Snabb leverans. Det elektriskt höj- och sänkbara skrivbordet håller absolut högsta kvalitet. Dessutom väldigt bra design och robust. Faciliteter som hål för sladdar, kabelhållare och panel för manövre... Voir plus

Smidig och snabb leverans. Jag är supernöjd med mitt nya skrivbord. Känns som hög kvalitet. Jag lyckade klanta mig med fel rabattkoder när jag beställde så jag betalade mer än vad jag hade behövt gö... Voir plus
Jag råkade fylla i fel address och kontaktade dem för att byta. Har inte fått något svar från deras kundservice och stolen jag beställde har skickats tillbaka utan att jag har fått någon uppföljning o... Voir plus
Överlag mycket bra skrivbord med välfungerande höjning och sänkning. Instruktionerna för installation, kunde varit lite bättre, men annars utmärkt skrivbord. Rekommenderas varmt!
- Magasin de meubles
- Accessoires de meubles
- Fournisseur de matériel de bureau
- Magasin de meubles de bureau
À propos de Desktronic
Vi designar och producerar ergonomiska lösningar för moderna arbetsplatser – från höj- och sänkbart skrivbord och ergonomisk kontorsstol till skrivbordsram och funktionella tillbehör.
Varje produkt utvecklas med fokus på långsiktig komfort, funktionalitet och stilren design, oavsett om du inreder ett helt kontor eller uppgraderar ditt hemmakontor. Bra ergonomi ska inte vara komplicerad eller dyr, den ska helt enkelt fungera i praktiken.
Vårt engagemang för kvalitet och kundupplevelse återspeglas i verifierade Trustpilot-omdömen, där kunder lyfter fram produkternas tillförlitlighet, hjälpsamma support och smidiga leveranser.
Vi erbjuder snabb leverans, tydliga returvillkor och säkra betalningsalternativ för att göra beställningen enkel och trygg. Behöver du hjälp finns vårt supportteam tillgängligt via e-post och telefon.
Följ oss på sociala medier eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för tips om arbetsmiljö, produktnyheter och inspiration till en mer ergonomisk arbetsdag.
Bra skrivbord som kom bra pakterat
Bra skrivbord som kom bra pakterat. Det var bara lite förvirrande med en extra del som kom med och en manual som inte var uppdaterad men annars inga problem

Réponse de Desktronic
Haft "Gamingstolar" i många år som gav…
Haft "Gamingstolar" i många år som gav besvär för ryggen. Tänkte att det var dags att testa på en riktig kontorsstol som hjälper med det ergonomiska och är väldigt nöjd. Jag har inte besvär med ryggen efter många timmars sittande. Stolen är även av högkvalité och är väldigt bekväm att sitta i under längre perioder.

Réponse de Desktronic
Top notch delivery and free return…
Top notch delivery and free return policy.No other company offers this freedom . Unfortunately have to return their products due to personal preferences and size limitations but I will definetly love to buy thier products in future.

Réponse de Desktronic
Enkel produkt, montering kunde varit bättre
Väldigt hög kvalité på bordet men de förborrade hålen var inte riktigt linjerade så detta gjorde monteringen svårare än det hade behövt vara.
Men slutprodukten och leveransen är jag väldigt nöjd med

Fantastic build quality
Fantastic build quality! And great instructions to assemble the desk

Réponse de Desktronic
Kontorsstolen håller mycket hög…
Kontorsstolen håller mycket hög kvalitet och erbjuder omfattande inställningsmöjligheter, vilket gör det möjligt att anpassa den optimalt efter min kropp. Den är både ergonomisk, bekväm och estetiskt tilltalande. För närvarande har inga negativa aspekter kunnat identifieras av mig. Kan verkligen rekommendera den. Väldigt nöjd med stolen. Vill även påpeka att jag sitter minst 8 timmar om dagen i den.

Skador.
Skador.
Benen generellt funkar utmärkt, snygga och lätta att installera.
Dock hade vi repor på ena benet vid leverans.

Réponse de Desktronic
Stabilt bord. Snabb och smidig leverans.
Bra, snabb och enkel leverans.
Önskar mätskiva eller mått för tillbehör för enklare montering.
Dock kom leveransen på en spikad pall vilket innebar att jag var tvungen att återvinna den själv eftersom budet inte kunde ta emot den.

Réponse de Desktronic
Det är ganska bekvämt att sitta i…
Det är ganska bekvämt att sitta i stolen under flera timmar. Och det var lätt att montera.

Perfekt!
Jag är mycket nöjd med mitt bord, min stol och även tillbehören. Tack så mycket!

Réponse de Desktronic
Mycket nöjd med mitt köp av HomePro skrivbords ram
Mycket nöjd med mitt köp från desktronic, jag köpte HomePro skrivbordsram i svart och använde min egen live edge ek skiva ä. Mycket bra och lätt att installera, skrivbordet är tyst och stabilt.

Réponse de Desktronic
Fint skrivbord och bra service
Fint skrivbord och bra service, jag saknade några skruvar. Kundservice var snabba med att skicka ersättningsskruvar hem till mig utan extra kostnad.

Réponse de Desktronic
Bra skrivbord och tillbehör men…
Bra skrivbord och tillbehör men idiotisk manual för ihopmontering. Har Desktronic provat att montera ett helt skrivbord med tillbehör utifrån sina egna manualer?
Edit: Tack för standardsvar. Men det som behövs är bara att ett vettig person kollar igenom manualen och gör om den. Det tvivlar jag på att ni kommer att göra :)

Réponse de Desktronic
En savoir plus sur les différents types d'avis.