Kan het niet vaak genoeg benadrukken en zeker NU prima producten steeds meer artikelen alles perfect Verpakt en snel geleverd je drukt op enter en de bel gaat bijna al op verzoek wordt er gek... Voir plus
Lisez les avis des autres
Snelle levering. Breekbaar materiaal goed ingepakt. Duidelijke communicatie. De hot sauces zijn erg lekker, helaas op de Nederlandse tong aangepast. Maar dan gooi je maar wat meer op je broodje stoba... Voir plus
Top levering alles snel binnen 1 dag geleverd.Mijn bestelling was netjes professioneel ingepakt.Ik had onder andere ook flessen sap van Rica, alles is heel en droog aangekomen.Er was 1 artikel uitver... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik had goed ervering met jullie gehad want mij betaling was niet gegaan ennjullie hadden contact met me op genomen en laat me weten dat het niet goed is gegaan . Hartelijk bedank want ik woon niet in... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Antilliaanse Toko is de webwinkel gespecialiseerd in Caribisch producten. Wij verkopen producten vanuit Aruba, Bonaire, Curaçao, Puerto Rico, Colombia, Venezuela, Dominicaanse Republiek, Afrika, Verenigde Staten en meer. Onze missie is om Antillianen wonend in het buitenland thuis te laten voelen..
Coordonnées de contact
Paxtonstraat 4 (GEEN BEZOEK ADRES!), 8013RP, Zwolle, Pays-Bas
- 0685060167
- help@antilliaanse-toko.nl
- antilliaanse-toko.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Niet bestellen oplichters
Bestelling gedaan .toen mn pakket kwam had ik verkeerde en ontbrekende items én overdatum en niet een week neee maanden over datum.meteen contact gezocht op alle manieren telefoonnummer bestaat niet meerdere emails gestuurd instagram gestuurd facebook gestuurd. Geen reactie nergens op. Dit zijn gewoon dieven en oplichters. Konjo nan mama. Betaal liever nog 10 x meer zelfs dan dat ik ooit nog iets bij hun bestel en ik zal iedereen die ik ken ook zeggen niet te bestellen!

Niet bestellen!!!
Niet bestellen. Producten zijn over datum en niet alle producten zijn geleverd.

Réponse de Antilliaanse Toko
Snelle juiste levering , communicatie kan beter
Online een bestelling geplaatst voordat ik de reviews had gelezen . Na het lezen van de reviews had ik weinig vertrouwen in een goede uitkomst. Ik heb ze geprobeerd te bellen omdat ik geen orderbevestiging had ontvangen , maar het nummer was niet bereikbaar. Desondanks heb ik 2 dagen later netjes mijn bestelling ontvangen . Ik raad Antilliaanse toko aan beter te communiceren met hun klanten om het vertrouwen winnen. Verder heb ik persoonlijk een prima ervaring aan mijn bestelling overgehouden.

Verkopen over datum producten
Verkopen over datum producten. Nemen ze niet terug in je wordt geblokkeerd overal. Slechte reviews worden van Google en fb verwijderd

Réponse de Antilliaanse Toko
Ik lees wat er allemaal misgaat
Ik lees wat er allemaal misgaat, en nog steeds misgaat. Producten zijn over datum en niet alle producten zijn geleverd. Ze zijn onbereikbaar. Hier niet bestellen, je bent je geld kwijt!

Scam!!!
Scam!!!! Don’t BUY from here.
Products not delivered. Unreachable by phone (number not in use), no response to multiple emails. I will fill fraud with police.

Verkeerde producten geleverd
Verkeerde producten geleverd, 10 zakken chips in de verkeerde smaak ontvangen. 3 maal contactformulier ingevuld, na 3 weken nog geen reactie. 085 telefoonnummer is niet in gebruik. Hier niet bestellen dus, is een soort Russisch roulette.
Update: na 6 weken ( en een boel emails van mijn kant zonder reactie van Antilliaanse toko ) werden de juiste producten plotseling geleverd met een retourlabel in de doos voor de verkeerd geleverde artikelen.
Ik heb de verkeerd geleverde artikelen teruggestuurd en zal hier nooit meer bestellen want het blijft dus maar afwachten of je het juiste artikel krijgt en of / hoe er dan gereageerd wordt op je klacht.

Oplichting
Producten niet geleverd. Telefonisch onbereikbaar (nummer is niet in gebruik), geen reactie op meerdere emails. Bij politie aangifte gedaan van oplichting.

Réponse de Antilliaanse Toko
Ritz sandwich cheese 8 producten ontvangen,bleek dat snoep niet in orginele verpakking was maar in kleine zakjes. Gemaild, geappt en gebeld onbereikbaar.
Niet alle producten kwamen binnen. Doos vol gepropt met papier. Ritz sandwich cheese 8 stuks zatten er niet in. Gemaild,geappt,gebeld telefonisch onbereikbaar.

Oplichters
Bestelling is laat en incompleet geleverd en vervolgens geen reactie op mails (na een maand). Geen reactie of geld teruggekregen. Met andere woorden oplichters.

Réponse de Antilliaanse Toko
Zak chips stond online te koop voor…
Zak chips stond online te koop voor 1.99. Op de factuur na betalen zie ik opeens dat hij meer dan 8 euro kost!! Ik een mail sturen, maar ze reageren niet. Zo verliezen ze aan mij een klant.

Voor de 2e keer besteld
Voor de 2e keer besteld, gewoon alles ontvangen, datum is goed, alleen de popcorn heb ik verkeerde kleinere maat gekregen, is niet erg kan gebeuren bij een grote bestelling..
Bedankt :)

Besteld maar geen reactie
Besteld maar geen bevestigingsmail gehad. Nadat ik mail naar klantenservice had gestuurd ook geen reactie. Niet bestellen. Lijkt wel gewoon een scam.
Edit: Heb toch nog een pakje gekregen. Raar wel allemaal.

Vage Site
5 pakken jell-o besteld, 4 gekregen.
Geven geen antwoord op mails en hebben zowel een vaste als een mobiele nummer die niet bestaat.

Tang besteld
Tang besteld. Iets totaal anders gekregen. Ik heb ze gemaild. In hun antwoord vroegen ze naar wat ik dan gekregen had. Daarna nooit meer reactie gekregen. Telefonisch onbereikbaar. Was maar paar tientjes maar toch zonde van mijn geld.

Niet te vertrouwen Winkel
Antilliaanse toko jullie zijn verschrikkelijk
Vervaldatum zijn allang verstreken en toch stuur jullie ouwe artikelen voor mensen
En dat is niet één keer gebeurd maar meerdere malen.
Bestelling incompleet en dat geld zie je nooit meer terug!!
Contact dat is te vergeten want hun nemen nooit op en beantwoord mailen NIET of een automatische mail krijgt je
Ik hoop dat ik ooit mijn geld terug kan krijgen want hun worden rijker op de rug van klanten.
Belachelijk!!
Nooit meer bestellen dus.
Hoop dat ik ooit met jullie goed kan maken en goed houden!
Heb jullie kansen gegeven maar jullie zijn niet meer te vertrouwen.
Beneden heb ik een datum ingevuld om te kunnen versturen maar het geval was meerdere keren
En in mijn account staat niks meer te zien
Oplichters!!

Réponse de Antilliaanse Toko
Meerdere malen contact met ze…
Meerdere malen contact met ze opgenomen. Maar ze reageren niet. Sturen artikelen op, maar niet alles. En dan reageren ze niet op je berichten.

Réponse de Antilliaanse Toko
Tot nu meerdere malen besteld en altijd…
Tot nu meerdere malen besteld en altijd een fijne communicatie en snelle levering.

L’expérience Trustpilot