dat dit in uw ervaring tot uiting komt. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben – zoals scharnieren, sloten, palen of andere hekwerkonderdelen – dan staan wij uiteraard weer graag voor u klaar.

Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen in Allroundhekwerk,
en graag tot een volgende bestelling.

Allroundhekwerk.nl – Specialist in hekwerk en poortonderdelen

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed bedrijf met uitstekende after-sales

Ik bestelde een paar jaar terug een compleet hekwerk voor een klein resort op Curacao. Alles in 1 keer goed geleverd, wat heel belangrijk is op 8000 kilometer afstand!
Onlangs bleek de dagschoot van een hek logeraakt te zijn en onvindbaar. Nog dezelfde dag werd onder garantie een nieuw setje toegestuurd! Perfecte service!

17 octobre 2025

Beste Erno Fleijsman,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview en uw vertrouwen in Allround Hekwerk! Geweldig om te horen dat het hekwerk dat wij enkele jaren geleden voor uw resort op Curaçao mochten leveren nog steeds naar tevredenheid functioneert.

Omdat wij dagschoten en hekwerkonderdelen standaard op voorraad hebben, konden wij direct schakelen en het onderdeel dezelfde dag nog kosteloos opsturen. Service en betrouwbaarheid staan bij ons altijd voorop — zeker bij klanten die zo ver weg op ons vertrouwen.

Voor toekomstige gebruikers is het goed om te weten dat de dagschoot stevig vastgezet moet worden met de twee bijgeleverde schroefjes, zodat deze ook bij intensief gebruik goed op zijn plaats blijft.

Nogmaals dank voor uw review, Erno. Wij wensen u veel plezier van uw hekwerk en staan altijd klaar voor snelle levering, service en deskundig advies over al uw hekwerk en poortonderdelen.

Allround Hekwerk – Specialist in hekwerk, poorten en onderdelen

duidelijk en vriendelijk

duidelijk en vriendelijk
doen wat ze zeggen

21 octobre 2025

Réponse de Allroundhekwerk

Hartelijk dank, Jhon, voor uw prachtige 5-sterrenreview! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Allround Hekwerk te delen.

Het doet ons bijzonder goed om te lezen dat u onze service als duidelijk en vriendelijk heeft ervaren en dat wij doen wat wij zeggen. Dat is precies waar wij bij Allround Hekwerk voor staan: betrouwbaarheid, vakmanschap en duidelijke communicatie bij ieder hekwerkproject.

Of het nu gaat om tuinhekwerk, poorten, afrasteringen of maatwerk hekwerk voor particulieren en bedrijven – wij streven er altijd naar om kwaliteit te leveren die perfect aansluit op de wensen van onze klanten.

Jhon wij willen u nogmaals bedanken voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe hekwerk en staan uiteraard graag voor u klaar bij toekomstige projecten.

Goede service bestelling lag snel klaar

Goede service bestelling lag snel klaar

16 octobre 2025

Réponse de Allroundhekwerk

Hartelijk dank, H. Reen, voor uw prachtige 5-sterrenreview! Wij stellen het enorm op prijs dat u de tijd en moeite heeft genomen om uw ervaring met Allround Hekwerk te delen.

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij het bestellen en afhalen van uw hekwerkmaterialen. Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie, vriendelijke service en eerlijk advies, zodat iedere klant precies krijgt wat hij of zij nodig heeft voor een duurzaam en stevig hekwerk.

Bij Allround Hekwerk kunt u terecht voor hoogwaardige hekwerkmaterialen, afrasteringen, gaashekwerk, poortsystemen en maatwerk oplossingen voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen. Of u nu materialen wilt afhalen of een compleet hekwerkproject wilt laten plaatsen, wij denken graag met u mee.

Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk. Wij wensen u veel succes met de plaatsing van uw hekwerk en staan uiteraard voor u klaar bij toekomstige projecten of aanvullende bestellingen.

– Het team van Allround Hekwerk

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb nog steeds de rest van mijn…

Ik heb nog steeds de rest van mijn bestelling niet ontvangen.

17 octobre 2025

Beste meneer Boot,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Allround Hekwerk te delen. We vinden het vervelend te horen dat u nog even moest wachten op het laatste deel van uw bestelling, maar willen graag toelichten hoe dit is verlopen.

Uw bestelling van 6 oktober betrof deels maatwerk gaashekwerk, dat wij volledig op bestelling verwerken. Zoals vermeld in de productomschrijving en onze levertijden, vergt maatwerk hekwerk doorgaans een iets langere verwerkingstijd dan standaardproducten.
Om u echter zo snel mogelijk van dienst te zijn, hebben wij het standaarddeel van uw hekwerk direct vooruit gestuurd. Zo kon u alvast starten met uw werkzaamheden — een service die wij klanten regelmatig aanbieden om tijd te besparen.

De resterende maatwerkdelen zijn inmiddels door onze lokale vervoerder (WDH uit Oosterwolde Fr) afgehaald en onderweg naar Zeeland. Omdat deze regio niet dagelijks op de bezorgroutes staat, kan de aflevering één of twee dagen extra in beslag nemen.
De totale levertijd blijft hiermee ruim binnen de verwachte termijn van circa drie weken voor deze maatwerkproducten, wat wij als een normale en redelijke levertijd beschouwen binnen de sector.

Wij doen ons uiterste best om elke bestelling – standaard of maatwerk – met zorg, snelheid en transparantie te leveren. Uw feedback helpt ons daarbij, al vinden wij het jammer dat de situatie heeft geleid tot een lagere beoordeling.

Hopelijk kunt u gauw genieten van uw nieuwe gaashekwerk op maat. Mocht u nog vragen hebben of extra ondersteuning wensen, dan staat ons team van Allround Hekwerk klantenservice altijd klaar via info@allroundhekwerk.nl.

Allround Hekwerk
Specialist in maatwerk hekwerk en snelle levering door heel Nederland

Noté 4 sur 5 étoiles

Redelijk snel geholpen met niet te…

Redelijk snel geholpen met niet te leveren produkt
Wel direkt een alternatief

14 octobre 2025

Réponse de Allroundhekwerk

Bedankt voor uw review, Boerboom!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service en de aangeboden oplossing. Helaas bleek de door u bestelde kabelschijf tijdelijk niet op voorraad, maar we hebben direct contact opgenomen om een gelijkwaardig alternatief in een ander materiaal en dezelfde afmeting aan te bieden. Op die manier kon uw project zonder vertraging doorgaan — precies zoals wij het graag zien.

Bij Allround Hekwerk staan betrouwbare levering, meedenken met de klant en snelle service centraal. Of het nu gaat om een specifieke kabelschijf, hekwerkonderdelen, of maatwerk oplossingen, wij doen er alles aan om u snel verder te helpen met hoogwaardige producten en persoonlijk advies.

Nogmaals dank voor uw feedback — dat helpt ons om onze service continu te verbeteren!

Allround Hekwerk – specialist in hekwerkonderdelen & maatwerk oplossingen

zeer goede ervaring

correcte afhandeling.
zeer goede support

7 octobre 2025

Hartelijk dank, Chris, voor uw prachtige 5-sterrenbeoordeling! 🌟

Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw zeer goede ervaring met Allroundhekwerk te delen.

Het doet ons veel plezier te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over de correcte afhandeling en onze goede support.

Bij Allroundhekwerk zetten wij ons elke dag in om onze klanten in België en Nederland te voorzien van kwalitatieve hekwerken, poorten en alle bijhorende onderdelen, met een focus op betrouwbare service en persoonlijke begeleiding.

Uw positieve feedback bevestigt dat onze inzet voor kwaliteit, klanttevredenheid en service op maat wordt gewaardeerd. Dat motiveert ons om dit niveau van dienstverlening te blijven bieden.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen, Chris. Wij staan graag opnieuw voor u klaar bij een volgend project.

Allroundhekwerk

Goed product.

Het bedrijf levert een topproduct die goed en gemakkelijk te plaatsen is. Via de website bestellen met hulp van klantservice was goed.
Het leveren van een deel van de bestelling ging met horten en stoten. Het is jammer dat niet in 1x de juiste aflever data en tijd kon worden gegeven.

1 octobre 2025

Beste heer Van der Wulp,

Hartelijk dank dat u opnieuw de tijd heeft genomen om uw ervaring met Allround Hekwerk te delen. Wij waarderen het dat u wederom vertrouwen heeft gesteld in onze producten en dat u de kwaliteit van ons hekwerk en toebehoren positief benoemt.

Wij begrijpen dat u graag had gezien dat de levering in één keer had plaatsgevonden. Graag lichten wij toe waarom wij ervoor kiezen om onze hekwerk leveringen bewust in twee zendingen te verdelen.

Bij grote leveringen van complete hekwerken worden de kleinere onderdelen en accessoires eerst via een pakketdienst verzonden. Dit zorgt ervoor dat u snel over de benodigde materialen beschikt. De grotere hekwerkdelen worden vervolgens via een transportbedrijf geleverd. Zodra wij van deze vervoerder de definitieve leverdatum ontvangen, communiceren wij die direct met onze klant. De chauffeur neemt standaard ongeveer een half uur voor aankomst telefonisch contact op om de levering te bevestigen.

Deze werkwijze is een bewuste kwaliteitskeuze van ons. Door de levering in twee fasen te laten plaatsvinden, beperken wij het risico op transportschade en vermissingen aanzienlijk. Zo kunnen wij garanderen dat uw hekwerk op maat in optimale staat aankomt en direct geplaatst kan worden.

Wij begrijpen dat dit voor sommige klanten even wennen kan zijn, maar deze aanpak stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als betrouwbaarheid van onze leveringen te waarborgen. Uw feedback helpt ons om onze communicatie hierover nog duidelijker te maken — iets waar wij voortdurend aan werken.

Wij stellen uw openheid op prijs en hopen dat u tevreden bent met het eindresultaat van uw Allround Hekwerk. Mocht u in de toekomst aanvullende vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Vakkundig en behulpzaam

Aantal weken geleden online een poort voor mijn bestaande hek besteld. Helaas niet op voorraad maar nu was hij binnen en hem zelf opgehaald. Nog wat bevestigings materiaal gekocht. Met wat tips.

17 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Onderdelen octaliner onmisbaar bij groot onderhoud schuifpoort

Ik was blij dat ik nog een bedrijf vond dat de onderdelen heeft van een 40-jaar oude B&G Octaliner van 10 m. Binnen een week geleverd, exacte maat en goed verpakt. Daar kan je mee vooruit. Allround hekwerk: Topbedrijf

6 septembre 2025

Beste Jacques,

Bedankt Jacques voor uw mooie 5-sterrenreview! Wij zijn ontzettend blij te horen dat u bij Allround Hekwerk precies de juiste onderdelen voor uw B&G Octaliner van maar liefst 40 jaar oud hebt gevonden.
Ons doel is om zowel voor de klassieke B&G Octaliner onderdelen als voor moderne systemen zoals de Heras Delta onderdelen een compleet en betrouwbaar assortiment aan te bieden.

Of het nu gaat om hekwerk onderdelen bestellen voor onderhoud, uitbreiding of vervanging: wij zorgen dat deze snel, in de juiste maat en veilig verpakt bij onze klanten aankomen. Uw positieve ervaring bevestigt waar wij voor staan: kwaliteit, service en een breed assortiment hekwerkoplossingen.

Allround Hekwerk blijft continu werken aan het uitbreiden van de onderdelen voor zowel de Octaliner van B&G als de Delta van Heras, zodat klanten altijd verzekerd zijn van passende oplossingen.
Nogmaals dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw vernieuwde hekwerk!

Namens het team van Allround Hekwerk

Noté 5 sur 5 étoiles

de medewerker luisterde zeer aandachtig…

de medewerker luisterde zeer aandachtig naar hetgeen ik zocht.

4 septembre 2025

Beste Ben Bekkers,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview over Allround Hekwerk. Wij vinden het geweldig om te horen dat onze medewerker goed naar uw wensen heeft geluisterd en u zo persoonlijk heeft kunnen adviseren.

Bij Allroundhekwerk staan kwaliteit, vakmanschap en klantgericht maatwerk centraal. Of het nu gaat om een tuinhek, poort, sierhekwerk of een compleet hekwerksysteem, wij zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij de situatie en uitstraling van uw woning of bedrijf.

Uw positieve ervaring bevestigt waar wij als hekwerkspecialist voor staan en motiveert ons om dagelijks het beste resultaat te leveren.
Mocht u in de toekomst opnieuw vragen hebben of vrijblijvend een offerte voor hekwerk op maat willen aanvragen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Allround Hekwerk – specialist in hekwerken, poorten & maatwerkoplossingen

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over het product

Zeer tevreden over het product! Ik heb 19 rollen kunststof vlechtband besteld. Hun service is ook top. Ze zijn goed te bereiken en denken goed mee als je vragen hebt. Zeker een aanrader!

2 septembre 2025

Beste Chiaman,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze kunststof vlechtband en dat de bestelling van 19 rollen vlekkeloos is verlopen.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen een kwalitatief product ontvangen, maar ook kunnen rekenen op persoonlijk advies, goede service en snelle bereikbaarheid. Geweldig dat u dit zo ervaren heeft!

Veel plezier met uw hekwerk en natuurlijk bent u altijd welkom bij Allroundhekwerk.nl voor al uw hekwerkoplossingen en accessoires.

Allroundhekwerk.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

hoe een poort herstellen?

alles was in orde de stukken pasten perfect de poort draait nu weer als nieuw!

31 juillet 2025

Dag Chris,

Heel erg bedankt voor uw fijne review en de mooie 5 sterren! Wat goed om te horen dat alles vlot verlopen is en de onderdelen perfect pasten. Het doet ons plezier dat uw poort nu weer draait zoals het hoort – als nieuw!

Bij Allround Hekwerk zetten we ons elke dag in voor het vakkundig herstellen van poorten, zowel bij particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om poortwielen, geleidewielen, steunwielen, scharnieren of sloten – wij zorgen steeds voor kwaliteitsvolle oplossingen op maat, ook in België.

Nog eens dank voor uw vertrouwen. Als u later nog vragen hebt of advies zoekt over onderhoud of nieuwe hekwerkoplossingen, aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen u met veel plezier verder.

Met vriendelijke groeten,

Allround Hekwerk – Uw specialist in poorten, hekwerk en onderdelen

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel correcte service en levering!

Heel correcte service en levering!
Ondanks de verre afstand van hun depot was het geen probleem voor hun om tijdig te leveren + het materiaal was in perfecte staat toegekomen! Misschien 1 tip voor het klein materiaal beter niet via de post opsturen maar gewoon met de camioneur meegeven en laten leveren met de rest er is dan minder kans dat je pakje kan verloren gaan tijdens het proces.(is niet gebeurd bij mij maar kan wel altijd gebeuren)

24 juillet 2025

Geachte heer Vandenbussche,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling en uw positieve feedback over onze service en levering. Wij zijn blij te lezen dat de levering van uw hekwerkmaterialen en accessoires ondanks de afstand vlot en op tijd is verlopen, en dat alles in perfecte staat bij u is aangekomen.

Als professioneel hekwerkbedrijf streven wij ernaar om zowel in Nederland als België snel en betrouwbaar hekwerk op maat te leveren. Uw waardering bevestigt dat wij op de goede weg zitten.

Ook willen wij u bedanken voor uw waardevolle tip met betrekking tot het verzenden van klein materiaal. In het verleden kozen wij er bewust voor om deze onderdelen apart per post te versturen, om schade of vermissing bij gecombineerde leveringen te voorkomen. Uw opmerking zet ons echter aan het denken, en wij zullen dit proces opnieuw onder de loep nemen om te kijken of we het kunnen verbeteren – bijvoorbeeld door kleine onderdelen standaard mee te leveren met de chauffeur.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk. Wij staan altijd voor u klaar als betrouwbare partner voor levering en montage van hekwerk in België en Nederland.

www.allroundhekwerk.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had kort voor het zomerverlof een…

Ik had kort voor het zomerverlof een scharnier besteld dat niet op voorraad bleek te zijn. Omdat het onderdeel te lang in backorder bleef staan en om mij niet te laten wachten tot na het zomerverlof, werd mij kosteloos een beter alternatief aangeboden. Topservice!

16 juillet 2025

Beste Jan Van Houtte,

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenreview en het delen van uw ervaring met Allround Hekwerk!

We vinden het enorm fijn om te horen dat u onze klantgerichte service en snelle oplossing hebt gewaardeerd. Bij AllroundHekwerk.nl streven we ernaar om onze klanten altijd zo goed en snel mogelijk te helpen, ook wanneer een besteld onderdeel tijdelijk niet op voorraad is. Uw situatie, waarbij het scharnier helaas in backorder kwam vlak voor het zomerverlof, was daar een goed voorbeeld van.

Om te voorkomen dat u onnodig lang zou moeten wachten, hebben wij met plezier kosteloos een kwalitatief beter alternatief aangeboden. We geloven dat goede service niet stopt bij de verkoop, maar juist begint bij het meedenken en het vinden van oplossingen – zeker in drukke periodes zoals de zomervakantie.

Dankzij klanten zoals u, die de moeite nemen om hun positieve ervaring te delen, kunnen we anderen laten zien waar wij als hekwerkspecialist voor staan: betrouwbaarheid, snelle levering, oplossingsgerichtheid en topkwaliteit in service en producten.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Allround Hekwerk. We staan in de toekomst uiteraard weer voor u klaar bij nieuwe hekwerkprojecten of losse onderdelen.

AllroundHekwerk.nl – Dé specialist in hekwerkoplossingen voor elke situatie

Goede en duidelijke communicatie

Goede en duidelijke communicatie. Afspraken nagekomen en levering van extra onderdelen werd in overleg goed afgehandeld.

24 juillet 2025

Hartelijk dank, Acquaint, voor deze mooie 5-sterren beoordeling! 🌟

We waarderen het enorm dat jullie de tijd hebben genomen om jullie positieve ervaring met onze service te delen. Goede en duidelijke communicatie is voor ons een absolute prioriteit, dus het doet ons goed om te horen dat dit in jullie traject als prettig is ervaren. Het nakomen van afspraken en het zorgvuldig afhandelen van extra leveringen in overleg zijn voor ons vanzelfsprekend – servicegericht werken staat bij ons centraal.

We zijn ons ervan bewust dat communicatie soms als verbeterpunt wordt benoemd, en daarom werken we hier dagelijks actief aan. Het ontvangen van feedback zoals deze laat ons zien dat onze inspanningen hun vruchten afwerpen. Transparante communicatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit vormen de kern van onze dienstverlening.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Allroundhekwerk en de fijne samenwerking. We kijken uit naar een langdurige relatie met Acquaint!

Allroundhekwerk

Noté 5 sur 5 étoiles

Artikelen in orde en de prijs was…

Artikelen in orde en de prijs was eveneens prima. Ik zal zeker weer terugkomen.

18 juillet 2025

Beste Wil Schoonenberg,

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en de scherpe prijs. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en het is altijd een genoegen om te lezen dat onze inzet voor kwaliteit en service wordt gewaardeerd.

Bij Allround Hekwerk streven we ernaar om een betrouwbare leverancier te zijn van hoogwaardig hekwerk voor particulieren en professionals. Of het nu gaat om tuinhekwerk, industrieel hekwerk of bijbehorende accessoires – wij zorgen dat alles snel, compleet en tegen een eerlijke prijs wordt geleverd. Dat u aangeeft zeker terug te zullen komen, is voor ons het grootste compliment!

Mocht u in de toekomst weer hekwerk nodig hebben of vragen hebben over montage, maatwerk of voorraad, dan staan wij natuurlijk weer met plezier voor u klaar.

Nogmaals dank voor het vertrouwen en de positieve woorden – we kijken uit naar uw volgende bezoek aan AllroundHekwerk, dé specialist in hekwerken en toebehoren.

Prompte levering

Prompte levering, juiste product. Jammer van de hoge verzendkosten voor een klein item ( brievenbuspakket). Anders waren het 5 sterren geweest.

8 juillet 2025

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw mooie 4-sterren review en de complimenten over onze snelle levering en het juiste product! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met AllroundHekwerk te delen.

We begrijpen uw opmerking over de verzendkosten bij een klein item, zoals een brievenbuspakket. Dit is een belangrijk punt dat we graag toelichten. Omdat wij ervoor kiezen om onze productprijzen zo laag mogelijk te houden, rekenen wij de daadwerkelijke verzendkosten één-op-één door aan de klant. Dit doen wij om volledige transparantie te bieden — u ziet altijd vooraf wat de verzendkosten zijn, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Voor kleinere producten zoals deurkrukken of beslag gebruiken wij inderdaad brievenbusdozen. Echter, zodra wij een Track & Trace-code toevoegen (voor de zekerheid van levering), wordt door onze verzendpartner het standaardpakket tarief in rekening gebracht. Helaas hebben wij daar geen invloed op, maar we blijven zoeken naar optimalisaties.

Goed om te weten: het is ook mogelijk om uw bestelling kosteloos af te halen op ons afhaaladres in Oudehorne, wat wellicht interessant is bij kleinere aankopen.

Nogmaals dank voor uw eerlijke feedback. We nemen uw input serieus en hopen u in de toekomst alsnog een 5-sterrenervaring te kunnen bieden!

AllroundHekwerk.nl – Hekwerk, beslag en onderdelen

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus