Anfinite Avis 10

3,2

3,2

Moyen

Taske ikke leveret

Jeg har bestilt en taske, men den er aldrig kommet frem.
De svarer ikke telefonen når man ringer og de svarer ikke på de e-mails som jeg sender til dem.
Hold jer langt væk fra dette firma.

31 mars 2026

deres størrelses guide er helt hen i…

deres størrelses guide er helt hen i skoven, den jakke jeg blev anbefalet var flere numre for lille, det største problem er mest at deres markedsføring er falsk. firma sender deres vare fra kina, og du skal selv betale for at sende det retur til kina, når det ikke passer. hvis du syntes varen er dårlig eller ikke lever op til det du forventede kan du ikke få pengene retur. du kan kun ombytte din vare til noget andet mod merbetaling.

hold jer langt væk fra denne butik.

23 janvier 2026

Hjælpsom kundeservice

Jeg havde et mindre spørgsmål om størrelsen, og kundeservice svarede hurtigt og tydeligt. Selve jakken er behagelig at have på og nem at kombinere med forskellige outfits.

22 janvier 2026

Præcis som forventet

Blødt materiale og behagelig at have på hele dagen. Pasformen er afslappet, men stadig flatterende, og farven stemmer godt overens med billederne. En rigtig positiv oplevelse.

21 janvier 2026

Perfekt hverdags-vinterjakke

Meget tilfreds med pasform og kvalitet. Jakken holder godt på varmen uden at føles tung og ser flot ud til hverdagsbrug. Leveringen forløb gnidningsfrit, og kommunikationen var tydelig.

21 janvier 2026

Falsk hjemmeside

Falsk hjemmeside.
De udgiver sig for at være fra Holland, og hjemmesiden er på dansk så man får indtrykket af at det er europæisk. I virkeligheden er det et firma baseret i Shengzhen, Kina så man bliver virkelig Shanghaiet hvis man køber herfra. De er nu meldt til forbrugerombudsmanden for falsk markedsføring.

14 janvier 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit