Caroline gav mig håbet tilbage om at kunne amme, efter min baby nægtede at tage fat i over en uge og derfor kun havde fået flaske. Hun viste mig gode stillinger, tog sig god tid til at guide og vejled... Voir plus
Lisez les avis des autres
Caroline truly saved my breastfeeding journey. I was ready to switch to bottle feeding when we reached out to her as a last resort. Thanks to her help, I’m now in my 5th month of exclusively breastf... Voir plus
Vi fik Caroline på besøg da vores ammeforløb var ved at køre af sporet med sår grundet dårlig sutteteknik. Hun gav os så mange gode råd, både til hvad vi selv kunne gøre og hvor vi kunne søge yderlige... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg skriver almindeligvis ikke anmeldelser, men Caroline fortjener den største anbefalelse. Uden Caroline ammede jeg ikke mit barn i dag! Vi havde store udfordringer de første 2 måneder af amningen. V... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Centre de soins prénatals
- Établissement de santé pour enfants
- Cours de préparation à l'accouchement
- Sage-femme
- Clinique pour femmes
À propos de Ammevejledning.dk v/ Caroline Kragh
Écrit par l'entreprise
Jeg har drevet Ammevejledning.dk siden 2017, hvor jeg har hjulpet mange familier med at komme godt fra start.
Jeg arbejder med gennemsigtige priser, således der ikke kommer uforudsete udgifter, tillæg, weekendgebyr eller lignende. Det er vigtigt for mig, at vi i ro og mag finder ud af, hvordan vi bedst får amningen til at fungere - derfor har jeg ingen tidsbegrænsning på mine ydelser. Min mangeårige erfaring er også, at der altid er spørgsmål i de efterfølgende dage, hvorefter du altid er velkommen til at ringe eller SMS'e til mig.
Jeg bestræber mig på at besøge jer samme dag eller indenfor 24 timer. Jeg glæder mig til at hjælpe jer til et godt ammeforløb.
Caroline Hurup
IBCLC-ammevejleder og Jordemoder
Tlf. 93 860 861
Coordonnées de contact
København, Danemark
- caroline@ammevejledning.dk
- ammevejledning.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Super tilgang, struktureret og uvurderlig hjælp
Min kæreste og jeg tog fat i Caroline nogle dage efter fødslen. Fra starten oplevede vi Caroline som super konstruktiv og klar med en god plan. På trods af flere set-backs med indlæggelse med brystbetændelse (som helt sikkert var blevet værre uden Carolines gode råd) fik vi alligevel gang i amningen. Det var uden tvivl aldrig sket uden Carolines hjælp. Hun kom ud til personligt besøg og endda et ekstra fordi det var nødvendigt. Ydermere har hun fulgt op løbende med utallige opkald. Vi har ikke fortrudt at have kontaktet Caroline et eneste sekund. Hvis vi får behov igen i fremtiden tager vi fat i hende.

Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! Jeg skrev til Caroline lørdag og fik allerede besøg mandag morgen. Efterfølgende havde vi telefonisk opfølgning af flere omgange (inkluderet i prisen). Caroline er enormt behagelig og dygtig. Jeg tror ikke, at jeg havde ammet i dag hvis ikke det var for Carolines hjælp samt rådgivning ifh. at få andre fagprofessionelle (osteopat,ØNH-læge) ind over.
Enestående service og en uvurderlig…
Enestående service og en uvurderlig hælp. Kontaktede Caroline fordi jeg godt ind i uge 2 efter fødsel fortsat havde store udfordringer med amning og at mælken stadig ikke ordentligt var løbet til. En telefonkonsultation og et efterfølgende hjemmebesøg fra Caroline gjorde hele forskellen - både med konkrete observationer og råd ift baby og amning og med en opfølgende skræddersyet plan der både var realistisk, overkommelig - og virkede. Alle pengene værd. Caroline er helt ekstremt sød, rolig og empatisk - og står til rådighed langt ud over hvad man kan forvente. Vil helt klart anbefale

Meget professionel og grundig
Meget professionel og grundig. Fandt flere steder vi kunne optimere og amning så meget lettere end før. Var tæt ved at give op og er utroligt taknemmelig over at være blevet hjulpet videre med amning. Vil anbefale Caroline til alle
Den varmeste anbefaling
Caroline kom på hjemmebesøg hos os, da vores søn var 3 uger gammel. Jeg havde forskellige udfordringer med amningen, og havde svært ved at finde ud af den egentlige årsag. Jeg vidste ikke, hvor jeg skulle henvende mig, da jeg oplevede, at problemerne stak i lidt forskellige retninger, og jeg havde bare brug for hjælp her og nu. Caroline kom ud stort set med det samme og gav øjeblikkeligt ro på hele situationen. Vi lagde sammen en plan, som bare virkede øjeblikkeligt. Det bedste af det hele er, at Caroline følger op telefonisk, og at man efterfølgende føler, at man lidt har fået en amme-livline. Jeg kontaktede endda Caroline for nyligt (vores søn er nu snart 4 måneder gammel), og igen ringede Caroline tilbage nærmest med det samme og fik lagt en dæmper på mine bekymringer. Helt fantastisk.
Caroline er omsorgsfuld og lyttende og formår at skabe ro og tryghed i en situation, som ellers godt kan opleves lidt sårbar. Jeg kan på det varmeste anbefale Caroline!
I gode hænder :)
Min baby og jeg har været i så gode hænder hos Caroline :) Hun er lige så fagligt dygtig som hun er omsorgsfuld :)
Jeg kan varmt anbefale at bruge…
Jeg kan varmt anbefale at bruge Caroline! Næsten som jeg havde opgivet amning pga. dårlig teknik, sår og lettere flade/indadvendte brystvorter, fik jeg den hjælp jeg havde brug for. Caroline kom hjem til os inden for 24 timer og siden da har jeg ammet vores datter. Her 5 uger efter hendes fødsel er jeg næsten oppe på at amme hende 100%, og hun tilbydes kun lidt erstatning om aftenen for at sove bedre og lidt længere.
Jeg er så glad for, at jeg kontaktede Caroline!
Kæmpe hjælp til udfordringer med amning
Caroline har været en kæmpe hjælp til at få amning af mit første barn på ret køl. Jeg kæmpede med stor produktion af mælk og en søn med reflux. De to ting i kombination er op ad bakke, men Caroline kom med en fantastisk vejledning, hjælp til gode ammestillinger, sutteteknik hos min søn og svar på alle mine spørgsmål. Efterfølgende har jeg haft gavn af Caroline flere gange, hvor vi har snakket sammen telefonisk og jeg igen har kunne få rådgivning og hjælp og svar på spørgsmål der opstod senere.
Hilsen Amalie 😊

De varmeste anbefalinger!!!
Jeg kan kun anbefale Caroline på det varmeste. Min mand og jeg deltog på hendes fødselsforberedelses-hold i august, hvor vi også fik hendes online ammeforberedelse med oveni.
Caroline var både super professionel, oplysende, sød, nærværende, tålmodig og rolig i sin væren.
Vi var derfor heller ikke i tvivl om, at Caroline var den helt rigtige at kontakte, da vi efter fødslen havde problemer med amningen.
Når man er i en så sårbar situation, kan jeg kun anbefale at man vælger en vejleder, som har de kvaliteter som Caroline besidder.
Caroline var den der fangede, at vores søns tungebånd stadig var meget meget stramt (selv efter at være blevet klippet 3 gange forinden). Caroline kunne derfor konstatere, at vores søn ikke formåede at holde vakuum under amning, og henviste os til en super dygtig osteopat med særlig viden og erfaring på området.
Caroline følger desuden op flere gange om nødvendigt over telefon efter hun har besøgt én, hvilket også føles enormt betryggende.
Vi har på intet tidspunkt fortrudt at have opsøgt Caroline.
Og så er hun tilmed virkelig fair og gennemsigtig i sine priser.
Stor stor anbefaling til Caroline herfra!

Réponse de Ammevejledning.dk v/ Caroline Kragh
Kæmpe anbefaling og god faglighed!
Rigtig god oplevelse og mine bedste anbefalinger til Caroline og hendes faglighed. Caroline rykkede ud dagen efter vores henvendelse, og vi fik den tid og hjælp der var brug for både under besøget og i de efterfølgende opfølgningssamtaler og SMSer. Det gav os gode forudsætninger for at lykkedes med amningen, og efter bare en uge kører amningen, og både den lille og mor og far er glade.

Akut kejsersnit
For 3 dage siden fik jeg akut kejsersnit.
Med indlæggelse på hospitalet i 3 dage efterfølgende - med store smerter i hele kroppen - blev amningen sværere og sværere for mig at etablere. Både mentalt og fysisk var jeg helt nede.
Da jeg omsider kom hjem, så kontaktede jeg Caroline på baggrund af de mange gode anmeldelser. Jeg tænkte at det var last resort og havde nærmest opgivet på forhånd. Men Caroline samlede mig op - hun har reddet hele min oplevelse af at amme.
Caroline mødte mig med den største ro, professionalisme og anerkendelse. En anderkendelse som satte gang i et helt andet perspektiv end det triste jeg havde på hele kejsernsits-oplevelsen.
Hvis ikke det havde været for hendes akutte, kyndige vejledning havde jeg ikke kunne amme min datter i dag.
Jeg ville anbefale Caroline til alle, som kommer i amme-nød. Hun er et fantastisk menneske.

Jeg blev endelig hørt
Jeg kæmpede længe med at få amningen til at fungere godt af vores lille datter efter mangelfuld og utilstrækkelig hjælp af lægen og sundhedsplejen. Caroline reagerede hurtigt og lyttede for første gang ordentligt til mine bekymringer og fandt derfor frem til det egentlige problem. Det viste sig nemlig, at vores datter havde stramt læbe- og tungebånd. Der var en stor øjenåbner, og jeg følte mig for første gang hørt. Efterfølgende var hun god til både at afhjælpe et par problemer her og nu og har været en værdifuld støtte under en længere proces med at holde min mælkeproduktion oppe samt hjulpet før og efter et klip. Vi fortryder kun, at vi ikke kontaktede hende tidligere. Alle burde få sådan en som Caroline ud! Hun er vidende, kompetent og venlig. Man føler sig kort sagt i de bedste hænder.

Réponse de Ammevejledning.dk v/ Caroline Kragh
Carolines vejledning reddede min amning
Jeg havde indadvendte brystvorter og min datter havde svært ved at få ordentligt fat og derfor fik jeg stukket ammebrikker i hånden på hospitalet. Efter Caroline havde været hjemme hos os i 30 minutter, havde jeg smidt ammebrikkerne og min datter havde en korrekt sutteteknik på brystet.
En uge senere fik jeg alvorlige komplikationer til mit kejsersnit og blev indlagt med høj feber, som gjorde, at min mælkeproduktion faldt. Også her var Caroline behjælpsom over telefonen, hvor vi lagde en plan for udpumpning for at få min produktion til at stige igen.
Min datter er nu snart 8 måneder og vores ammeeventyr kører stadig i bedste velgående og hun er en stor pige som altid har trives rigtig godt.
Caroline er meget sød og forstående og god til at følge op - det er ikke sådan at du bare bliver sluppet efter en konsultation.
Jeg er sikker på, at Carolines ammevejledning har reddet mit ammeforløb og for mig var det helt rigtigt at få en privat ammevejleder.

Réponse de Ammevejledning.dk v/ Caroline Kragh
Nærværende og omsorgsfuld hjælp samme dag
Caroline kom ud samme dag jeg ringede helt sårbar og skrøbelig efter en svær andengangsfødsel og hård ammeopstart. Hun tog sig tiden til at give mig nærvær og hjælp og de efterfølgende uger havde vi fortsat kontakt. Det gav mig mulighed for at sparre løbende og få feedback på mine tanker/oplevelser. Det betød alt for min ammeetablering at have den hjælp! Her 8 uger efter fødsel går amningen godt og Holger trives. Jeg kan kun anbefale Caroline.

Nu uden ammebrikker!
Vi havde siden første amning haft problemer med at min datter ikke fik "sat" læberne rigtigt på brystet og fik udleveret nogle (alt for store, viste det sig) ammebrikker allerede på dag 1 og formåede ikke at komme af med dem - før Caroline kom hjem til os og 1.2.vupti så ammede vi uden ammebrik. I tiden efter besøget øvede vi os uden, men brugte dem stadig til nogle amninger - fordi vi kunne skrive sammen efter besøget og blive guidet er vi nu helt uden og det er fantastisk!
Jeg vil til hver en tid anbefale at få Caroline ud til at hjælpe med amningen, jeg følte mig tryg og rigtig godt tilpas i hendes selskab.

Jeg fik støtte
Jeg fik støtte, vejledning og hjælp til at øge min mælkeproduktion sådan så jeg kunne fuldamme som var ønsket. Dette hjalp Caroline mig med og vores lille dreng tager fint på nu kun med modermælk! Det betød meget at der var en som troede på at jeg kunne producere nok mælk- en som har erfaringen med sig også! Tak for hjælpen!:)

Réponse de Ammevejledning.dk v/ Caroline Kragh
Amning af præmatur lykkedes med Carolines hjælp
Caroline har en kæmpe andel i at fuldamning af min for tidligt fødte datter er lykkedes. Var det ikke for hende, er jeg ikke sikker på at det var lykkedes (trods vi undervejs også var på tidligt hjemmeophold fra hospitalet og dermed fik løbende vejledning fra dem!). Det fantastiske ved Caroline er, at hun tager sig enormt god tid til én og følger én løbende ud fra de behov man har, samtidigt med at hun tydeligvis er virkeligt dygtig og yder enormt kvalificeret og brugbar vejledning. Caroline identificerede blandt andet at min datter skulle have klippet sit tungebånd mere end hospitalet allerede havde gjort, samt at hendes kinder var stramme (og viste os hvordan vi afhjalp det). Jeg er slet ikke i tvivl om, at de to ting gjorde en kæmpe forskel for at det lykkedes! Derudover vejledte hun selvfølgelig også i ammestillinger, sutteteknik osv. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger!

Réponse de Ammevejledning.dk v/ Caroline Kragh
Caroline har reddet min amning
Jeg kontaktet Caroline da min datter var en uge gammel, da amningen var smertefuld, og min datter ikke ville tage ordentlig fat. Amningen var blevet til en kamp mellem min baby og var på ingen måde en god oplevelse.
Caroline kom allerede til undsætning dagen efter. Vi gennemgik og snakkede om udfordringerne, hvordan de kunne løses og jeg fik vist og afprøvet de forskellige ammestillinger, der hvor de skulle bruges. Caroline gav mig lysten tilbage og hjalp til at amningerne blev en god og hyggelig stund for både mig og min datter.
Selv når Caroline er gået ud af døren er hendes hjælp tilgængelig. Opfølgningssamtalerne har reddet mig mange gange, da nye udfordringer kom til og frustrationerne oftest kom, når jeg sad midt i amningerne. Der var det fantastisk at hun kun var et opkald væk. Caroline har altid formået at hjælpe og vejlede mig.
Jeg vil anbefale Caroline til alle og hendes ammevejledning har gjort at jeg i dag stadig fuldammer min datter, uden kamp og smerte.

Jeg kan varmt anbefale Caroline
Jeg kan varmt anbefale Caroline. Jeg kontaktede hende, da min søn var ca. 5 uger gammel. Han skreg ved de fleste af amningerne i løbet af dagen, fik mælk galt i halsen og havde uro i maven. Det var virkelig hårdt at være i. Caroline var hurtig til at definere at problemet kunne skyldes overproduktion, og gav råd og teknikker til hvordan vi kunne håndtere det. Det hjalp!
Min søn er nu knap 5 måneder og vi fuldammer fortsat. Vigtigst af alt er, at det nu er en fornøjelse. Carolines vejledning er kompetent, positiv og støttende. Jeg kunne ikke have gjort det uden.
Jeg er meget taknemmelig.
Varmeste anbefaling
Kontaktede Caroline 5 dage efter fødslen da amningen var stort set ikke eksisterende. Jeg havde meget lidt mælk, store problemer med at lægge min datter til og når det endelig lykkedes var det med ammebrikker. Caroline kom os til undsætning dagen efter vi kontaktede hende. Vi have løbende kontakt og i dag kan jeg næsten fuld amme. Den varmeste anbefaling herfra
L’expérience Trustpilot