Lisez les avis des autres
Mijn zoon wilde heel graag de Nike SB Dunk Low Supreme 94 Ocean Fog sneakers. Wij hebben deze besteld via Amsterdam Sneaker Supply. Door omstandigheden heeft de levering wat langer geduurd dan verwach... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de chaussures
- Magasin de vêtements et d'articles de plein air
- Grossiste en chaussures
- Magasin de vêtements de sport
Écrit par l'entreprise
Dé plek voor jouw nieuwe paar sneakers. Al 5 jaar een begrip in Amsterdam en de sneakerwereld. Op zoek naar iets unieks, met de garantie dat jouw paartje 100% echt is? Dan ben je bij ons op de juiste plek.
Coordonnées de contact
Pontsteiger, 1014 ZP, Amsterdam, Pays-Bas
- +31 6 13 86 55 37
- Sales@AmsterdamSneakerSupply.com
- amsterdamsneakersupply.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Alles goed perfect!!!!
Een positieve ervaring al was mijn…
Een positieve ervaring al was mijn pakketje verwisseld met die van iemand anders. Er werd direct contact gelegd via whatsapp en geschakeld om het op te lossen. Binnen de kortste keren was het juiste pakketje binnen!
Probleem opgelost ik ben tevreden
Na mijn bestelling had ik niks meer gehoord. Ik kreeg geen reactie op mijn e-mails. Maar nadat ik een slechte review had achtergelaten op trust werd er snel gehandeld en kreeg ik het product alsnog toegezonden.
Exceptional service
Exceptional service, highly recommend!
I ordered the YZY slides and asked for a quick delivery due to going away for a while - ASS team member delivered them in person even earlier than promised!
Topservice!
Topservice! Ik had de Vans Pearlized Cocoa Brown binnen 5 dagen nodig en hij heeft het gewoon voor elkaar gekregen om ze al binnen 4 dagen te leveren. Super snelle communicatie, komt zijn afspraken na en alles was perfect geregeld. De sneakers waren 100% in orde. Zeker een aanrader en ik ga hier absoluut vaker bestellen!
Goede service, zelfs op een zondag!
Snel contact, zelfs in het weekend. Levering conform afspraak. Keurig geregeld door ASS.
Goede prijs kwaliteit verhouding en…
Goede prijs kwaliteit verhouding en komen afspraken na!
Het was even wachten maar duidelijke fijne communicatie!
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. De service was uitstekend en de communicatie verliep vlot, duidelijk en professioneel. Zeker een aanrader!
Top communicatie
Top communicatie, snelle levering, zeker aan te raden om hier te bestellen🙌🏼
Ze zijn erg service gericht
Ze zijn erg service gericht, vriendelijk en komen afspraken na. Erg tevreden met m’n aankoop. Bedankt!
Zeker een aanrader!
Zeer goede communicatie & gaat de extra mijl voor je waar het kan, zeker een aanrader!
I highly recommend ASS
I highly recommendASS. Great communication. Great service. Love it

Réponse de Amsterdam Sneaker Supply
Goede service, op mijn vragen via whatsapp kreeg ik snel antwoord

Niks ontvangen
Niks ontvangen. Wel betaald. Vage link naar een app waarbij ik m’n outlook moest koppelen.

Réponse de Amsterdam Sneaker Supply
Net mijn Air Max Travis Scott Saturn…
Net mijn Air Max Travis Scott Saturn ontvangen. Deze waren bijna nergens meer te vinden, maar gelukkig nog wel bij Amsterdam Sneaker Supply.
De communicatie verliep vlot en de service was zeer goed. De schoenen zijn perfect aangekomen en zien er exact uit zoals verwacht.
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zal hier in de toekomst zeker nog bestellen. Zeker een aanrader