wszystko git, wielki plus ze za pobraniem wysylaja,nie trzeba robic przelewow, a w tych czasach duzo ludzi na koncie ma komornikow ha.Nie wiem skad takie zle opinie ale to pewie przez konkurencje, a i... Voir plus

Nie jest to orginał Jestem na terapi testosteronem i zakupiłem od nich testosteron prologatum z firmy JELFA ponieważ mój lekarz jest na urlopie i potrzebowałem jednej paczki aż do powrotu lekarza. G... Voir plus

Kupiłem Helios DB Clenbuterol 40mcg, Yohambine 5,4mg 20ml Już wcześniej stosowałem i wiem jak to działa chciałem ponownie zastosować terapie z tym produktem ale okazał się wałkiem, przy pierwszej k... Voir plus

2,7

Bas

Polecam

3 zamówienie , zawsze towar lux,szybko,i działa elegancko.
Cena jak za wysyłkę mnie nie interesuje

21 décembre 2025

Nie polecam

Nie polecam. Otrzymałem inne zamówienie, po kontakcie mailowym mieli nadać druga paczkę po czym kontakt się urwał i ostatecznie nie otrzymałem swojego zamówienia. Omijać szerokim łukiem.

15 octobre 2025

Odradzam zakupu z tej strony.

Zapłaciłem i zamówiłem dwa opakowania Klomu otrzymałem tylko jedno...telefon sprzedawcy cały czas wyłączony przez stronę internetową nie da się wysłać zapytania...UWAGA OSZUST!!

13 octobre 2025

Dla mnie porazka jak lecialem na ich…

Dla mnie porazka jak lecialem na ich towarze to takie skoki jak nie skoki 😅 ale spokojnie chcieli mnie wyjebac na oplacona paczke jak kogos tak chca wyjebac pamietajcie zglaszajcie reklamacje do firmy ktora wam. To wysylala. Soki c*uj*ia podrobione, iranski tesc zamiast miec 250 na badaniu wyszlo 112 😅 proviron nie dziala 😅 hcg porazka a kamagra to chyba z wapnem wymieszana bo inne jak sie testuje to normalnie kopia 😅

27 septembre 2025

Helios DB Clenbuterol 40mcg, Yohambine 5,4mg 20ml

Kupiłem Helios DB Clenbuterol 40mcg, Yohambine 5,4mg 20ml

Już wcześniej stosowałem i wiem jak to działa chciałem ponownie zastosować terapie z tym produktem ale okazał się wałkiem, przy pierwszej kuracji waga spadała o 10kg bez żadnego problemu przy drugiej gdzie drugą fiolkę kupiłem u nich nic nie zadziałało a mieniły 2 lata miedzy pierwszą a drugą fioką NIE POLECAM !!!

1 février 2025

Oszustwo

Oszustwo. Najpierw podpucha a potem oszustwo na większą kasę.

15 août 2025

Bajzel ostatni raz brałem coś z tej…

Bajzel ostatni raz brałem coś z tej strony wziąłem golden labsa bolda I suste w jednym naklejka troszkę krzywa powietrze pod naklejka w jednej butelce oleju znacznie więcej niż w drugiej naklejki końcówki ostre a powinny być zaokrąglone jak każdy lek wieczko pogięte blak foli zabezpieczeniowej i kod qr który po skanownaiu nie wyszukuje strony wałek jakich mało nie polecam

8 août 2025

Pierwsze zamówienie ok tak jakby…

Pierwsze zamówienie ok tak jakby chcieli wzbudzić moje zaufanie natomiast drugie brak towaru za 130zl . Mejl do nich w ogóle nie dochodzi, nie da się wyslac. Zero kontaktu. Omijajcie szerokim łukiem.

23 juillet 2025

Zadowolony klient

Jedyny sklep , który można nazwać oficjalnym. Kontakt ze sprzedającymi , szybki i konkretny. Bardzo pomocni i lojalni sprzedawcy. Dzięki Bogu za tego typu możliwości , pamiętajmy również, że niektórym ten sklep może pomóc , a innym mocno zaszkodzić . Także warto się zastanowić przed zakupem. Sklep w 101% prawdziwy i rzetelny.

27 juin 2025

Oszuści i złodzieje!

Kupiłem produkt ktory okazał się podróbką po pełnej kuracji Zero efektów nie polecam w stu procentach złodzieje i oszuści prawdziwa ściema !!

29 mai 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit