L'entreprise a répondu
Alle fem stjerner er velfortjente, og kunne der gives mere, havde vi gjort det også. Fantastisk køreskole, hvor man bliver mødt med smil og seriøsitet. Kørelærer er smilende, frisk og hjælpsom. Vor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skolen har en metode at lære dig hvordan man køre uanset hvor dårlig man er jeg er et bevis😂 den bedste kørelære der kan købes for penge. I det lille teori lokale føles det som et familie Bond der er... Voir plus
L'entreprise a répondu
Derfor er det vigtigt, at vælge det rette sted! Er du på udkig efter en pålidelig og erfaren køreskole på Als? Så er du kommet til det rette sted! Hos Als Trafikskole stræber vi efter at tilbyde den bedste køreuddannelse, der ikke kun hjælper dig med at opnå dit kørekort, men også rustet dig til at blive en sikker og ansvarlig bilist på vejene. Vores dedikerede og certificerede kørelærer står klar til at guide dig gennem hele køreuddannelsen med fokus på både teori og praksis. Vi forstår, at det kan være en udfordring at jonglere med en travl hverdag, derfor tilbyder vi fleksible køretimer, der kan tilpasses DIN kalender. Vores mål er at gøre hele processen så smidig og bekvem som muligt for dig. Hos Als Trafikskole går vi også op i at skabe en tryg og behagelig atmosfære under køretimerne. Vores erfarne kørelærer er ikke kun dygtig til at lære fra sig, men formår også at skabe et positivt læringsmiljø, hvor du kan føle dig tryg og komfortabel bag rattet, såvel som til teoriundervisning.
Løngang 32, 6400, Sønderborg, Danemark
Demande des avis aux clients
Dennis er en kanon god kørelære. altid glad, frisk og smilende, og en førnøjelse og have timer med både til teori og køre timer. Teori timer er der altid kolde drikkevare eller kaffe klar og han er god til og gøre timerne spændende også fordi han inbyder til man også selv skal tænke lidt logisk også selvom man har haft en 10 timers arbejdsdag så man ikke bare sidder og falder hen. altid frisk på en lille debat og forklare gerne ting hvis man er i tvivl. Køre timer er han god til og tilpasse så det passer med arbejde eller skole. Anbefaler stærkt og tage kørekort her da det er en oplevlese i sig selv og han er en person alle burde møde 😎

Réponse de Als Trafikskole
Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at arbejde med den mest utrolige kørelærer, og jeg kan ikke anbefale dem stærkt nok! Fra det øjeblik, jeg startede mine køretimer hos dem, vidste jeg, at jeg var i gode hænder. Deres professionalisme, tålmodighed og rigdom af viden bidrog i høj grad til min succes på vejen.

Réponse de Als Trafikskole
Enormt god køreskole med en super flink kørelærer. Undervisningen er hyggelig hver eneste gang, og har aldrig været kedelig. Dennis er rigtig god under køretimerne, så man føler sig godt tilpas. Udover det lærer han nemt fra sig, og tager hånd for “højre venstre blindhed” helt perfekt. Als Trafikskole kan klart anbefales!!

Réponse de Als Trafikskole
Rigtig god køreskole, hyggelige teori- og køretimer. Dennis er en meget motiverende kørelærer og køreskolen kan bestemt anbefales😛👍

Réponse de Als Trafikskole
Kan varmt anbefale Als trafikskole og Dennis. Timerne har aldrig været kedelige, trods for at man lige er kommet fra arbejde. Dennis er en super hyggelig gut, som altid vil hjælpe og støtte én så man opnår de bedste mulige køretimer sammen.
Hvis du gerne vil starte kørekort og ikke gider kedelige timer eller ubehagelige kørelærere, så burde du overveje Als trafikskole.
P.S. Det er byens bedste priser, så skal du have overtalt de gamle derhjemme, så er det helt klart et argument at tage med :)

Réponse de Als Trafikskole
Dennis er en skide god kørelære som gør det at tage kørerkort spændende og sjovt. han er rigtig god til at lære fra sig og han ved hvordan han skal komme ind på eleverne så de får en god og lærerig oplevelse. jeg kan varmt anbefale Dennis/als trafikskole

Réponse de Als Trafikskole
Jeg syntes at Dennis er den bedste kørerlærer fordi, han er god til at forklare hvad man skal på en måde så man forstår det. Dennis har også god humor som jo bare er en bonus. udover det er han en god kørerlærer med en masse og lære andre:)

Réponse de Als Trafikskole
Jeg har fået en fantastisk oplevelse ved Als Trafikeskole. Jeg har gået fra at starte med 10 fejl til nu at få 0. Grunden til at jeg har lært så meget er fordi teoritimerne er aldrig kedelige. Dennis gør undervisningen spændene. Jeg har også fået et godt venskab til min kørelære da du kan snakke med ham om hvad som helst og han vil altid udvise en forståelse for hvad du har på hjertet. Als trafikskole er også meget fleksibel når det kommer til tider da du kan byde ind på hvilke tider du gerne vil køre.
Kan 100% anbefale Als Trafikskole når kørelæren er så god som han er.
Ps. Du kører i en lækker Mercedes hvis du vælger Als Trafikskole.

Réponse de Als Trafikskole
Vores søn tager kørekort hos Dennis, han er en virkelig fantastisk kørelære, han er god til at lære fra sig og gør det på en rolig og humoristisk måde, han er ligeledes rigtig høflig og tænker generelt meget på sine elever og altid imødekommende med en kop kaffe når man kommer forbi til en snak, så kan varmt anbefale Dennis

Réponse de Als Trafikskole
Dennis er en helt igennem fantastisk kørelærer, og han forstår virkelig at give unge mennesker en god oplevelse!
Jeg var selv super nervøs første gang jeg skulle køre, men Dennis var enormt god til at berolige mig. Samtidig gør han undervisningen sjov og hyggelig!
Så hvis man står og mangler en kørelærer som er nærværende, og tænker på sine elever (også os som er nogle bangebukse), så kan jeg kun anbefale Als Trafikskole og Dennis!

Réponse de Als Trafikskole
Als trafikskole er netop den bedste køreskole, eftersom de hele tiden gør læring til noget sjovt. Teori timerne er de sjoveste og føles ikke så tung som andre elever fra andre køreskoler fortæller. Her får man en sjov god teori, undervisning med masser af læring og selfølgelig også en sodavand eller kop kakao.
Kørelektionerne er også mega gode da Dennis tilbyder at få dem ude for skoletiden! Mega smart, for så får man ikke fravær. Når du så ude og køre er det ikke bare en normal kedelig kørelektion, Dennis er meget snaksaglig og god til at føre en sjov samtale med. Dennis er også god til at hjælpe hvis/når man bliver stresset eller forvirret. Der er han rigtig god til at forklare hvad man skal gøre, og god til at omformulere tingene til man forstår dem.
Alt i alt er Als trafikskole det rigtige sted for dig, som ønsker et godt bånd med sin kørelære og har brug for fleksibilitet til kørelektioner, undervisning. Og jeg vil klart anbefale køreskolen, og vil 100% komme igen hvis jeg får brug for det.

Réponse de Als Trafikskole
Dennis er en fantastisk kørerlærer som tager sig tid om sine elever og man bliver mødt med et smil og godt humør, men lærer alt det man skal og man kan virkelig mærke at han ligger tid og arbejde. Og hvis man har udfordringer og brug hjælper han til at man når frem til succes.

Réponse de Als Trafikskole
Dennis er en fantastisk kørerlærer tager sig tid til at hjælpe hver elev med deres udfordringer i trafikken og er altid smilende og støttende igennem hele forløbet en varm anbefaling herfra 😁

Réponse de Als Trafikskole
Dennis er den bedste kørelærer i sønderborg. Grunden til jeg siger dette er fordi han skaber et bånd med hans elever. Med gode priser som er fornuftige. Bilen kører rigtig godt og teori timerne er de bedste, da man lærer rigtig meget og man for meget ud af det. Jeg vil anbefale Alstrafikskole da det er den bedste køreskole på Als.

Réponse de Als Trafikskole
Hvorfor kan kan man ikke give minus stjerner?
Dennis snyder desværre hans elever for penge. Derudover så opfordrer han eleverne til at øve sig i forældres biler, når det egentlig er kørelærers ansvar at lære fra sig.
Af den grund vil jeg fraråde andre at tage kørekort hos ham.

Réponse de Als Trafikskole
Kørelærer er smilende, frisk og hjælpsom. Vores dreng var super glad for Dennis som kørelærer, og guidede ham perfekt igennem nervøsitet og spænding. Bestod begge prøver første gang, takket været Dennis.
God læringsplan, gode elevforhold og helt igennem bare et godt sted.
Overhovedet ikke i tvivl om hvor vores nr 2 dreng skal have sit.

Réponse de Als Trafikskole
Den bedste kørelære du kan finde. Dennis er den bedste lære man kan få han er god til at lære os elever om teori og han er god til at få alle elever med så alle forstår hvad han forklare. han er den sjoveste lære jeg har mødt og de teori og køretimer man har med Dennis er en stor fornøjelse humøret er altid i top og man kan grine og have det sjovt og stadig få lært en hel del. Så skal Dennis også have ros for hvor god og fleksibel han er til at planlægge køretime så det passer ind i vores hverdag. Det er bare et stort plus at Dennis har en god humor og han er aldrig sur det gør bare teori meget bedre.
Mange tak for at DU har været min kørelære Dennis

Réponse de Als Trafikskole
Dennis snyder folk helt vildt. Han snyder mig for over 4k fordi jeg har skiftet kørelære og derfor skal jeg kun betale for kørelektion, teori timer, foto, glat bane og førstehjælp. Han ville ikke sende penge tilbage og giver ikke rigtig information om hvad man skal gøre hvis man vil skifte køreskole. Dennis sagde til mig at han ville ringe rundt og høre hvad man kunne gøre i vores situation som omhandler at jeg har stået sammen med nogen som røg hash, hvor jeg selv stod med min egen cigaret og røg den udenfor til en fest (som jeg er testet negativ i en tisprøve/drugtest) Han siger at han vil ringe rundt og se om han har nogle andre kørelærere som måske vil tage mig eller hvad man kan gøre. Han ringer så til mig senere på dagen hvor han kun siger jeg skal komme ud og hente kørebogen og så vi done. Han kommenterede også på mit snusforbrug da jeg hentede bogen, at det også er noget som jeg skal stoppe helt med, hvilket er mærkeligt og åndsvagt at ens kørelære vil kommentere på det og sige det er noget man skal stoppe med, når det er ens eget ansvar og ens eget valg og tage snus. Han tager heller ikke hensyn til om man er tæt på og blive smidt ud af sin uddannelse fordi man har meget fravær grundet sygdom og personligeproblemer. Han mener at, fordi det er en uddannelse som man betaler for, har man ikke krav til at få bare nogen af sine køretimer til at ligge udenfor skoletid. Han mener at man så må blive smidt ud af sin uddannelse for at få sit kørekort. Det er simpelthen for dårligt.
Man burde ikke vælge Als trafik skole og ikke Dennis.

Réponse de Als Trafikskole
Han er god til at lære fra sig, og er sajøs og sjov. Han gør alt for at man føler sig velkommen når man kommer.

Réponse de Als Trafikskole
Dennis er en ekstrem god kørelærer. Han havde styr på det hele og der var ikke et spørgsmål han ikke kunne svare på. Derfor bestod jeg begge prøver i første hug. Herudover var han meget fleksibel i forhold til mine arbejdstider.
Prisen kan man heller ikke klage over! Helt klart den bedste køreskole og lærer man kan vælge!