Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

23% meer testosteron (getest) Met veel tevredenheid gebruik ik nu enkele maanden de pijnpollen. Veel supplementen claimen van alles, maar in de praktijk blijkt het vaak gebakken lucht. Fun fact: i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Evaluatie 4 dagen op pine pollen; Dag 1: inwerktijd (geen waarnemingen) Dag 2: aanzienlijk verbeterde focus gedurende dag Dag 3: in de ochtend direct actiever en gevoel van “aan staan” in... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Écrit par l'entreprise

Amplifier is a company focused on the vitamin and supplement market. Our mission is to create awareness about the devastating effects of microplastics on our health and environment.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,4

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Meer zelfvertrouwen, energie en hoger libido.

Sinds het nemen van de pinepollen ervaar ik meer energie, zelfvertrouwen en een hoger libido. De boost dat ik kreeg was minder dan ik ervan had verwacht, vandaar dat het geen vijf sterren krijgt. Maar, ik zit pas in m’n eerste 5 dagen. Dus misschien wordt het effect nog beter.

7 octobre 2023

Dit spul werkt

Dit spul werkt! Na de eerste schep die ik in de ochtend nam voelde ik meer energie door mij heen en ik voelde me ook mannelijker.

Van mezelf heb ik al een gebalanceerde testosteron level maar pine pollen poeder bevordert het meer.
En dit op een natuurlijke manier.

Het is gezond, het werkt en het is betaalbaar.

Ben blij dat ik jullie ben tegengekomen.

28 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ideaal voor mensen die zich moeilijk kunnen concentreren

Nu een aantal weken gebruik ik de pine pollen van Amplifier, eerst was ik nog een beetje sceptisch.

Maar ergens ook wel erg nieuwsgierig, sinds dag één merk ik al een behoorlijk verschil. Vroeger kreeg ik het label ADD en kreeg hier ook medicatie voor die de concentratie moest verbeteren. Hier uiteindelijk mee gestopt omdat dit een veel te ingrijpend middel is. Door het dagelijks gebruik van Pine Pollen merk ik dat ik nu weer een enorm goede focus heb. Waar ik mij voorheen maximaal 30 tot 60 minuten echt effectief geconcentreerd kon focussen gaat dit nu makkelijk de gehele dag. To do list vliegt er door heen op deze manier. Daarnaast is ook mijn T level echt flink omhoog gegaan en merk ik dat mijn. Dus voor alle mensen bekend met ADD of ADHD echt een aanrader!

6 octobre 2023

Voel mij energieker

Sinds ik dit product gebruik, word ik makkelijker wakker sochtends.
Hoe ik normaliter wakker word met koffie en redbull, heb ik dat niet nodig nu.

3 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Creatine, magnesium en nu ook Pine pollen

Afgelopen maanden liep ik tegen een groot probleem aan; geen libido. Als man van 22 moet dat anders, dus besloot ik aan de hand van onder andere de lotgenoten podcast om dingen te veranderen. Ook bestelde ik pine pollen bij Amplifier. Resultaat ben ik zeer tevreden over; meer focus, betere sport prestaties en het stof is van mijn 3e been verdwenen. Aanrader!

1 octobre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijn persoonlijk contact en goed spul! ❤️

Super fijn contact, leuk al die persoonlijke berichten en geweldige spullen. Ik en mijn vriend nemen de pollen en magnesium beiden en zijn erg tevreden met het resultaat. Het helpt ons voor extra focus bij de werkzaamheden voor ons eigen bedrijf, we zijn er beter van gaan ondernemen zijn we van mening. 🤗 keep up the good spirit!

28 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Review: TOP, het werk zover ik weet echt (testen gedaan)

Review:
Sinds ik Amplifier gebruik vanaf juni, is mijn testosterongehalte gestegen van 15nmol/L naar 20nmol/L in slechts drie maanden. Ik heb verder niets aan mijn leefomstandigheden veranderd, behalve het toevoegen van Amplifier. De testen zijn gedaan bij Mijnlabtest. Ik ben erg tevreden met deze positieve verandering.

27 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

De pine pollen doen me goed, ik krijg er meer energie van en kan me beter focussen. Ik heb bij mijn tweede bestelling ook gelijk even de super magnesium in het winkelwagentje gedaan. Thanks Robert!

1 septembre 2023

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus