Anicura Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Veldig sympatiske og empatiske ansatte og veterinærer. Gode i sitt fag og tar godt var på både dyr og eier. Litt vanskelig å nå på telefon av og til, men selve besøket er en god opplevelse. Har vært... Voir plus

AniPlan is the best choice that we had made to follow up our lovely cat Nala, they follow up every year her medical check, send us the notification for her appointment in advance, in that way we can k... Voir plus

Vi har hatt flere konsultasjoner hos AniCura, Grunerløkka, denne uken i forbindelse med vår 17 år gamle katt Alaska. Veterinær Anett har vært grundig, faglig dyktig og svært tilgjengelig gjennom hele... Voir plus

1. Vétérinaire

Informations provenant de diverses sources externes

Finn din veterinær, ditt dyresykehus eller din dyreklinikk i Norge. Vi tilbyr hjelp av høyest mulige kvalitet til din hund og katt, året rundt, døgnet rundt. Velkommen til AniCura!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

433 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

144 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ny erfaring for meg

Jeg har bare bodd i Norge i fire år, og dette er min første erfaring som hundeeier her,men jeg har hatt en veldig positiv opplevelse hos dere og fått all hjelpen og oppfølgingen jeg ønsket.

For meg fremstår dere allerede som svært profesjonelle, omsorgsfulle og kompetente.

4 août 2026

Profesjonalitet og omsorg

Bruker Anicura dyresykehus på Rosten i Trondheim. Møtes med profesjonalitet og omsorg, en opplevelse av at både dyr og eier ønskes det beste.

7 août 2026

Tusen takk til Anicura Sotra!

Tusen takk til Anicura Sotra og særlig veterinær Marianne R. Kirkebø for måten de hjalp meg gjennom katten min sin siste tid.
Jeg fikk svar på alle spørsmålene jeg hadde om avliving, god informasjon om prosessen, og de laget en fin avskjedsstund for henne.

Personalet er alltid kunnskapsrike, hyggelige og bryr seg genuint om dyrene i alle livsfasene deres.

30 juillet 2026

Anicura er en god leverandør for mine dyr

Anicura leverer gode tjenester og går lenger enn forventet i service når jeg løfter bekymringer om mine dyr.
Har AniPlan som jeg anbefaler sterkt! Seriøst bra produkt som gjelder både hos veterinær og i butikk! Flinke medarbeidere over hele linja. Anbefales!

28 juillet 2026

Veldig fornøyd

Ble godt tatt imot og ivaretatt fra første stund. Hjalp marsvinet mitt umidelbart og ga god pleie.
Dyktig og hyggelig dyrlege.

23 juillet 2026

Vi er utrolig takknemlige for den…

Vi er utrolig takknemlige for den fantastiske behandlingen Jeppe fikk da han ble operert for nakkeprolaps. Fra første stund ble vi møtt med varme, omsorg og høy faglig kompetanse. Hele personalet tok seg god tid til å forklare hva som skulle skje, og vi følte oss trygge gjennom hele prosessen.

9 juin 2026

Anicura Ski/follo dyreklinik

Anicura Ski/follo dyreklinik
Har brukt dem i over 20 år. Har alltid følt meg helt trygg. Svært hyggelige og flinke veterinærer og ansatte. At hundene mine løper mot døra og vil inn forteller meg at her føler de også seg trygge ❤️

23 juillet 2026

Anicura Stjørdal.

Anicura Stjørdal.
Hunden min begynte å knipe med øyet plutselig på vinteren etter en skogstur. Dro til en dyrlege på Stjørdal som oppdaget små rifter på øyet- forenelig med at han jevnlig trykker fjeset ned i alt av snø, skare og busker for å snuse og leke. Han fikk medisin. På etterkontroll sa dyrlegen at sårene var borte, men at han hadde feilstilte øyehår og dårlig tåreproduksjon og sa at «JEG ville aaaldri latt hunden min gå sånn» og anbefalte operasjon med frysing av øyehår. Jeg dro så inn for operasjon frys av øyehår og mens hunden holder på å sovne av narkosen sier hun at jeg burde vurdere avlivning fremfor å bruke mye mer penger på operasjoner og medisiner ettersom tåreproduksjonen er så dårlig. Hun anbefalte å vurdere å bare gi opp en seks år gammel glad og ellers 100% frisk gutt som spiser godt og elsker å leke og jeg opplevde det brutalt å hoppe rett dit når man kommer med det man opplever er en frisk og glad hund på seks år som aldri har hatt helseproblemer. Dårlig relasjonskompetanse og ga ikke inntrykk av at hun var noe interessert i å gjøre det hun kunne for å trygge hverken meg eller hund på noen av besøkene. Opplevdes klinisk og kald på flere besøk. De andre på klinikken virker alltid hyggelige og imøtekommende, men jeg kommer ikke til å benytte denne dyrlegen igjen pga dårlig tillit til at hun vil se på alle muligheter for å kunne hjelpe deg og kjæledyret ditt.

21 juillet 2026

I trygge hender

Har blitt veldig godt ivaretatt av dykrige veterinær. Hun konfererte også med spesialist siden hun var litt usikker på videre oppfølging. Noe som var betryggende for oss. Kommer til å bruke dem i fremtiden også med våre katter.

9 juillet 2026

Anicura ABC Dyreklinikk i Drammen

Anicura ABC Dyreklinikk i Drammen.
Styr unna! Veterinær Kristin tok inn vår katt til behandling pga problemer/sykdom i munnen. Kort sagt- katten ble feildiagnosistert,Æ med gingivitt, feilbehandlet og " delvis" feilmedisinert. Jeg fikk beskjed om at tennene hennes var fine, men hun hadde noen kuler og hevelser i munnen som de sendte inn prøver av. Etter et par dager kom de på at de hadde trukket en tann pga TR. Hun ble ikke bedre, og vi endte opp på Dyretannklinikken i Sem med henne. Diagnose stomatitt, 10 tenner trukket pluss operert ut en spiss rotrest av tannen ABC hadde "trukket pga TR". Ingen unnskyldning pga feilbehandling, ingen innrømmelse av noe. Mens katten vår måtte lide unødig pga slurvete diagnose/ behandling. Med nesten 30 års erfaring burde veterinæren vite bedre. Men hun foretrekker hunder, og er ikke noe glad i å snakke med (katte) eiere. Har negativ erfaring med henne fra før ang katt, dessverre var det ABC som hadde ledig tid. Setter aldri mine ben der igjen!

1 juin 2026

Anicura Askøy personale er veldig…

Anicura Askøy personale er veldig flinke med både dyr og eiere. Alltid smilende og blide. Blir godt tatt i mot på klinikken. Service utrolig bra. Anbefales å ta ditt kjæledyr med til Anicura Askøy.

29 juin 2026

Jeg har vært hos Anicura Byåsen med…

Jeg har vært hos Anicura Byåsen med katten min Misty siden hun ble kastrert og sjekket ved 6 mnd. Hun er nå snart 9 år. Hun fikk en kronisk lidelse som måtte følges opp ofte men dyrlegen ga henne aldri opp. Han ga meg forsikring om at det var dyrevernmessig fullt forsvarlig at jeg fikk henne med hjem. Til slutt fikk hun et for som fungerte. Den eneste gangen det var litt trøbbel var 28. januar, men det ordnet dyrlegen fint. Siden har det ikke vært problem. Det er en stor lettelse at hun ikke plages lenger for hun er det viktigste i livet mitt og jeg er uendelig glad for at hun lever. Takk til Anicura og spesielt til den gode dyrlegen som behandlet henne mest.

28 janvier 2026