Jag är otroligt nöjd att jag valde träna tillsammans med Haag. Det har varit över förväntan med en mycket givande och trevlig community. Om man har frågor ang träningen eller ev lopp framöver svarar A... Voir plus
jag tycker upplägget är så himla enkelt och bra. Har man ont om tid kan man köra korta pass och vill man ha lite mer kan man lägga ihop dem. Det som jag är dålig på det är att vara aktiv i kanalen... Voir plus
Efter många års kämpande med att hitta glädjen till träning hittade jag äntligen en träningsform som funkade för mig. På min nivå, ingen extrem träning utan jag kan lägga upp träningen precis som jag... Voir plus
Det är ett enkelt koncept att följa och upplägget är inspirerande så man känner att det är med glädje man gör träningen och Annas pepp är fantastiskt. Man får bra enkla råd för träningen i vardagen:)... Voir plus
Ett träningskoncept & träningscommunity via min APP där DU får tillgång till roliga & lagom utmanande träning, gruppträning online, en fantastisk gemenskap med de andra deltagarna, uppföljning av mig & du skapar förutsättningar för att känna dig STARKARE, få mer energi, må bättre – helt enkelt en bättre version av dig själv! 💜
Suède
- annahaag.se
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Ångrar INTE att jag blev en del av STARKARE
Att jag signade upp mig och blev en del av STARKARE är något jag aldrig kommer ångra! Detta är verkligen ett upplägg som passar mig som småbarnsmamma utmärkt! Med STARKARE är det både lättare och roligare att få träningen gjord även när tiden kan vara knapp! Jätte roliga och varierande pass som verkligen utmanar en på alla plan! Att dessutom få ha möjligheten att bolla tankar och funderingar gällande sin träning och kost direkt med Anna gör bara det hela ännu bättre!
Roliga pass och enkelt att få in rutin på träningen
Passen är roliga att genomföra och har enkla upplägg. Det är enkelt att variera utifrån sin egen nivå. Med hjälp av passen och Annas hjälp och pepp så har jag fått in en träningsrutin som är enkel att följa.
Träning
Mycket bra upplägg på olika träningspass.
Anna svarar så fort hon kan när man ställer frågor och så finns där och pushar en med träningen.
Jag är mycket nöjd med denna träningsapp.
Med en son som tränar flera dagar I…
Med en son som tränar flera dagar I veckan och jobb måndag-fredag är det inte alltid lätt att få till träningen. Men den här appen är lätt att använda och träningspassen är väldigt givande och det är skönt att man kan anpassa efter den nivå man själv ligger på. Det är också väldigt skönt att ha direktkontakt med Anna när man har funderingar och man får väldigt bra givande svar.
Träning som blir av
Bra upplägg som gör att träningen blir av. Bra inspiration för hälsosamma vanor.
Rolig och inspirerande träning!
Bra och tydliga träningsprogram! Bra med pepp från Anna, och inspirerande pepp av andra deltagare. Intressanta läsningar om kost och dagliga utmaningar 😍👌🏻
Enkelt upplägg som passar alla!
Det är ett enkelt upplägg som alla kan följa, oavsett nivå och om du föredrar hemmaträning eller gymträning! Övningarna är enkla och går att variera, det känns där det ska göra. Sedan är det bra tips på att få in vardagsmotion samt tankeställare, ett stort plus i kanten!
Inspirerande och ger motivation!
En träningsapp som är inspirerande och ger motivation! Enkel att använda med mycket bra innehåll.
Rolig träning
Varierade, roliga och utmanande pass som är lätta att göra hemma! Gillar också Annas inställning till kost och träning: att det inte handlar om utseende eller vikt, utan om energi, styrka och glädje!
Ett perfekt upplägg för att få in…
Ett perfekt upplägg för att få in träning i vardagen.
Små saker varje vecka som gör att man får in BRA nya rutiner i livet ♡ jag är mkt nöjd och mår väldigt bra!
Jättebra app med mycket olika övningar…
Jättebra app med mycket olika övningar och stor variation! Bra feedback av Anna! Jättekul sätt att komma igång och fortsätta sin träning!
Bra och roliga pass
Bra och roliga pass! Tyvärr lite buggig app, som kan stänga av sig mitt i.
Gillar när träning är ”enkelt!”
Älskar enkelheten i att ha ett program att följa. Du behöver bara bestämma när du ska träna och sen bara följa programmen, som är lätta att anpassa efter sin egen nivå. Uppläggen är varierande och passen kan genomföras var som helst när som helst 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Starkare med Anna har hjälpt mig att…
Starkare med Anna har hjälpt mig att komma tillbaka till en starkare kropp. Efter min andra graviditet som innehöll väldigt lite träning pga mående och annat, så behöver jag komma igång och stärka upp min kropp igen. Med Annas hjälp med starkare så får jag nu till styrketräning i vardagen igen och kommit igång med löpningen.
Supernöjd med upplägget
Supernöjd med upplägget!
Tydliga pass som är enkla att förstå. Olika nivåer på övningarna så att det är lätt att anpassa efter egna förutsättningarna.
Jag har äntligen kommit igång med min träningen igen och det är superkul!
Varierad träning och helt andra…
Varierad träning och helt andra övningar mot vad jag är van vid. Gillar att det är mycket fokus på core och en bra bålstabilitet. Övningarna förklaras på tydligt vis med tillhörande instruktionsfilm så lätt att följa.
I egen takt med en stabilt stöd
I egen takt med en stabilt stöd. Då blir träningen av! Det blir den med STARKARE.
Jag tycker att upplägget och träningen…
Jag tycker att upplägget och träningen är bra. Det finns dock förtydligande man kan göra i träningsprogrammet. Ibland blir man förvirrad vilken övning man ska göra. På ett ställe står en övning och lite längre ner en annan. 🤔
Perfekt träningsupplägg för mig som har…
Perfekt träningsupplägg för mig som har svårt att hitta tid att komma iväg till gymmet och lätt faller tillbaka till samma övningar pass efter pass. Detta ger mig en variation och motivation och hjälper mig att lägga tid på att träna istället för att planera träningen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.