23% meer testosteron (getest) Met veel tevredenheid gebruik ik nu enkele maanden de pijnpollen. Veel supplementen claimen van alles, maar in de praktijk blijkt het vaak gebakken lucht. Fun fact: i... Voir plus

Super fijn contact, leuk al die persoonlijke berichten en geweldige spullen. Ik en mijn vriend nemen de pollen en magnesium beiden en zijn erg tevreden met het resultaat. Het helpt ons voor extra focu... Voir plus

Afgelopen maanden liep ik tegen een groot probleem aan; geen libido. Als man van 22 moet dat anders, dus besloot ik aan de hand van onder andere de lotgenoten podcast om dingen te veranderen. Ook best... Voir plus

Evaluatie 4 dagen op pine pollen; Dag 1: inwerktijd (geen waarnemingen) Dag 2: aanzienlijk verbeterde focus gedurende dag Dag 3: in de ochtend direct actiever en gevoel van “aan staan” in... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Amplifier is a company focused on the vitamin and supplement market. Our mission is to create awareness about the devastating effects of microplastics on our health and environment.

4,4

4,4

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Enge focus en daadkrachtig

Enge focus, daadkrachtig, vastberaden, brandend verlangen, gekke wilskracht en een dikke pik 24/7 🍆 lekker bezig maatje! Branding van het zakkie is er ook op vooruit gegaan. Gebruik het al sinds juli en ben al 2 💦 dromen verder haha

1 décembre 2023

Testosteron

Je merkt het in je dagelijkse energielevel echt heel erg. Daarnaast is het natuurlijk dus kortom gewoon top

29 novembre 2023

Top product & top service

Natuurlijk, transparant! - een bedrijf wat zich aan de beloftes houdt. Zeldzaam in deze tijd. Naast de nette bezorging en bestel flow is het product wonderbaarlijk. De aubergine is niet gelogen!

27 novembre 2023

23% meer testosteron (getest)

23% meer testosteron (getest)

Fun fact: ik heb voor het gebruik een bloedtest gedaan, waaruit testosteron waardes kwamen. Nu - 5,5 maand later - heb ik wederom een test gedaan. Ruim 23% hoger dan de vorige waardes. Ongetwijfeld dat het niet alleen aan de pijnpollen ligt, maar het heeft gegarandeerd impact!

26 novembre 2023

1 woord

1 woord! Geweldig, ik gebruik de Pine poeder nu zo een maand. Ik merk dat ik fitter en sterker ben met het gymmen, en scherper ben in mijn dagelijkse werkzaamheden. In combinatie met goede nachtrust, sporten, gezond eten is dit een top supplement naast je vitamines voor dagelijks gebruik. Ik dacht na dit zal wel een gimmick zijn, niets is minder waar en de prestaties in bed zijn omhoog ⬆️ 🤣👌

31 octobre 2023

Robert onderneemt op een slimme manier

Robert onderneemt op een slimme manier. Zo legt hij alle voordelen keurig netjes uit. Ook is Robert erg enthousiast en die twee punten hebben mij doen beslissen Pine Pollen bij Robert aan te schaffen.

17 novembre 2023

Pine pollen zijn top

Bestellen gaat makkelijk. De boost die je van pine pollen krijgt is fantastisch. En je merkt dat de gym presentaties omhoog gaan.
Ik zat op een plateau, maar daar ben ik door heen gekomen met pine pollen. Top spul

21 novembre 2023

enorm tevreden!

Ik ben oprecht tevreden met dit product. Hoewel ik het slechts een paar dagen gebruik, ervaar ik positieve veranderingen in mijn dagelijks leven op het gebied van slaap, energie en motivatie. In tegenstelling tot standaard vitaminepillen, vergeet ik Pine Pollen nooit in te nemen, dus ik denk dat dat een goed teken is:)

Ik raad dit product ten zeerste aan!

13 novembre 2023