Zoals zovele anderen heb ik ook een bestelling geplaatst online met een direct antwoord dat ze deze bestelling ontvangen hebben. Na nog mails verstuurd te hebben ( zonder antwoord trouwens ) stuurde... Voir plus
Lisez les avis des autres
Reeds 2 maal goederen aangekocht, steeds problemen met levering. Nooit correcte correspondentie, nooit bereikbaar. Echt geen aanrader om dingen aan te kopen. Begrijp zelf niet goed hoe dit bedrijf k... Voir plus
Ik heb mijn geld terug na persoonlijk contact
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Alphametal NV - Machines, gereedschappen en toebehoren voor bedrijf én particulier.
Coordonnées de contact
Les gens ont aussi consulté
Na betaling niets geleverd
Na betaling niets geleverd. Dit zijn oplichters!!!!!!!!!
Dit zijn/waren dieven
Dit zijn/waren dieven. Het heeft mij 132 euro gekost, politie doet niets hieraan.
HBM Nederland scheen hetzelfde te zijn…
HBM Nederland scheen hetzelfde te zijn kwa gereedschap,
HBM is nog open
Geloof dat deze beiden een bv of zoiets waren ,zijn.
alphametal is gewoon weg
wegblijven!!!
Vandaag, 20 juni 2020, aan de winkel geweest. 99% zeker van dat deze
oplichters met de noorderzon vertrokken zijn want de winkel ligt er verlaten bij,onkruid voor de deur,vuile vensters. Het lijkt of ze zeer snel zijn moeten vertrekken. Mijn geld ben ik dus hoogstwaarschijnlijk kwijt. Dus,negeren die website!
Vodde
Ik bestel goederen die ik direct betaal en na maanden nog niets ontvangen.
Geen antwoord op mails,telefonisch niet te bereiken.
Mijn geld ben ik kwijt....
Nog nooit ergens meegemaakt.
Zulke winkel moesten ze sluiten,maar ja..in belgie heeft de crimineel enkel
maar rechten.
Alphaoplichter
Ik bestelde in november 2019 materiaal bij alphametal en wacht nog steeds op de levering of terugbetaling ervan.
Op mails wordt er niet gereageerd en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
De enige optie is een klacht neerleggen bij de politie aangezien aangetekende brieven niet worden afgehaald door Alphametal.
Op welke manier zijn jullie bereikbaar?
Op welke manier zijn jullie bereikbaar? Gsm-nummer op de facebookpagina werkt niet meer. Via de 2 emailadressen op de website krijg ik geen respons. Ik wacht nu al enkele weken op de levering van een wisselstuk, dat 7 weken geleden ook direct werd betaald. De overschrijving heb ik snel ontvangen na de bestelling in de webshop, maar sinds de betaling geen reactie meer.
Ik had een aangetekende brief gestuurd…
Ik had een aangetekende brief gestuurd om mijn geld terug te krijgen, maar vandaag kwam de brief terug wegens niet afgehaald, gelukkig heb ik ondertussen wel mijn geld terug gekregen. Ik zal daar nooit nog iets kopen, en veel van mijn kennissen die daar vroeger ook al kochten hebben dezelfde mening, sorry maar nooit meegemaakt zo een slechte service
Ik heb mijn geld terug na persoonlijk…
Ik heb mijn geld terug na persoonlijk contact
Reeds 2 maal goederen aangekocht met slechte ervaring.
Reeds 2 maal goederen aangekocht, steeds problemen met levering.
Nooit correcte correspondentie, nooit bereikbaar. Echt geen aanrader om dingen aan te kopen. Begrijp zelf niet goed hoe dit bedrijf kan overleven met deze werkwijze.
Bestelling geplaatst en betaald nu 14…
Bestelling geplaatst en betaald nu 14 dagen later. Geen bestelling ontvangen. Komt niet in orde vrees ik. Geen antwoord op mails.
Niets.
Schan-schan-schandalig
Schan-schan-schandalig. Ik ben 30 jaar zelfstandige en nog nooit heeft mij dit overkomen. Mijn betaling uitgevoerd, bij de afhaling vastgesteld dat er goederen ontbraken. Ze gingen mij meer laten weten. Ik heb verschillende e-mails gestuurd waar ik "geen" antwoord op krijg en ten laatste gevraagd om het teveel door mij betaald terug te storten en ze laten "niets" weten. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Wat voor een schande. Als ik te weten krijg waar ik een klacht kan indienen zal ik het niet laten en aanbeveel iedereen aan om een ander winkel te zoeken want op deze kan je niet rekenen.
Zoals zovele anderen heb ik ook een…
Na nog mails verstuurd te hebben ( zonder antwoord trouwens ) stuurde ik er nog één met de vraag mijn bestelling te schrappen. Hier kreeg ik een antwoord op dat mijn bestelling al lang klaarstond voor mij , hetgeen ze mij nooit hebben verwittigd, maar kreeg ook als (arrogant) antwoord deze te schrappen.Vermoedelijk zitten ze gewoonweg te liegen.Spijtig want ze hebben wel mooi, goedkoop materiaal voor de amateur...
Niet te bereiken
Bedrijf is telefonisch niet te bereiken. Bedrijf reageert niet op e-mail. Ben je aan de deur hangt er een briefje dat ze alleen op zaterdag open zijn behalve op feestdagen. Op andere zaterdag zijn ze slechts beperkt of niet open, kan zijn dat ze eigen feestdagen hebben.
Pakketje nooit ontvangen
Pakketje nooit ontvangen, slechte communicatie.
Communicatie en dienstverlening beneden alle peil...
Bestelling geplaatst waarna levering lang op zich liet wachten. Uiteindelijk toch de bestelling ontvangen blijkt dat er een foutief artikel werd gelever. Onmiddelijk contact opgenomen waarna ik na bijna 2 weken de melding kreeg dat ze het gingen bekijken. Nadien weer volledige stilte en bij herhaaldelijke navraag komt er nu geen reactie meer. Echt geen service, noch voor de bestelling en nog veel minder voor de dienst na verkoop of communicatie. Er zijn voldoende alternatieven online beschikbaar met een VEEL betere service.
Koop niet bij deze oplichters!!!
Op 5 augustus bestel ik een gelbatterij voor de grasmaaier en vraag om een spoedbestelling. Hiervoor betaalde ik 60 € extra, wat al een woekerprijs is. De dagen gaan voorbij en geen levering, ik vraag de terugbetaling van de extra leverprijs, geen reactie. Na meerdere mails, wordt er op 19 augustus geleverd, is het een verkeerd product. Onmiddellijk schrijf ik terug om alles op te lossen, geen reactie. Op 16 september krijg ik van hen de eerste mail en dan doen zij of ze hebben voor een oplossing willen zorgen en alles mijn schuld is. Tot op heden is er nog geen oplossing. Spijtig dat ik de reviews van andere gedupeerden niet op tijd gelezen heb, dan had ik nu geen probleem. Blijf weg van deze gangsters, je bent je geld kwijt!!
Van den Broeck C
Een slechte ervaring
Een slechte ervaring. Men leest hun mails niet, schuiven hun verantwoordelijkheid door naar de klant. Beantwoorden mails laattijdig, wat beledigend en arrogant. Dit is niet de juiste spirit om zaken te doen. Geen aanrader. Ik heb een dubbele verzendingskost betaald omdat ik vermoedde dat van mijn bestelling anders niets zou komen. Een eerste slechte online ervaring! Het oogt amateuristisch.
Wat een ongelofelijk slechte service…
Wat een ongelofelijk slechte service bied dit bedrijf. Na het plaatsen van een bestelling en deze ook direct keurig te hebben betaald bleef het stil. Nadat ik na 2 weken nog niet had gehoord via de mail (telefoonnummer hebben ze niet op de site staan) contact gezocht. Op mail kreeg ik nooit een reactie, 6 heb ik er in totaal gestuurd met ieder keer een paar dagen er tussen.
Plots was er iets van leven van hun kant, er was een deel van het geld teruggestort op mijn rekening. Na een vergelijking met de factuur kwam het er op neet dat 1 artikel van €4,99 en de verzendkosten van €7,- nog over waren. Ik ga echt niet iets kopen waarbij de verzendkosten hoger zijn als de prijs van het product. Ook hier via de mail geprobeerd contact over te krijgen om het geheel volledig te annuleren. Na weer ruim een week wachten was er eindelijk een reactie.
Het kwam er op neer dat het laatste product al lang was verzonden en klaar lag op een afhaalpunt, hier hebben ze me nooit een mail over verstuurd (hoe moet ik dan weten dat het er is...). Ik mocht het retour sturen maar de verzendkosten en de retourkosten á €14,- in totaal was dan wel voor eigen rekening. Wat denken ze zelf... voor een product van €4,99!
Ondertussen blijven ze de producten die niet leverbaar zijn wel gewoon aanbieden op de site.
schande
schande
ik heb in februari een produkt besteld en betaald,wij zijn nu half mei en ik heb nog niets ontvangen.Na verschillende mails nog steeds niets gehoord.Ik raad iedereen aan om hier zeker niets te bestellen,want veel kans dat je je geld kwijt bent.Ik vindt het een schande dat zulke bedrijven nog mogen adverteren en zaken doe online.
En savoir plus sur les différents types d'avis.