Super oplevelse med at købe vores flaske varmer hos Swirly. Det tog ingen tid at finde frem til det produkt jeg gerne ville have og det 2 dage før jeg havde produktet i mine hænder. Flaskevarmeren v... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg er desværre skuffet over min Swirly brystpumpe. Den hverken støjer mindre eller er så diskret, som reklamen lover. Derudover oplever jeg, at mælken løber ud af beholderen, når jeg tager den af,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Transportabel flaskevarmer 🧑🏼🍼 Kan bruges til både modermælk og erstatning.
Coordonnées de contact
Dalgas avenue, 8000, aarhus, Danemark
- kontakt@swirly.dk
- swirly.dk
A répondu à 3 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Super produkter og fantastisk service
Super produkter og fantastisk service. Jeg oplevede desværre lidt problemer med en flaskevarmer og sendte en mail om det, til kundeservice. Her blev jeg guidet godt - og vi fandt ud af, at det var fordi, jeg havde brugt en forkert (for svag) oplader. Og uden dikkedarer sender de en ny til mig. Det er sgu god service!
Hurtig levering - rette temperatur hver gang - fantastiske produkter
Produktet virker som det skal og…
Produktet virker som det skal og hurtigt levering til pakkeshop
Super god ammelampe
Mega fin ammelampe fungerer super godt her hjemme og holder fint strøm.
Og mega hurtig levering 🚚 Det var jeg meget taknemmelig for.
Hurtig levering, godt produkt
Bestilte produktet om formiddagen og fik det leveret dagen efter. Upåklagelig service og produktet lever op til forventningerne.
Nem betjening på hjemmesiden
Nem betjening på hjemmesiden, varen på lager og i vores besiddelse efter bare to dage.
Varen kever derudover helt op til vores forventninger og vi glæder os til at vores kommende datter får glæde af den.
Det var hurtigt levering
Det var hurtigt levering, let at sætte op, det ser godt ud, og er en god sikring for vores trappe.
Nemt, hurtigt og effektivt
Meget hurtig levering - og pumpen virker fantastisk! Den er nem at samle og skille ad, og den passer perfekt på mig. Der kom med det samme mælk i opsamleren, og de forskellige intensitetsniveauer sikrer, at man kan pumpe effektivt, men at det stadig føles rart. Alt i alt en rigtig god og nem pumpe at bruge, som får mine fulde anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super fin!
pakken kom på 2 dage, og alt var ligesom det skulle være. Godt pakket ind, og nem at have med at gøre
Hurtig levering og god kvalitets…
Hurtig levering og god kvalitets produkter.
Hurtig levering og et godt produkt
Super oplevelse med at købe vores flaske varmer hos Swirly.
Flaskevarmeren virker upåklagelig sammen med vores MAM flasker og er meget mindre end jeg havde regnet med så Swirly får 5 stjerner fra mig af
Hurtig levering samt super godt produkt!
Everything came so nice and such a good…
Everything came so nice and such a good quality, love all my items ❤️
God oplevelse, dog rod med sporing af pakke
Stort rod med sporing af pakke, det var en rigtig skidt oplevelse, i forhold til andre udbydere af dette!
Fin kundeservice, varen er ikke taget i brug endnu, så anmeldelse af denne må vente lidt.
Super fint kamera med virkelig god…
Super fint kamera med virkelig god kvalitet. Jeg modtog det 2 døgn efter jeg havde bestilt. Kan klart anbefales, kvalitet behøver ikke koste en formue!
Fantastisk kundeservice!
Vi købte en babymonitor fra Swirly og var super glade for den - hurtig levering og et produkt vi absolut har haft meget glæde af. Efter et par uge havde vi så problemer med skærmen der frøs, og på et tidspunkt begyndte pixels i hele den ene side af skærmen ikke at virke efter hensigten. Vi skrev en mail til Swirly og vedhæftede billede af problemet. De svarede super hurtigt og få dage senere modtog vi en ny monitor. Fantastisk kundeservice, hurtigt og effektivt. Stor anbefaling herfra.
Jeg er virkelig super tilfreds med mit…
Jeg er virkelig super tilfreds med mit køb af børnegitter fra Swirly! 🙌
Kvaliteten er helt i top, og det var både hurtigt og nemt at montere. Gitteret føles stabilt og sikkert, hvilket giver rigtig god ro i maven, når der er små børn i hjemmet. Det passer perfekt i åbningen, og designet er pænt og diskret, så det ikke skæmmer indretningen.
Derudover var leveringen hurtig, og produktet levede fuldt ud op til mine forventninger – faktisk endnu bedre! Jeg kan klart anbefale Swirly til andre, der leder efter et solidt og pålideligt børnegitter. 👍✨
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.