Bestilte for nyligt en figur hos dem, og regnede med at den ville komme efter en lille uges tid, siden der står på deres hjemmeside, at ordrer afsendes indenfor 2-3 hverdage. Over alt forventning... Voir plus

Har flere gange handlet der uden problem dog var der sket en fejl ved min bestilling denne gang, da en vare jeg hade bestilt var blevt udsolgt hen over weekenden hvor jeg hade bestilt den. De beklaged... Voir plus

I like this store and all the merch that’s available, its fun to look around. But i dont feel welcome whenever im in there. The worker is usually very silent and doesnt smile a lot which makes me no... Voir plus

Bestilte en vare på restordre, hvor der forventes 2-3 ugers levering. Efter tre uger modtog jeg dog ingen meddelelse om produktets status, så jeg ringede til Animerch.dk. Chefen tog telefonen og... Voir plus

1. Boutique d'objets à collectionner
  2. Magasin d'articles de loisirs

Animerch har Danmarks største udvalg af anime og manga merchandise direkte fra Japan.

4,5

Der er styr på det.

Min pakke er blevet leveret til tiden, i god tilstand, med en passende mængde pakke materiale og det hele. Jeg modtog en mail dagen inden den blev leveret, og der var bare ingen bøvl overhovedet. Bare simpelt god service.

29 septembre 2023

God kundeservice

Jeg har købt anime-figurer hos Animerch flere gange og har været glad for mine køb. Det er godt, at der er mulighed for at købe figurerne i Danmark.
Et af købene var en preorder, som jeg bestilte før jul i 2022. Synes, det var god kundeservice, at der kom en mail fra webshoppen, hvor de spurgte, om varen var købt som julegave, og gjorde opmærksom på, at figuren først ville udkomme i 2023.

8 septembre 2023

God dansk hjemmeside med figure

Jeg køber tit der fra, god kvalitet og deres support er hurtig. (Der har været en gang hvor jeg havde svært ved at for kontakt på dem men der kunne være flere grunde til hvorfor de ikke var hurtig.) Det er for det meste den jeg går til være gang der er en figur jeg vil havde.

Note til animerch: når en af jeres figur er udsolgt kan i så ikke havde figuren stående men så er den bare står som udsolgt, for har set at nogen af de figur der er udsolgt de kommer igen men de er ikke tit jeg ligger mærke til det.

3 septembre 2023

Virkelig god service

Virkelig god service, super gode priser, et godt udvalg, og alle medarbejderne er venlige og altid klar på at hjælpe.

22 août 2023

vil klart anbefale

har købt fra dem flere gange, og det har altid været en god oplevelse. Den ene gang hvor der var problemer med min ordre, blev det ordnet lynhurtigt :)

17 juillet 2023

Altid god service

Både den fysiske butik og webshoppen er 10/10. Godt udvalg af varer, god service og hurtig levering

18 juillet 2023

Dejligt

Dejligt at se en virksomhed, der tilbyder produkter fra Japan til en rimelig pris. Den eneste mindre klage, jeg har, er, at min Mai Sakurajima figurs slips var lidt bøjet. Men det er ikke stort. Kan godt anbefale Animerch.

30 juin 2023

Snabbt och enkelt.

Första gången jag beställer och det gick faktiskt snabbare än väntat (animeprodukter från Japan är ökända för att ta lång tid). Snabbt och enkelt.

5 juillet 2023