Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

23% meer testosteron (getest) Met veel tevredenheid gebruik ik nu enkele maanden de pijnpollen. Veel supplementen claimen van alles, maar in de praktijk blijkt het vaak gebakken lucht. Fun fact: i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijn contact, leuk al die persoonlijke berichten en geweldige spullen. Ik en mijn vriend nemen de pollen en magnesium beiden en zijn erg tevreden met het resultaat. Het helpt ons voor extra focu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Afgelopen maanden liep ik tegen een groot probleem aan; geen libido. Als man van 22 moet dat anders, dus besloot ik aan de hand van onder andere de lotgenoten podcast om dingen te veranderen. Ook best... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Evaluatie 4 dagen op pine pollen; Dag 1: inwerktijd (geen waarnemingen) Dag 2: aanzienlijk verbeterde focus gedurende dag Dag 3: in de ochtend direct actiever en gevoel van “aan staan” in... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Écrit par l'entreprise

Amplifier is a company focused on the vitamin and supplement market. Our mission is to create awareness about the devastating effects of microplastics on our health and environment.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,4

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

6 November bestelling 2x Pine Pollen…

6 November bestelling 2x Pine Pollen van Amplifier.bio lang gewacht eindstand Robert Nass gecontacteerd over de status van bestelling 2x Pine Pollen vervolgens annuleert Robert Nass mijn bestelling zonder geldige reden. Zeer slecht bedrijf, klantenservice is ook erg slecht aangezien er maar 1 vrouw aanwezig is die nergens van af weet en altijd terug valt op Robert Nass die zelf ook corrupt is. Ik ga aangifte tegen Robert Nass doen wegens oplichting en scammen. Ik heb nog steeds geen refund gekregen van 60 euro. Ik zie je in de rechtzaak Robert je gaat nog van me horen.

11 novembre 2024

Super serivce

Super serivce! Snelle levering en kwaliteit product. Erg blij mee en zou hier zeker weer bestellen. Heb zelf de bulk bundel van 6 maanden gehaald omdat de prijsverhouding hiervan erg goed is.

19 septembre 2024

ik was al 11 weken ziek thuis

ik was al 11 weken ziek thuis. had veel last van mijn darmen. per toeval besloot ik Pine pollen te nemen . omdat ik daar in de podcast van lotgenoten veel over gehoord had. en ook van jou toen jij daar was.
binnen een paar dagen voelde ik mij stukken beter. en binnen een week was ik weer aan het werk.
ik vind het heel fijn om te gebruiken en voel me er veel beter bij.
heb veel meer energie en ben veel meer gefocust.

21 septembre 2024

Superdesuper spulletje

Superrrrrrrrrrrrrrrrr snelle levering.
Ongelofelijk snel effect op de werking van o.a. “de edele delen”😄👍🏼.

Echt een top product jongens.

2 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

6 Sterren als dit mogelijk was!

Ik ben zelf veel bezig met persoonlijke ontwikkeling en ondernemingschap. Ik luister al een tijd naar de lotgenoten podcast en hoorde al vaker de pine pollen voorbij komen. Ik ben zeker niet snel geinfluenced. Maar er komen ook gasten op de podcast die het bijvoorbeeld hebben over een goede slaap, supplementen, goed eten etc etc. En door zo een aantal keer steeds de advertentie van de pine pollen te hebben gehoord heb ik uiteindelijk toch besloten om het te gaan uitproberen.
Ik zit nou ongeveer een week aan de pinepollen. Elke dag 2 gram zoals aangegeven. Ik ben echt positief verrast! Ik track mijn slaap elke dag en mijn diepe slaap is normaal 45min tot een uur. Sinds het gebruik van de pinepollen is mijn diepe slaap nu 1:15 tot zelf 1:40 uur. En de diepe slaap is waar je echt tot rust komt. Ik voel me ook een stuk beter in mijn vel en concentratie is ook echt goed. Voel dat ik langer gefocused blijf.
Echt een aanrader om mee te beginnen. Ben excited voor de resultaten die de pinepollen mij zullen opleveren voor de langere termijn

4 août 2024

Geen effect

Ik moet eerlijk zijn en merk nul effect nadat ik nu al twee maanden lang elke dag de aanbevolen hoeveelheid neem.

Begrijpelijk dat het voor iedereen anders kan werken maar ik had op zijn minst enig effect verwacht!

26 juillet 2024

Eerste week pinepollen

Nu sinds een week pinepollen erbij in de ochtend. Energie neemt gelijkmatig toe en focus is een stuk hoger. Geen last van stemmingswisselingen en ook geen last van energie dipjes in de namiddag. Ben benieuwd hoe de effecten standhouden op langere termijn.

12 juillet 2024

Stijn’s ervaring

Ik heb net mijn eerste zakje pine pollen besteld, en ben erg verrast door het positieve effect, ik zit goed in mijn vel en vol energie. Super!

27 juin 2024

Best of the best

Best of the best

Meteen verschil in mn dagelijkse leven .
Extra power en alertheid en een enorme testosteron boost .
Bedankt Amplifier.bio

13 juin 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Op 4 april een bestelling geplaatst…

Op 4 april een bestelling geplaatst voor 2 zakken. Deze heb ik netjes binnen gekregen maar de kwaliteit is waardeloos. De geur en smaak is zeer sterk. Voor mijn gevoel is het zwaar over datum. Niet de kwaliteit die ik gewend ben van Amplifier. Ik heb contact gehad met de klanten service maar de persoon die op nam had volgens mij geen idee waar het over ging. Meerdere mailtjes verstuurd via de website maar nooit een reactie mogen ontvangen

8 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Doet niets en heb contact te krijgen

Pakket voor 6 maanden genomen.
Maar gebruik t nu 1.5 maand en merk r niks van.
Probeer al tijdje in contact te komen maar nul reactie.
Heel vervelend. Zonde van t geld wat ik veel beter aan iets anders had kunnen besteden

27 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik wou graag hier een bestelling…

Ik wou graag hier een bestelling plaatsen, maar had een aantal vragen over het product. Helaas is er op geen enkele manier mogelijk om contact met ze te krijgen, zelfs niet na 5 e-mails en via het telefoonnummer dat op de site stond. Ontzettend jammer, want ik was benieuwd naar de pine pollen. Maar ik ga natuurlijk geen bedrijf vertrouwen dat niet eens de moeite doet om e-mails te beantwoorden. Dit had ik niet verwacht van een bedrijf dat al een naam heeft opgebouwd in deze industrie. Dan maar verder zoeken.

17 avril 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus