Vandaag vanuit de Randstad afgereisd naar Helmond voor een mooie Koga e-bike. De eigenaar is speciaal op maandag naar de winkel gekomen voor ons, normaal zijn zij op maandag gesloten. Aangekomen stond... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vandaag bezocht ik deze fietsenwinkel om een elektrische fiets te kopen voor mijn 80-jarige tante. Vanaf het eerste moment werden we ontzettend vriendelijk, professioneel en deskundig geholpen.... Voir plus
onlangs twee koga"s gekocht en twee andere fietsen ingeruil. Het is een nette handelaar , vriendelijk en we hebben een nette prijs kunnen afspreken. eenmaal thuis bleek dat de versnelling niet goed... Voir plus
Vanmorgen een mooie fiets gekocht bij Amberium. Super vriendelijke en deskundige eigenaar. We zijn goed geholpen en niets was te veel. Hopelijk veel fijne kilometers op de nieuwe fiets.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands fiets? Kom langs bij Amberium Fietsen, dé fietsenwinkel in regio Helmond.
Coordonnées de contact
Zandstraat 31, 5705 AZ, Helmond, Pays-Bas
- +31624134872
- info@amberium.eu
- amberium.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Perfecte klantervaring
De eigenaar van Amberium fietsen stond ons zeer vriendelijk te woord. Vooral de mogelijkheid tot het direct testen van verschillende fietsen vonden wij erg fijn. Ook na aankoop, staat de eigenaar voor je klaar. Topservice. Wij komen hier zeker in de toekomst weer terug voor de aankoop van een ( tweedehands) fiets.
Fijn en eerlijk bedrijf om zaken mee te doen
Wij hebben 2 x de koga e nova evo pt gekocht en zijn super door deze mensen behandeld.
Vriendelijk en heel meegaand.
Al onze vragen zijn netjes beantwoordt en je hebt meteen een goed gevoel!!!!!
Vriendelijk en heel behulpzaam
Vriendelijk en heel behulpzaam. Fiets netjes thuis afgeleverd en er straalde vertrouwen uit.
Betrouwbaar bedrijf
Contact tijdens verkoop gesprek verliep goed rustig en duidelijk.
Redelijk groot aanbod van tweede hands en nieuwe fietsen.
Laat locatie en bedrijfsinrichting je niet op voorhand afschrikken, bedrijf is nog relatief jong en werkt met kleine marges.
Een hele nette verzorgde en eerlijke…
Een hele nette verzorgde en eerlijke verkoper die kwaliteit fietsen verkoopt ik ben erg tevreden over deze zaak
Zeer behulpzaam!
Zeer behulpzaam en vriendelijk