Dla mnie porazka jak lecialem na ich towarze to takie skoki jak nie skoki 😅 ale spokojnie chcieli mnie wyjebac na oplacona paczke jak kogos tak chca wyjebac pamietajcie zglaszajcie reklamacje do firm... Voir plus

Nie jest to orginał Jestem na terapi testosteronem i zakupiłem od nich testosteron prologatum z firmy JELFA ponieważ mój lekarz jest na urlopie i potrzebowałem jednej paczki aż do powrotu lekarza. G... Voir plus

Kupiłem Helios DB Clenbuterol 40mcg, Yohambine 5,4mg 20ml Już wcześniej stosowałem i wiem jak to działa chciałem ponownie zastosować terapie z tym produktem ale okazał się wałkiem, przy pierwszej k... Voir plus

2,7

Bas

Aucune trace de demande d’avis

2,7

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Kupować nie wybrzydzać

Żadna wyjebka, ładnie wysyłają za pobraniem i paczkomatem. Towar skuteczny, dostawa szybka, już czwarty raz od nich żarłem i wbijałem. Nic ino brać ❤️

9 avril 2025

Pilne

Produkt niewiadomego pochodzenia numer kontaktowy i dane wysyłki to pic nie dajcie się nabrać na te podróbki zwykli oszusci

12 janvier 2025

Dzień dobry.

Dzień dobry.
Zacznijmy od początku.
Kontakt ze sprzedawcą wyłącznie drogą mailową. Napisałem i chciałem zapytać sprzedawcę, który produkt lepiej kupić, najważniejsze, że jest wysokiej jakości.
Doradzili mi jak zwykle najdroższy. Powiedzieli, że można to sprawdzić za pomocą kodu, który należy usunąć z produktu na stronie producenta.
Kupiłem, wszystko dotarło, skasowałem kod i zacząłem szukać strony, gdzie mógłbym sprawdzić kod.
Okazało się jednak, że strona nie istnieje i nie ma.
Zacząłem do nich pisać mailem, odpowiedzieli, że sami nic nie wiedzą.
Chociaż powiedziano mi wcześniej, że wszystkie produkty są certyfikowane i nie ma żadnych problemów.
W efekcie nie sprawdzono oryginalności produktu, a ja wydałem 610 zł.
Nie polecam serwisu. Dlatego najgorsze jest to, że nadal sprzedają ten produkt na swojej stronie internetowej i nadal oszukują ludzi.

10 janvier 2025

Żaden Fejk

Faktycznie strona jest bardzo dobra dostaje wszystko co chcę najniższa cena na rynku odbloki które biorę bardzo pozytywnie doświadczam I to nie prawda że to są fejki

10 janvier 2025

wszystko git

wszystko git, wielki plus ze za pobraniem wysylaja,nie trzeba robic przelewow, a w tych czasach duzo ludzi na koncie ma komornikow ha.Nie wiem skad takie zle opinie ale to pewie przez konkurencje, a i ktos tam pisal ze prolongatum podrobione ha nie wiem komu by sie chcialo to podrabiac jak jest wiele dobrych underow z dobra opinia no i wiele tańsze niz prolo. Pozdro

17 avril 2024

Oszuści

Oszuści. Opakowanie które przyszło było już otwarte, w środku nie wiadomo co to jest, kilka tabletek rozpadło się w palcach. Strach tego dotknąć z kilometra kijem, a co dopiero brać... Na maile nie odpisują, kontakt się urywa w momencie odebrania zamówienia.

27 mars 2024

OSZUŚCI

OSZUŚCI. Towar podrobiony. Kasy nie oddają , jedyny pozytywny wpis tutaj to jest ich .

16 février 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit