Banner for Desktronic

Desktronic Avis 36

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Överlag mycket bra skrivbord med välfungerande höjning och sänkning. Instruktionerna för installation, kunde varit lite bättre, men annars utmärkt skrivbord. Rekommenderas varmt!

Kontorsstolen håller mycket hög kvalitet och erbjuder omfattande inställningsmöjligheter, vilket gör det möjligt att anpassa den optimalt efter min kropp. Den är både ergonomisk, bekväm och estetiskt... Voir plus

1. Magasin de meubles
  2. Accessoires de meubles
  3. Fournisseur de matériel de bureau
  4. Magasin de meubles de bureau

À propos de Desktronic

Desktronic grundades i Europa med ett tydligt mål: att göra ergonomiska kontorsmöbler av hög kvalitet tillgängliga för alla. Redan från start har vi haft övertygelsen att komfort på jobbet inte ska vara en lyx, utan en självklar standard.

Vi designar och producerar ergonomiska lösningar för moderna arbetsplatser – från höj- och sänkbart skrivbord och ergonomisk kontorsstol till skrivbordsram och funktionella tillbehör.

Varje produkt utvecklas med fokus på långsiktig komfort, funktionalitet och stilren design, oavsett om du inreder ett helt kontor eller uppgraderar ditt hemmakontor. Bra ergonomi ska inte vara komplicerad eller dyr, den ska helt enkelt fungera i praktiken.

Vårt engagemang för kvalitet och kundupplevelse återspeglas i verifierade Trustpilot-omdömen, där kunder lyfter fram produkternas tillförlitlighet, hjälpsamma support och smidiga leveranser.

Vi erbjuder snabb leverans, tydliga returvillkor och säkra betalningsalternativ för att göra beställningen enkel och trygg. Behöver du hjälp finns vårt supportteam tillgängligt via e-post och telefon.

Följ oss på sociala medier eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips om arbetsmiljö, produktnyheter och inspiration till en mer ergonomisk arbetsdag.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

36 avis

Överlag mycket bra skrivbord med välfu…

8 avril 2026

Hej, Erik

Tack för din recension och för feedback om instruktionerna.

Desktronic

Snyggt och bra skrivbord av hög…

Snyggt och bra skrivbord av hög kvalitet, väldigt nöjd med den rosa varianten. Väldigt lätt att höja och sänka bordet utan problem också!

15 avril 2026

Hej, Love

Tack så mycket för din recension!
Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd.

Desktronic

Snabb leverans, bra pris för ett kombo skrivbord & stol

7 avril 2026

Hej, Adrian

Stort tack för din recension!
Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd.

Desktronic

Superbra företag! Väldigt nöjd kund!

Smidig och snabb leverans. Jag är supernöjd med mitt nya skrivbord. Känns som hög kvalitet. Jag lyckade klanta mig med fel rabattkoder när jag beställde så jag betalade mer än vad jag hade behövt göra under deras påskrea. Men efter att ha mailat så löste de det snabbt och enkelt och swishade tillbaka mellanskillnaden. Stor eloge för den felfria hanteringen. :-)

Jag beställde även en monitorarm som jag hade missat att den behöver svängrum och inte funkar om skrivbordet står mot en vägg. Det var inga som helst problem med retur och återbetalning. Funkade hur bra som helst. Jag kan verkligen rekommendera alla som behöver ett hemmakontor att köpa från Desktronic. Mycket nöjd med allt faktiskt så fem stjärnor från mig! :-)

13 avril 2026

Hej, Stefan

Stort tack för din fantastiska recension!
Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med både skrivbordet och vår service.

Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt och tryggt som möjligt för våra kunder — både före och efter köpet — så det betyder mycket att du uppskattade hanteringen kring rabattkoderna och returen av monitorarmen.

Vi hoppas att du kommer trivas länge med ditt nya hemmakontor, och du är varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp eller har frågor framöver.

Tack igen för förtroendet och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Desktronic

Easy to assemble and feels like good…

Easy to assemble and feels like good quality. It was really thought out.

2 avril 2026

Hello,

Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear the assembly process was easy and that the quality met your expectations. A lot of thought goes into the design and details, so it really means a lot to hear that it showed through in your experience. We truly appreciate your support!

Desktronic

Low quality for the price

Low quality for the price. The adjustments are extremely hard to make and some even impossible. Overall not an investment that will last for 1-2 years. Wouldn’t buy again and not recommend.

1 avril 2026

Hello, Emmanouil

We are really sorry to know that the chair is having some adjustments issues. We have contacted you to find a solution for this.

Väldigt nöjd!

Tillmötesgående kundservice & otrolig kvalité på skrivbordet!

8 avril 2026

Hej, Gustav

Tack snälla för de fina orden! Vi blir verkligen glada att höra att du är så nöjd både med kundservicen och kvaliteten på skrivbordet. Det betyder mycket för oss! Vi hoppas att du kommer att trivas med ditt skrivbord under lång tid framöver.

Desktronic

Jag råkade fylla i fel address och…

Jag råkade fylla i fel address och kontaktade dem för att byta. Har inte fått något svar från deras kundservice och stolen jag beställde har skickats tillbaka utan att jag har fått någon uppföljning om vad jag kan göra nu.

7 avril 2026

Hej, Saga

Vi har redan skickat en ny stol till dig.

Desktronic

Toppen skrivbord enkelt att bygga ihop

Toppen skrivbord enkelt att bygga ihop. Extra lådor behöver dock en egen borr.

30 mars 2026

Hej, Göran

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du tycker om skrivbordet och att monteringen var enkel. Hoppas du får mycket glädje av ditt nya skrivbord!

Desktronic

Bra produkter av hög kvalitet och snabb…

Bra produkter av hög kvalitet och snabb leverans.

30 mars 2026

Hej, Stefan

Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar både kvaliteten på våra produkter och den snabba leveransen. Välkommen tillbaka!

bra stol

bra stol, snabb leverans

23 mars 2026

Hej, Karl

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd med stolen och att leveransen gick snabbt. Varmt välkommen tillbaka!

Desktronic

Mycket nöjd med leverans och upplevd…

Mycket nöjd med leverans och upplevd kvalitet på produkterna.

16 mars 2026

Hej, Hans

Tack för din fina feedback! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten på produkterna. Det betyder mycket för oss!

Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver något mer framöver.

Grym support

9 mars 2026

Hej, Johannes

Stort tack! Kul att höra att du är nöjd med vår support – vi finns alltid här om du behöver hjälp igen

Allt funkar utan problem

Allt funkar utan problem. Väldigt prossiga och kundsupport är superbra.

11 mars 2026

Hej, Nicklas

Stort tack för din fina feedback! Vi är verkligen glada att höra att allt fungerar smidigt och att du är nöjd med både våra tjänster och vår kundsupport. Din upplevelse betyder mycket för oss, och vi fortsätter att göra vårt bästa för att leverera hög kvalitet varje dag. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver!

Desktronic

Snabb leverans, prisvärda produkter.

6 mars 2026

Hej, Mark

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du uppskattar den snabba leveransen och våra prisvärda produkter.

Väldigt nöjd

Bra pris
Bästa kvalitet
Supersnabb leverans!

3 mars 2026

Hej, John

Stort tack för din fina recension! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med både pris, kvalitet och den snabba leveransen. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss.

Amazing products

The products is amazing, both desk and chair is really high quality stuff. The delivery time was also great, a couple of days only. I can really recommend Desktronic!

2 mars 2026

Hello, Mikael

Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that you’re enjoying both your desk and chair and that the quality met your expectations. It’s also great to know the delivery was quick and smooth. Your recommendation truly means a lot to us—thanks again for choosing Desktronic!

Utmärka produkter

Utmärka produkter. Jag köpte några olika tillbehöver till skrivbord och arbetsstol. Alla var av bra kvalitet och lätta att installera.

20 février 2026

Hej, Magnus

Stort tack för dina fina ord! Vad roligt att höra att både tillbehören till skrivbordet och arbetsstolen levde upp till dina förväntningar och var enkla att installera. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas att du får stor nytta av produkterna framöver.

Tack och vänliga hälsningar,

Réponse de Desktronic

Tack för din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra att du upplevde returprocessen som omständig, det är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi vill gärna hjälpa dig att göra detta så smidigt som möjligt, så vi hade skrivit till dig och skickat returs etiketter.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta.
Desktronic

Bra skrivbord som kom bra pakterat

Bra skrivbord som kom bra pakterat. Det var bara lite förvirrande med en extra del som kom med och en manual som inte var uppdaterad men annars inga problem

16 février 2026

Hej, Mikael

Tack så mycket för din recension!

Vad roligt att höra att skrivbordet kom väl paketerat och att allt fungerade bra i övrigt. Vi beklagar att den extra delen och den inte helt uppdaterade manualen skapade lite förvirring, det är verkligen inte så vi vill att upplevelsen ska vara. Vi tar med oss din feedback för att bli ännu tydligare framöver.

Tack igen för att du valde oss!