Kom også lidt sent og stod i meget lang kø, men nåede ind inden start, der var lidt forsinket. Med den sene ankomst gik vi op på balkonen, hvor der var masser af plads gennem hele koncerten. Vi f... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
All Things Live Denmark er en af Nordens største koncertarrangører - vores repertoire spænder bredt fra rock, over comedy til de allerstørste pop-navne
Les gens ont aussi consulté
Snyder unge piger
Mine døtre var til koncert med Henry Moodie den 7. oktober 2024. De betalte ekstra for VIP, men har hverken modtaget stofarmbåndet eller "laminate", som de har betalt ekstra for og som de fik afvide at det ville blive eftersendt. Mine døtre har reklameret og skrevet til både jer og Pumpehuset. Det er virkelig dårlig stil at snyde unge piger på den måde.
1 stjerne er for meget
Jeg ville give 0 stjerne, hvis det kunne lade sig gøre! Sammen med to kammerater skulle jeg her til aften have været inde og høre Dreamtheater. Desværre har arrangørerne i et anfald af ekstrem grådighed solgt alt for mange billetter, så da vi ankom kl 19.30 var det ikke fysisk muligt at komme ind i hallen. Personalet lige fra security til safety var én stor undskyldning, for de kunne godt se, at den var helt helt gal. Det endte med vi gik igen. Værste koncertoplevelse vi ikke engang kunne opleve!
The prodigy i TAP1 katastrofal logistiks set-up
The prodigy i TAP1 02/12/23
Ankom 30 min før koncertstart og får at vide at garderoben er fuld. Så alle skal tage deres overtøj med ind til koncerten. Det frostvejr så alle er godt klædt på.
Det var næsten umuligt at komme frem til baren. Da det endelig lykkes bliver vi fortalt at øl og vodka-redbull desværre er udsolgt. Det er 15 min før koncertstart. Så ingen øl men massere overtøj til en ellers udemærket koncert.
Koncert med Bicep i Tap1
Koncerten med Bicep i Tap1 d. 20. oktober 2023 var en ren pengemaskine fra arrangørens side. Ingen grafik opsat på væggene, ingen tilpasning af lyden til den store hule sal der gav en elendig klang. Lang kø til at vise billet efterfulgt af lang kø til garderoben efterfulgt af lang kø til at købe drikkevarer. Det handler kun om at tjene så mange penge som muligt, uden hensyn til koncertdeltagernes oplevelse. Kommer aldrig til at deltage i en "All things live" event igen.
ATL er under al kritik og vælger at…
ATL er under al kritik og vælger at gemme sig fremfor at svare på mails. Jeg har nu rykket for svar på mails i snart 1 måned.
Årsagen er helt tilbage til Rammstein i Odense d. 2/6-2023
Her ankommer jeg og mine kammerater til koncerten omkring kl. 20 og inden vi går ind beslutter vi os for at købe 2 x 6 fadøl til 349kr x 2 fordi der ikke er særlig lang kø.
Vi køber dem i en af boderne 25 meter fra indgangen hvor vi skal vise billet.
Da vi kommer til indgangen for at vise billet og komme ind, får vi af vide, at vi ikke må have øl med ind. Først tænker vi det er en joke da vi jo lige har købt øl for 2 min siden i en officiel salgsbod, men stewarden afviser det er en joke. Ingen af os forstår noget af dette, men vi bliver bedt om at hælde vores øl ud eller drikke dem inden vi går ind.
Jeg argumentere for jeg kan se præcis samme bod 25-50 m inde på den anden side af indslusningen fra præcis samme salgsbod men det er lige meget. Jeg kan hverken få en forklaring/ grund for hvorfor der sælges øl 25 m fra indgangen eller hvorfor der så ikke er et skilt i salgsboden der siger vi ikke må tage dem med ind. Jeg får lov til at tale med stewardens chef ved navn Carsten, men heller ikke han kan give en forklaring eller svare på noget som helst og beder mig kontakte jer som arrangør.
Vi hverken kan eller har lyst til at drikke 3 fadøl på 5 min så vi bliver nødt til at hælde dem ud, for så at gå ind og købe 12 nye øl lige inde på den anden side af indgangen til præcis samme pris og fra salgsbod.
jeg har tjekket min billet og der står intet om vi ikke må tage fadøl ind købt 25 m fra indgangen og i min verden er dette bondefangeri af højeste grad.
Dem der solgte os øl kunne med fordel have sagt vi lige skulle være opmærksomme på vi ikke kunne få dem med ind, for så havde vi ikke spildt 700kr på øl.
Så jeg vil rigtig gerne have en forklaring på hvorfor der sælges øl så tæt på indgangen som man ikke må tage med ind samt vide hvordan jeg får mine 700kr igen for de øl jeg måtte hælde ud - for mig helt uden grund?
Rammstein
47,000 people, squished together, one big screen, where if you stood to the right, you couldn’t see anything. If you were 8ft tall, no problem, not the the first time I’m been disappointed with with all things live. You also managed to balls up Jim Jeffries. Which I have mailed you about. 2 months ago, still no reply. If you can’t do the job properly, let someone else who can do it. You have cost me so much money for FA entertainment 🤬😡
Super koncert med Rammstein i Odense.
Super koncert med Rammstein i Odense.
Men logistikken med at komme derfra var kaotisk. At lade udgangen være ved Falen var en dårlig ide. Burde være ud mod Sdr. Boulevsrd og adgang til Svendborg banen. Scenen burde så have været ved Falen.
Trafikprop fra udgang og til Sdr. Boulevard af biler, gåene og cykler. Redningskøretøjer og hjemmepleje kunne ikke komme igennem hvis de skulle til en brand, ambulancehjælp etc.
Useriøs klagehåndtering
Vi deltog i en koncert i Royal Arena i marts 2023, betalte over 1500 kr. pr person og endte med kun at se artisten i sammenlagt 5 min.
Da jeg købte billetterne ringede jeg til jer og sikrede mig, at selvom det var Gulv pladser (siddende), at man sad ned under hele koncerten, da vi af fysiske årsager ikke kan stå.
Vi fik svaret, at ja; det var et sid ned arrangement og at vi med vores pladser altid både ville kunne se både scenen og storskærme.
Desværre så vi kun få minutter af koncerten, da derefter alle rejste sig op og stod op hele koncerten.
Vi kunne hverken se scene eller storskærme, faktisk kun ryggen af dem foran.
Da vi henvendte os til en medarbejder om problemet var svaret bare, at man jo godt måtte stå op.
Jeg sendte en klage til jer 15. marts og afventer stadig et svar?
Dårlig service og evne til at…
Dårlig service og evne til at kommunikere klart at det er frustrerende
Dårlig håndtering af udskudt koncert
Koncert udskudt grundet sygdom. Helt fair, All Things Live er jo ikke skyldige her. MEN, efter flere måneder er der endnu ikke sat ny dato og All Things Live svarer ikke længere på beskeder i Facebook-gruppen. Har nu sendt flere mails over flere uger for at få mine penge tilbage og ikke hørt et pip fra dem.
Harlem Globetrotters, ballerup 24/9/2022
Harlem Globetrotters, Ballerup Super Arena
Det blev desværre ikke til en super oplevelse i Super Arenaen. Ved ankomst til arrangementet var kun en dør åben så der var MEGET lang kø. Da vi kom ind i hallen kunne vi konstatere, at vores pladser ikke fandtes. Personalet brugte nu over 40 minutter på, at undersøge, hvad der var gået galt og vi måtte flere gange selv henvende os og spørge om der snart var en løsning. Til sidst blev vi placeret oppe på de bagerste række modsat der hvor vi havde bestilt billetter på 6 række og dette var 5 minutter efter kampen var gået i gang. Alt omkring arrangementet fra start til slut virkede kaotisk og dårligt arrangeret. Ud over selve Harlem Globetrotters, der lavede et godt show.
All Things Live leverede en forfærdelig koncert…
All Things Live leverede en forfærdelig koncertoplevelse, selvom Bryan Adams gjorde sit til at skabe en god aften. Kom ind i Forum efter 1,5 times kø. Koncerten var godt i gang, mens flere hundrede gæster ikke var nået ind. Indenfor råbte og skreg officials og vagter af publikum, som blev presset af mennesker fra alle sider i en overfyldt sal. Kan ikke finde nogen reel undskyldning fra arrangøren “All Things Live” nogen steder på nettet - så hold jer væk fra koncerter arrangeret af dem.
Bryan og band i topform
Med den sene ankomst gik vi op på balkonen, hvor der var masser af plads gennem hele koncerten. Vi fik fantastisk udsyn.
Selve koncerten - som ikke mange har beskrevet - var super og bandet leverede virkelig varen. Dejligt med musikere i t-shirt og jeans, der bare kan sit kram uden alt for meget indstuderet sceneshow. Bryan var god, altid i topform og særligt en leadguitarist med stor spillelyst fyldte scenen ud på den gode måde.
Vi er så klar næste gang.
PS
Kæmpe respekt for lige at køre 3 numre af uforberedt på publikums ønsker - det er professionelt.
Super dejlig koncert med rigtig god lyd…
Super dejlig koncert med rigtig god lyd og Bryan Adams gav lidt over 2 timers rigtig god underholdning.
Vi kom til Forum ca. kl. 19.15 og stod også i kø, men var inde ca. 19.40, så forstår slet ikke kritikken af at folk skriver at de kom kl. 19.00 og først kom ind kl. 20.30
Bryan Adams koncert Forum 26/4-2022
Inde i Forum efter 1,5 times kø (jo jo det er jo koncert) kl 20.30 - koncerten er godt i gang, mens rigtig mange publikum slet ikke er kommet ind. Indenfor står vi presset i indgangsdøren og kan ingen steder komme frem, mens flere og flere publikum lukkes ind og presser på - pludselig skal indgangsdørene lukkes og publikum presses yderligere, argumentet er ‘dørene skal bare lykkes’. Blev henvist til ‘garageporten’ og stå nede ved garderoben uden udsyn til scenen og dårlig lyd. Alt i alt et arrangement uden organisering - men værst af alt publikum ‘trykket’ ind gennem indgangsdørene uden hensynstagen til evakueringsveje.
Kan ikke gøres om - men aldrig mere All Things Live Denmark :(
Bryan Adams koncert 26-04-22 Forum
Bryan Adams koncert 26-04-22 Forum. Det var et forfærdeligt arrangement. Der var kun 3 indgangsdøre åbne og køen var ca. 2 km lang. Flere hundrede var IKKE kommet ind før end koncerten begyndte. Vi stod i kø ca. halvanden time for at komme ind. Vi checkede ind kl. ca. 20:30 altså en halvtime inde i koncerten. Vi stod så i indgangsdøren, med flere hundrede andre, for der var ikke plads inde på gulvet. Vi turde ikke masse os længere ind, da vi ikke ville ende i en 'Roskilde 2007 situation', hvis der gik panik i folk eller der var en der fik et ildebefindende. Der var ikke plads til evakueringsveje og slet ikke styr på menneskemængden. Utroligt at brand ell. politi myndighederne ikke stoppede for menneskemængden.
Vi endte med at gå hjem efter at stået 3 min i indgangsdøren, da vi var meget utrykke ved hele arrangementet. Vi var mange der forlod arrangementet. Der var ikke styr på en skid. 1000 kr lige ud af vinduet. Aldrig mere 'All Things Live Denmark' :-(
Dårligt arrangement.
Bryan Adams i Forum 26.4.22 efter mere end 2 års venten.
I formåede ikke at få publikum ind i tide. Koncerten var godt i gang, inden vi kom ind.....og det gjorde vi så heller ikke. Der var fyldt op, og vi blev henvist til "garagen" hvor der hverken var udsyn eller lyd. Det er ikke engang til den ene stjerne, jeg bliver nødt til at give for at sende en anmeldelse. Det her er jo langt fra godt nok.
Bryan Adams skal ikke have nogen dårlig anmeldelse, for den smule jeg hørte var super godt.
All things lives nummer: 33 36 96 63
Her er all things lives nummer til alle der skulle have brug for det men ikke kan finde det: 33 36 96 63
Skulle selv have pengene tilbage for en koncert og havde skrevet flere mails, fandt endelig deres nummer der var godt gemt væk, over telefonen var de nu meget flinke, men generelt skuffende oplevelse.
To gange har vi bestilt arrangementer i…
To gange har vi bestilt arrangementer i god tid for at få gode pladser, begge ting bliver udskudt over et år grundet Corona og det er som sådan fair nok og ikke All things lives skyld. Men da det så endelig bliver tid til vores arrangementer fjerner de i sidste øjeblik vores plads reservation og går alle billetter unummerede og siger at det er på grund af corona, hvilket nok er den værste omgang vås jeg længe har hørt, da dette medføre at folk kommer i bedre tid for at stå tæt sammen i køen, folk klemmer sig tæt sammen på de forreste rækker i stedet for at sprede sig ud i salen. Kan desværre kun konkludere at medarbejderne i All Things live er komplet inkompetente og genere deres kunder for egen fornøjelses skyld. Vi har gentagne gange forsøgt at få kontakt til dem via, opkald, telefonsvarer og mails, men aldrig hørt tilbage fra dem.
Manglende refusion af billetter aflyst pga corona
Har billetter til et event der blev aflyst pga corona. Har intet hørt fra arrangør siden. Ticketmaster kunne endda vise at jeg ikke var informeret om at event var flyttet. Allthingslive vil ikke refundere billetten og svarer ikke på mail korrespondancer.