Jag misslyckades med rabattkoden. Får ett mail, där det står att dom dragit av dom 20 % som jag missat. Herregud va snällt gjort, tycker jag. Grejorna jag skickat efter var bra, allt var till belå... Voir plus
Den kom fram i den tid som var utsatt Var lite orolig eftersom jag har inte fått två beställningar som Post nord skulle leverera för minst en månad sedan I det fallet har jag gett upp
Vi på annabella.nu har ett väldigt brett sortiment av Kristallprodukter så som trumlade, råa, cuddle, ljuslyktor, pendlar, spetsar och tillverkar även egna unika kristallarmband. Vi har även massageprodukter, klangskålar, rökelser ,rökelsehållare och en del superfruit samt kokosolja.
Blomstervägen 9, 31332, Oskarström, Suède
- 0768081514
- infoannabellafond@gmail.com
- annabella.nu
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fint och professionellt bemötande
Inget att anmärka på.
Fint och professionellt bemötande vid kontakt. Hanterade och tog ansvar vid reklamation av en vara.

Réponse de Annabella.nu
Min första beställning var positiv
Min första beställning var positiv. Lämnade specialönskemål som besvarades personligen, proffsigt och varmt. Det tog några dagar att få hem men jag är överlag väldigt nöjd.

Réponse de Annabella.nu
Väldigt fin och trevlig personal
Väldigt fin och trevlig personal, väldigt personligt kontrakt. De är svensk företag, det är trevligt.

Bra service
Jätte vackert Three Of Life armband med ametist stenar ( Livets Träd) 🌳😍🤗🙏
Mycket nöjd med det vackra armbandet. Valde dock att pärla om det här hemma med en svart och mer hållbar och tjockare gummitråd som jag köpte i en syaffär här i Kristianstad. Det andra bandet gick "oturligt" nog sönder när jag pillade med att spänna det och plocka bort en pärla. Tack ändå för allt! Jag är nöjd oavsett mitt eget pillande! 🙃🙂☺️💜💜💜💜
Namasté 🙏💟🕉️🕎⚛️
Helt fantastiskt armband
Helt fantastiskt armband. Vilket kvalitet! Och vilken fin presentask…

Réponse de Annabella.nu
Jag beställde för stort armband så jag…
Jag beställde för stort armband så jag ringde och prata med er och blev mycket trevligt bemött. Ni bad mej sända tillbaka armbandet för att få ett nytt. Så jag väntar på de nya nu . Ni är väldigt trevliga och har fina smycken tack
Beställd 2 gånger Ingefära
Beställd 2 gånger Ingefära
Andra gången var de färska o goda
Hoppas de här är de också..!!!
MVH Erkki 😊
Hittills är jag väldigt nöjd med…
Hittills är jag väldigt nöjd med annabella. Nu väntar jag på mitt nästa armband och när det kommer skall jag tala om hur nöjd jag är då!
Snyggt förpackat i en presentask
Snyggt förpackat i en presentask. Mycket nöjd med armbandet.

Réponse de Annabella.nu
Att de orsakade en skada i min bänkskiva
Att de orsakade en skada i min bänkskiva i köket på 2 ställen. De tog inte på sig detta utan litade på sin personal som sa att skadan var där när de kom Det var den inte vi var 2 st som såg att skadan inte fanns, vi gick en runda precis innan de kom. Är mycket besviken på företaget. Jag hade 1 vecka på mig från flyttstädning tills den nya ägaren skulle flytta in. Jag bad chefen om att komma ut och titta. Hon återkopplade inte överhuvudtaget.