L'entreprise a répondu
Virkelig god service. Jeg fik hurtigt svar og hjælp i forhold til tragtstørrelse, og det er den første pumpe, jeg har prøvet, som har fungeret godt! Den er også rigtig nem at samle og bruge.
Det er en forretning der forstår sig på mennesker. Waouw en service altså! Fantastiske produkter og ypper lækker og ikke mindst hurtig service. Stor tak til Vibeke - som yder en fantastisk servic... Voir plus
L'entreprise a répondu
Pumpia CPH er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i innovative løsninger til ammende mødre. Virksomheden tilbyder en stilren, bærbar og lydsvag elektrisk brystpumpe, der er designet med fokus på komfort, effektivitet og brugervenlighed. Med en lang batterilevetid og en kompakt størrelse gør Pumpia CPH det nemt for mødre at pumpe mælk, uanset hvor de befinder sig. Pumpia CPH lægger vægt på høj kvalitet, hurtig levering og kundetilfredshed. Derfor tilbyder virksomheden en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så kunderne trygt kan prøve produktet. Med en mission om at gøre ammeoplevelsen mere fleksibel og bekvem er Pumpia CPH en pålidelig partner for mødre i en travl hverdag.
Peder syv vej 6, 4652, Haarlev, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Købte to for en måned siden, som jeg lige har taget i brug. Den ene holder strøm i 20 minutter den anden i 30 minutter. De sidste 5 minutter uden kraft. Er så skuffet. Havde forventet mindst to timer på hver, så man kunne nå et par pumpninger på en dag ude af døren, men kan dårligt nå en enkelt pumpning på hvert bryst. Levering mm. var i orden, men produktet lever bestemt ikke op til behovet eller forventningerne herfra.

Réponse : Pumpia CPH
Er glad for mine pumper, men støjsvage er de ikke. Synes det lidt flovt at sidde og pumpe i selskab med andre, da de kan høres selvom jeg prøver at dække det med tøjlag.
Hurtig levering.
Synes det ærgeligt at man ikke har noget at transportere dem i, når man skal ud af døren. Super dejligt man kan købe andre str. jeg blev lilla på det ene bryst efter pumpning. Google sagde måske forkert str. dette kunne undersøges med den medfølgende brystvortemåler papir. Jeg bestilte så en ny igår, og den er allerede på vej . Det der trækker ned er støjen, & rengøringen/tørretid + den nogen gange spilder mælk når man hælder, da pumpen hiver den grå berede dims med op (skal man lige være obs på)

Réponse : Pumpia CPH
Super service! Meget venlig, hurtig og effektiv kundeservice. Fint produkt!

Réponse : Pumpia CPH
Virkelig god næsesuger! Effektiv, skånsom og nem at bruge. Gør en kæmpe forskel ved forkølelse og er hurtigt blevet uundværlig hos os. Kan klart anbefales.

Réponse : Pumpia CPH
Jeg har kun gode ting og sige. Mega hurtig respons om det handler om at svare på mails eller sende produkterne.
Vibeke er hurtig til at svare på mails om det så er weekend eller hverdag. Kommer med god forklaring, idet jeg oplevede at min flaskevarmer er længe om at lade op (mere end 12 timer) og nogle gange drypper når man vender den om.
Vil helt sikkert blive ved med at anbefale dem og handle hos dem igen.
Det er de bedste penge jeg har brugt på udstyr til min baby.

Réponse : Pumpia CPH
Helt fantastiske brystpumper og virkelig god service ! Kæmpe anbefaling herfra ! Det har aldrig været nemmere og hurtigere at pumpe ud, selv på farten.

Réponse : Pumpia CPH
Super god og hjælpsom service - det hele var som det skulle være.

Réponse : Pumpia CPH
Fantastiske produkter ! Konen er mega tilfreds !
Kan kun anbefales 😍

Réponse : Pumpia CPH
Det er en forretning der forstår sig på mennesker. Waouw en service altså!
Fantastiske produkter og ypper lækker og ikke mindst hurtig service.
Stor tak til Vibeke - som yder en fantastisk service og gør at man helt sikkert handler hos pumpia igen🙏🏽
Skal du bruge en flaskevarmer eller et pumpesæt eller noget helt tredje så er det her du skal lægge dine cash😄

Réponse : Pumpia CPH
Jeg er glad for min brystpumpe fra Pumpia! Den er nem at have med og så er den diskret og effektivt :-)

Réponse : Pumpia CPH
Pumpia brystpumpen har levet fuldt op til forventningerne. Den er nem at anvende, sidder behageligt og fungerer effektivt. At den er trådløs og uden generende slanger gør det muligt at bruge den diskret i hverdagen – også mens man laver andre ting.

Réponse : Pumpia CPH
Den løber hurtig tør for strøm. Dog lader den hurtigt.
Men tre gange , så kan den ikke mere.
Så hvis du har behov for at tage den med dig en hel dag, skal man huske en lader.
Det ville være perfekt , hvis der fugte eller kunne tilkøbes en lille taske eller andet opbevaring til den.
Hvis den skal med i pusletasken.
Lydløs , er den desværre ikke. Kan tydeligt høres.
Manualen er desværre kun på engelsk.

Réponse : Pumpia CPH
Jeg har prøvet forskellige brystpumper. Startede med Medela som jeg aldrig rigtig lærte at holde af. Jeg synes den var ubehagelig og så synes jeg ikke der kom særlig meget ud, til trods for at jeg har voldsomt meget mælk.
Jeg skiftede derefter over til Pumpia, da jeg fik den anbefalet af en veninde.
Jeg ELSKER Pumpias pumpe. Den er så behagelig, nem at bruge og jeg får virkelig meget mælk ud i forhold til de andre pumper jeg har prøvet. Får i hvert fald 3-4 gange så meget ud.
Jeg kan klart anbefale deres pumper.
De er også super søde når man retter henvendelse via mail og svarer hurtigt.

Réponse : Pumpia CPH
Fint produkt og venlig personale, service er bare iorden.

Réponse : Pumpia CPH
Super produkt. Købte en til kæresten som ikke var glad for de klassiske brystpumper og efter hun er skiftet over til til Pumpia er det en helt anden oplevelse.

Réponse : Pumpia CPH
Købte den i gave til min søster som netop er blevet mor igen. Hun siger i hvert fald at det er noget nemmere at have med at gøre end første gang hun blev mor :-)