Jag är otroligt nöjd att jag valde träna tillsammans med Haag. Det har varit över förväntan med en mycket givande och trevlig community. Om man har frågor ang träningen eller ev lopp framöver svarar A... Voir plus
jag tycker upplägget är så himla enkelt och bra. Har man ont om tid kan man köra korta pass och vill man ha lite mer kan man lägga ihop dem. Det som jag är dålig på det är att vara aktiv i kanalen... Voir plus
Efter många års kämpande med att hitta glädjen till träning hittade jag äntligen en träningsform som funkade för mig. På min nivå, ingen extrem träning utan jag kan lägga upp träningen precis som jag... Voir plus
Det är ett enkelt koncept att följa och upplägget är inspirerande så man känner att det är med glädje man gör träningen och Annas pepp är fantastiskt. Man får bra enkla råd för träningen i vardagen:)... Voir plus
Ett träningskoncept & träningscommunity via min APP där DU får tillgång till roliga & lagom utmanande träning, gruppträning online, en fantastisk gemenskap med de andra deltagarna, uppföljning av mig & du skapar förutsättningar för att känna dig STARKARE, få mer energi, må bättre – helt enkelt en bättre version av dig själv! 💜
Suède
- annahaag.se
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Träning som blir av är den som är enkel…
Träning som blir av är den som är enkel att få till i vardagen. Här är det i stort sett bara ett knapptryck bort och sen är jag igång. Så skönt och lite lyxigt att kunna träna hemma i köket när det passar mig. Känner mig så mkt starkare och har mindre ont i kroppen efter dessa första månader så jag rekommenderar denna träningsform varmt💛
Det här konceptet är helt perfekt!
Det här konceptet är helt perfekt för mig (och tydligen för så många fler!) 😊 Ingen prestige, Anna visa övningar på ett positivt sätt, det finns mycket kostrådgivning i appen, man har lätt att få kontakt med Haag-teamet vid frågor. Men mest av allt, Anna, teamet och appen har fått mig att börja träna och hålla i det. Bli mer medveten och taggad på att träna. Helt perfekt!
Bra varierad hemmaträning utan vikter
Jag tycker Haag träningsrapporter fungerar jättebra
Entusiasm och inspiration för träning
Anna är en sann inspiratör, hennes entusiasm för träning får mig att vilja prova nya saker. Utmana vädret och gamla vanor med nya rutiner och träningsformer. Tack Anna!!
Träning som blir av
Effektiv träningsform blir av. Gillar verkligen Follow along, ett koncept som är någonstans mellan att träna helt själv och att delta på ett pass.
Peppande pass
Peppande pass som kan anpassa utifrån dagsform. Anna har sunda värderingar till träning och hälsa i stort och förmedlar en helhet istället för aty bara fokusera på träning. Anna är inte bara peppande i själva passen utan lyfter även vikten av att man ska lyssna in kroppen.
Bästa jag gjort!
Så bra upplägg, korta, intensiva o brutalt bra pass som man kan göra var som när som! Utan redskap eller med redskap!
Pepp och kloka tankar från Anna🙏🏻, tips o trix o superbra recept med!!!
Kommer ofta hem sliten efter jobbet men så trycker man på play på follow-along passet o så köttar man bara på och mår så galet bra efteråt! Anna ger så mycket energi o hon är ett riktigt lyckopiller❤️
Hängt med över ett år nu o kommer hänga med ett bra tag till💪🏻
Så härligt att känna att man investerar för framtiden, att bygga en stark kropp som orkar bära mig genom livet o alla äventyr som väntar runt hörnet!!
Tack Anna du är magisk💪🏻
För kropp och knopp
Konceptet STARKARE är helt fantastiskt. Man får en känsla av att träna tillsammans med Anna. Bra pepp och kloka råd.
Man kan träna hemma framför TV:n, ute i naturen eller på resande fot -helt enkelt överallt.
Ett mycket bra koncept för kropp och knopp.
Träningsprogram utan redskap 👍…
Programmen var bättre än jag väntat mig, älskar att man inte måste ha en massa redskap hemma!
App som gör att styrketräning blir av (för mig)!…
Tack vare Annas app blir min styrketräning av! Tre gånger i veckan med lite extra utmaningar. Det är en underbar grund för att underhålla grunden i min styrka och förbättra den.
Bra upplägg på passen och Anna är…
Bra upplägg på passen och Anna är väldigt inspirerande som coach.Passen är korta men väldigt effektiva så träningen har blivit rolig igen.
Väl genomtänkt träningsprogram!
Appen är bra, träningsprogrammen väldigt väl genomtänkta med progression, samt anpassning efter olikheter i förmåga. Det är ett peppande forum, och roligt att ibland få en personlig kommentar eller feedback från Anna. Rekommenderas!
Låg tröskel att få träningen gjord med…
Låg tröskel att få träningen gjord med serverade träningspass som går att göra var som helst.
Peppade träningspass som man kan göra…
Peppade träningspass som man kan göra när man har tid!
Bra och inspirerande upplägg
Bra och inspirerande upplägg. Har fått mig som aldrig tränat styrka att genomföra passen och tycka det är ROLIGT! Finns alltid alternativ till alla övningar vilket är bra. Anna som coach är inspirerande. Jag gillar DM funktionen där jag får tips och pepp av Anna som gör att trots att jag tränar ensam inte gör att jag känner mig ensam utan känslan blir att vi gör det här tillsammans.
Rolig träning!
Roliga och utmanande pass för både löpning och styrka som är lätta att följa! Anna är en väldigt positiv och inspirerande coach som känns jordnära med tips om träning som passar alla! Jag är väldigt nöjd!
För ett liv i balans
Älskar upplägget. Korta, men effektiva pass. Många övningar återkommer över tid så att jag verkligen kan utvecklas i dem. Appen är tydlig och sporrar till att genomföra veckans pass. Det är dessutom så mycket mer än bara träning. Det är en helhet för att få ett liv i balans gällande träning, kost och mående. Anna ger bra pepp genom passen och däremellan är det kul att ta del av andras träningsframsteg i chatten. Tycker alla som vill ha en hållbar träningsrutin ska testa det här!
En savoir plus sur les différents types d'avis.