Als Trafikskole Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Enormt god køreskole med en super flink kørelærer. Undervisningen er hyggelig hver eneste gang, og har aldrig været kedelig. Dennis er rigtig god under køretimerne, så man føler sig godt tilpas. Udove... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle fem stjerner er velfortjente, og kunne der gives mere, havde vi gjort det også. Fantastisk køreskole, hvor man bliver mødt med smil og seriøsitet. Kørelærer er smilende, frisk og hjælpsom. Vor... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefale Als trafikskole og Dennis. Timerne har aldrig været kedelige, trods for at man lige er kommet fra arbejde. Dennis er en super hyggelig gut, som altid vil hjælpe og støtte én så m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skolen har en metode at lære dig hvordan man køre uanset hvor dårlig man er jeg er et bevis😂 den bedste kørelære der kan købes for penge. I det lille teori lokale føles det som et familie Bond der er... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. École de conduite
  2. Bureau des permis de conduire

Écrit par l'entreprise

Derfor er det vigtigt, at vælge det rette sted! Er du på udkig efter en pålidelig og erfaren køreskole på Als? Så er du kommet til det rette sted! Hos Als Trafikskole stræber vi efter at tilbyde den bedste køreuddannelse, der ikke kun hjælper dig med at opnå dit kørekort, men også rustet dig til at blive en sikker og ansvarlig bilist på vejene. Vores dedikerede og certificerede kørelærer står klar til at guide dig gennem hele køreuddannelsen med fokus på både teori og praksis. Vi forstår, at det kan være en udfordring at jonglere med en travl hverdag, derfor tilbyder vi fleksible køretimer, der kan tilpasses DIN kalender. Vores mål er at gøre hele processen så smidig og bekvem som muligt for dig. Hos Als Trafikskole går vi også op i at skabe en tryg og behagelig atmosfære under køretimerne. Vores erfarne kørelærer er ikke kun dygtig til at lære fra sig, men formår også at skabe et positivt læringsmiljø, hvor du kan føle dig tryg og komfortabel bag rattet, såvel som til teoriundervisning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Altid Als trafikskole

Hvis man skal vælge en køreskole skal man vælge Als trafikskole. Hos Dennis får man den bedste mulighed for at lærer teorien til undervisning og i praksis. Hans undervisning er professionel men også med humor. Han vil altid sine elever det bedste, og sørger altid for at berolige en, hvis man er virkelig nervøs som jeg var. Dennis gør undervisningen interessant og sjovt samtidig med at man lærer teorien. Han er en super dygtig kørelærer og derfor kan jeg kun varmt anbefale at vælge denne køreskole.
Derfor får køreskolen/Dennis 5 stjerner.
Tak for god undervisning, teori og køreturene. 😊
- Amina

20 novembre 2023

Kære Amina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos Als Trafikskole og med Dennis som din kørelærer.

Det lyder som om, at Dennis ikke kun er professionel, men også formår at gøre undervisningen både interessant og sjov, hvilket er en fantastisk kombination. Hans evne til at berolige nervøse elever og skabe en behagelig undervisningsatmosfære er virkelig værdsat, især når man står over for udfordrende situationer som nye køreskoleelever ofte gør.

Din anbefaling af Als Trafikskole og Dennis vil uden tvivl være til stor gavn for andre, der leder efter en pålidelig og kompetent køreskole. Det er også dejligt at høre, at du føler dig godt rustet med både teoretisk viden og praktiske færdigheder.

Tak for at dele din oplevelse, og held og lykke med dine fortsatte køreoplevelser!

Bedste hilsner,

Verdens bedste køreskole!

Hvis det var muligt ville jeg give alle stjerner i verden! Als trafikskole er den bedste køreskole der findes. Dennis er den bedste kørelærer, man kan ikke få en bedre kørelærer end ham. Han er simpelthen så sød og helt i gennem fantastisk at køre med.
Jeg har meget nemt til tåre, men har kun grædt, fordi jeg ikke skulle se ham mere.
Det er virkelig betryggende, at have ham ved siden af en når man kører. For en som har angst og bliver meget nervøs, så er det dejligt at have Dennis som kørerlærer.
Hvis du lytter og gør hvad han siger, så går alt som det skal. Han er uden tvivl den bedste kørelærer der findes og den mest hyggelige at snakke med!

23 novembre 2023

Kære Iben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er virkelig hjertevarmende at høre, at du har haft sådan en positiv oplevelse med Als Trafikskole og især med Dennis som din kørelærer. Det er tydeligt, at hans støtte og behagelige tilgang har gjort en stor forskel for dig, især med din angst og nervøsitet.

At have tillid til sin kørelærer er afgørende, og det lyder som om, at du har fundet den perfekte lærer i Dennis. Det er også dejligt at høre, at du har haft en så behagelig oplevelse, at du har grædt ved tanken om ikke at skulle se ham mere. Det er virkelig et bevis på det forhold, der kan opstå mellem en elev og en dygtig kørelærer.

Din anbefaling af Als Trafikskole og Dennis vil helt sikkert være til stor gavn for andre, der søger en køreskole. Tak for at dele din positive oplevelse, og held og lykke med dine videre køreoplevelser!

Bedste hilsner,

I skal vælge Als trafikskole

I skal vælge Als trafikskole, fordi at det et skønt sted at tage kørekort.
Dennis er en super kørelærer og bliver ikke sur hvis du laver fejl eller ikke forstår. Du får hele pakken ved Als trafikskole, også er teoriundervisning og køretimerne vildt hyggelige.
Det kan kun anbefaledes at tage ved Als trafikskole.
Har selv kun været glad og tilfreds og sikker på i også bliver.

Kære consumer,

Tak for din fine anmeldelse og de rosende ord om Als Trafikskole. Det er fantastisk at høre, at Dennis er en super kørelærer og at både teoriundervisningen og køretimerne er behagelige. Det er altid beroligende at vide, at man kan lære og udvikle sig uden frygt for negative reaktioner. Jeg værdsætter din delte erfaring, og det vil helt sikkert være til gavn for dem, der overvejer at vælge Als trafikskole.

Bedste køreskole

Bedste køreskole! Dejlige samtaler og vildt sjove/hyggelige teori timer!

Dennis er god til at snakke under køre lektionerne, og er altid klar på et grin. Han skælder ikke ud, men giver blot et grin, når man måske laver de små fejl. Dennis er ikke bleg for at vise sin musik frem, og snakke om fritid mm.

Under teori timerne er der gratis sodavand og slikkepinde. Sidste teori time byder på pizza!🤤

Så alt i alt, super tilfreds!

Kære consumer,

Det lyder som en fantastisk oplevelse! Det er dejligt at høre, at Dennis skaber en positiv atmosfære både under kørelektionerne og teoritimerne. Sjove og hyggelige teoritimer, samt små fejltagelser mødt med et smil, gør hele processen mere behagelig. Og at have gratis sodavand, slikkepinde og endda pizza under teoritimerne lyder som ekstra bonusser, der gør hele køreuddannelsen endnu mere fornøjelig. Tak for at dele din tilfredshed med din køreskoleoplevelse! 🚗💨

Noté 5 sur 5 étoiles

Et godt sted at tage sit kørekort

Det er en super fede køreskole Dennis er en meget sjov og gode kørelærer.

Kære Mads,

Tusind tak for din anmeldelse af Als Trafikskole. Det glæder os at du har været tilfreds med dit forløb. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste køreskole der findes på Als

Bedste køreskole der findes - man finder ingen bedre på Als🤩
God teoriundervisning og køretimer

Dennis (kørelæreren) er meget sjov og snaksaglig - jeg har haft mange gode køretimer med ham med god læring

Så alt i alt 5/5 stjerner herfra

Kære Mikkeline,

Det lyder virkelig som en fornem oplevelse hos Als trafikskole! God teoriundervisning og sjove køretimer med en snaksaglig kørelærer som Dennis gør hele processen både lærerig og underholdende. En solid 5/5 stjerner siger jo det hele! Tak for at dele din positive anmeldelse, det vil helt sikkert være til gavn for andre, der overvejer at vælge Als trafikskole. 🌟🚗

Noté 5 sur 5 étoiles

Forståelig og sød kørelære.

Forståelig og sød kørelære.
Da jeg er meget usikker når jeg er ude og køre er Dennis god til at spørger en til hvad der går galt og hvorfor og hvad vi kan gøre.

Kære Mia,

Det lyder som om, du har fundet en virkelig støttende kørelærer i Dennis! Det er fantastisk at høre, at han er forstående og sød samt aktivt hjælper dig med at forstå og tackle eventuelle usikkerheder under kørslen. At have en kørelærer, der tager sig tid til at forklare og guide, kan virkelig gøre en forskel. Tak for at dele din positive oplevelse! 🚗💫

Rolig og fornuftig kørelære

Rolig og fornuftig kørelære, der sørger for gode og sikre køreture

25 septembre 2023

Kære Karoline,

Det lyder som om, du har fundet en fremragende kørelærer! En rolig og fornuftig tilgang til kørsel er afgørende, og det er fantastisk at høre, at dine køreture er både gode og sikre med vedkommende. Tak for at dele din positive oplevelse med os! 🚗👍

10/10 byens bedste kørelærer❤️❤️

Kære Tyggegummiet,

Det lyder fantastisk! En 10/10 vurdering som byens bedste kørelærer er virkelig imponerende. Tak for at dele din begejstring og positive oplevelse! 🌟🚗❤️

God lære

God lære, i øjenhøjde med eleverne

Kære Sebastian,

Det er dejligt at høre, at du har en god kørelærer, der er i øjenhøjde med eleverne. En positiv og nærværende undervisning kan virkelig gøre en forskel. Tak for at dele din positive oplevelse! 📚👩‍🏫

Super fed oplevelse

Kære Rasmus,

Det lyder fantastisk! Er der noget specifikt, du gerne vil dele om den super fede oplevelse? 😊🌟

Noté 5 sur 5 étoiles

En sikker og god oplevelse.

Jeg kan 100% anbefale Als Trafikskole, underviseren er meget imødekommende. Der bliver gjort meget for at man har en sikker og dejlig oplevelse. Der er plads til sjov og hygge i undervisning. Så hvis du gerne vil have et kørekort til en god pris, samt en god kørelærer kan Als Trafikskole klart anbefales.

Kære Alexander,

Det lyder som en fantastisk anbefaling! Det er dejligt at høre, at Als Trafikskole lægger vægt på en imødekommende undervisning med både fokus på sikkerhed og en positiv oplevelse. Prisen og den gode atmosfære er afgørende faktorer for mange. Tak for at dele din anbefaling af Als Trafikskole! 🚗🌟

Noté 5 sur 5 étoiles

Du behøves ikke at vælge mellem en af køreskolerne længere- hør vi ved begge to at du leder efter den billigste og bedste køreskole der er- og det er den her.

Als trafikskole- det er helt klart den bedste køreskole. Uden at overdrivelse. Er du i tvivl om det er den rigtige køreskole at vælge, men har du en masse krudt og energi (eller ekstrem angst og koldsved når du så meget som kigger på førersædet:D), så vil jeg anbefale denne køreskole.

Min historie? Jeg er en nyudklækket bilist, som lige har taget kørekort her. Jeg fik hurtigt en plads på et sommerferiehold og kom hurtigt i gang med at køre. Mega fedt! Plot-twist, jeg er ikke lige den nemmeste elev at have med at gøre. Jeg kæmper med lidt angst, der godt kan spænde ben for mig, især når man har at gøre med noget der... tja... har potentialet til at køre galt meget nemt. At sige at jeg var en usikker bilist var lidt af en underdrivelse.

Men Dennis (kørelæreren, hvis du er i tvivl) fik mig på benene! Han tog rigtig god hånd om mine behov og jeg endte på mirakuløs vis med at bestå på første forsøg til begge prøver (det er faktisk lidt af en ting han er kendt for). Det er en fed fornemmelse, som jeg ønsker i alle nye elever skal føle!

Ud over det, så er Dennis meget karismatisk. Nu skal han ikke have for meget smiger, fordi han kan faktisk ikke lide ananas på pizza, men I'll let it slide fordi han er vild med katte. Jeg tror Dennis stadig er lidt af et barn indeni, hvilket gør at han er lidt mere på niveau med os unge, og det er fedt nok at teoritimerne reelt set er noget man har lyst til at dukke op til. Kørelektionerne er også virkelig noget man kan se frem til, bare lige husk jeres blinde vinkler. Dennis kan godt tage ret meget af udsigten.

Appropos udsigten, så er køreskolens beliggenhed i omgivelser af byens hjerte (og det lyder da fint!)
Den ligger lige ved busstationen, hvilket gør det meget praktisk med transport, før man altså får sit kort.

Helt reelt, der er ikke en eneste dårlig ting jeg har at sige om hverken køreskolen eller Dennis. Så bare klø på og gi ham lidt ros, han er sku god nok:)))

4 septembre 2023

Kære Anastasiia,

Vi ønsker at udtrykke vores dybfølte taknemmelighed for den fantastiske anmeldelse af Als Trafikskole og vores kørelærer, Dennis. Det glæder os utroligt at læse, at du har haft en positiv oplevelse med vores skole. For os har det været en fornøjelse at have dig som elev!

Din udvikling gennem hele kørekurset har været utrolig spændende at følge, og vi har bemærket, hvor markant du er vokset som en ansvarlig og dygtig bilist fra start til slut. Det er fuldt fortjent, at du nu står stolt med dit helt nye kørekort i hånden.

Tak for at vælge Als Trafikskole, og vi ønsker dig al mulig glæde og sikkerhed på vejene fremover!

Med venlig hilsen,

Noté 5 sur 5 étoiles

Dennis hjælper når lokummet brænder!

Efter jeg var ude for en mindre ulykke og mistede mit kørekort var Dennis min redning, da han på 2 uger fik klaret alt nyt teori- og køreundervisning. Har sørgede for at jeg fik en god oplevelse under mit forløb med særlig køreundervisning og at alle timer blev presset ind i min ellers meget travle kalender. Aftenen inden min teoriprøve tjekkede han lige op for at høre om jeg var klar og havde nerverne på plads og støtter altid en under hele forløbet. Tusind tak for et fantastisk forløb Dennis #bedstekørelærer😁

28 août 2023

Hej Freja!

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Als Trafikskole og af mig (Dennis). 😁
Det har været mig en ære, at hjælpe dig så hurtigt igennem forløbet, så du i dag kunne stå med dit kørekort i hånden.
Det var en fornøjelse at være ude at køre med dig og høre på alle dine historier 🥳

Pas godt på dit kørekort - ellers ses vi bare igen. 😜 (du skal være mere end velkommen)

Dennis, Als Trafikskole

En IKKE kedelig Køreskole

Jeg vil klart anbefale Als Trafikskole, Dennis.
fra dag 1 jeg ringede til nu hvor jeg har mit kort i Hånden, der er ikke noget spilt, har hjælper, sørger for alt er i orden. en køreskole der ikke er en produktion, men en skole der går op i at ikke bare unge men alle kan lære og forstå, og ikke mindst Bestå.

jeg er Happy.. Taak Dennis

10 août 2023

Kære Bjørn,

Tusind tak for din anmeldelse af Als Trafikskole. Det glæder os at læse, at du har haft sådan en oplevelse med os og at du nu står med dit kørekort i hånden.
Hos Als Trafikskole vægter vi eleverne højest, så de ikke bare bliver et nummer i en produktion, men at de alle får et forløb skræddersyet til dem.

Tusind tak fordi du valgte Als Trafikskole

Fantastisk køreskole

Als trafikskole er virkelig en fantastisk køreskole, hvor teorien aldrig er kedelig, fordi Dennis altid sørger for teorien er på en fed og sjov måde. Han sørger altid for at du er 100 procent klar til ar skulle til prøve. Det har været en fornøjelse at tage kørekort der.😉

7 août 2023

Kære Sofie,

Tusind tak for din anmeldelse af Als Trafikskole.
Det glæder os, at du ikke har kedet dig til teori, selvom vi ved det kan være noget tungt stof, at komme igennem!
Samtidigt er det rart, at læse, at Dennis kan gøre det sjovt, at tage kørekort - det er også det vi bestræber os på.

Fremragende kørelærer

Fremragende kørelærer. Dennis er i sandhed en enestående person, der konsekvent leverer sit ypperste. Inden jeg startede, tænkte jeg, at teorien ville være røvsygt, men tiden flyver faktisk afsted, fordi Dennis formår at engagere dig gennem sin humor og strålende humør.

Dennis excellerer også i at formidle viden i bilen. Han giver dig en dybere forståelse af ansvarlig bilkørsel og formår at omsætte den teori, vi lærer under timerne, til praktisk brug i trafikken.

Samlet set kan jeg kun varmt anbefale Als Trafikskole!

Kære Noah,

Tusind tak for din fine anmeldelse af Als Trafikskole, samt Dennis som kørelærer.
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med Dennis, som har kunne præstere at få teori til IKKE at føles "røvsygt".
Dennis' job er også, at overføre teori til praksis på en måde, så det giver mening for den enkelte og så alle kan være med.

Det har været en fornøjelse at følge din udvikling til at blive en bedre og sikker bilist - og tusind tak fordi du valgte Als Trafikskole og samtidigt anbefaler os!

Virkelig kanon god køreskole

Dennis er virkelig kanon god til at undervise både i teori og kører timerne samt er han også god til at få hans elever med. Jeg har kun haft god oplevelse ved ham

Han er også god til at planlægge så man kan få det hele til at hænge sammen med ens arbejde og ens fritidsaktivitet har kun ros til Dennis og kan virkelig varm anbefale ham til andre 💪😊

Kære Jan,

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med Dennis, som underviser.
Vi bestræber os så vidt som mulig på, at få al teori og køretimer til at harmonere med elevernes kalender, så vi er glade for at læse, at det er lykkedes os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse, jeg fik lært en masse ting som jeg ikke vidste før og et par ting som jeg allerede vidste, der er fri bar med faxe og cola og en espresso maskine som kan lave næsten alt hvad hjertet begærer af varme gode. Denis er en sjov gut som er god til at gøre timerne lidt mere interessante så man ikke falder i søvn med alt den teori man skal igennem, men han tager også det at køre bil meget seriøst, da han selv har været ude og opleve en masse sindssyge ting, som han hellere end gerne vil snakke om, så os unge ikke går hen og laver de samme dumme fejl. Og til sidst giver han pizza, så det kà jo også noget.

Kære Galaxy Man,

Det glæder os, at du har haft en fantastisk oplevelse med os og, at du har lært en masse ting, som du ikke var klar over før.
Din læringskurve har været stejlt opadgående og det har været en fornøjelse at følge!

Hos Als Trafikskole er der altid "fri bar" i sodavand og kaffe/kakao.

Det glæder os at læse, at du har haft en god oplevelse af Dennis' måde at undervise på til teori og til køretimerne, så du kunne holde dig vågen. ;)

Det er nemlig helt korrekt, at der bliver serveret pizza til den sidste teoriaften hos Als Trafikskole.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pisse fed køreskole meget god og sød…

Pisse fed køreskole meget god og sød kørelære som er med på de sjove ting, har haft det mega hyggeligt til alle teori timerne og alle køre timerne

Kære Oliver,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de rosende ord om Als Trafikskole. 🤗

Det glæder os at høre, at du har haft sådan en oplevelse med os og det glæder os, at du har hygget dig til både teori og køretimerne! 😊

Det har været en fornøjelse at køre med dig!

Tak fordi du valgte Als Trafikskole! 🤗

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus