Min amstaff kille på 4 år har alltid haft problem med magen och ofta med lös avföring och ätit väldigt mycket gräs. Med Dessa Pre/probiotika tuggisar så har gräsätandet säkert minskat med 95% och a... Voir plus
Min hund hade ofta diare vilken gjorde att det blev många nattliga utgångar och störd sömn för både matte o hund. Efter att han får Probiotika tuggor 3-1-1 för tarmhälsan är detta ett minne bort. Får... Voir plus
Min första order, jag hoppas på att uppnå hos mina 2taxar: stabilare mage (färre dagar med lös avföring) och minskad klåda efter mat. Snabb leverans hem till brevlådan vilket är perfekt och uppskatta... Voir plus
Enkelt och smidigt att handla på hemsidan. Tydlig produktinformation ang produkterna som säljs och ett stort plus för den rabatt som ges vid prenumeration av vald produkt. Enkelt att pausa och a... Voir plus
Apotekhunden.se – Naturlig hälsa för din bästa vän Hos Apotekhunden.se brinner vi för att förbättra hundars livskvalitet – på riktigt. Vi erbjuder noggrant framtagna kosttillskott som stärker magen, lederna, immunförsvaret och den allmänna hälsan, baserade på vetenskap, naturliga ingredienser och erfarenhet från tusentals svenska hundägare. Vi samarbetar med experter inom hundhälsa, nutrition och produktsäkerhet för att utveckla effektiva tuggor och tillskott som både hundar älskar och som ger resultat du kan märka. Oavsett om din hund lider av känslig mage, stela leder eller återkommande obalans – så har vi ett skonsamt och välbeprövat alternativ som stöttar kroppen inifrån. Det som gör oss unika är vårt fokus på förebyggande hälsa. Vi tror inte på tillfälliga lösningar eller symtomlindring – vi vill stärka kroppen där problemen faktiskt börjar. Därför har vi utvecklat produkter med aktiva ämnen som kollagen, grönläppad mussla, probiotika, prebiotika och MSM. ✔️ Svenskt hanterat ✔️ Fri frakt vid köp över 499 kr ✔️ 30 dagars nöjdhetsgaranti ✔️ Leverans direkt från vårt lager i Sverige Vårt mål? Att ge varje hund ett friskare, gladare och mer rörligt liv – ett tugga i taget. Välkommen till Apotekhunden.se – din partner för naturlig hundhälsa. 🐾💚
Dalagatan, 79531, Dalarna, Suède
- info@apotekhunden.se
- apotekhunden.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Jag tycker att jag har märkt en…
Jag tycker att jag har märkt en förbättring att min hund inte slickar på tassar lika mycket. Det som gör att det inte blir högsta betyget är priset.
Hej hälsning från en glad hund som nu mår bra
Hej! Köper probiotika tuggisar åt min hund som har haft problem med en tarminflammation som han blev inlagd för Har provat flera preparat men inget har fungerat. Varit jobbigt för både min hund och mig. Han har ätit två burkar och är som en ny glad hund. Tuggar i sig tabletterna glad och nöjd. Så skönt!! Glad
Lätt att prata med
Tycker dom är lätt att prata med. Dom löser om man missat en prenumeration
Prenumererationen kommer ibland lite…
Prenumererationen kommer ibland lite för tätt då vi periodvis delar på tabletten. Det borde vara enklare att ändra hur ofta vi vill ha produkten.
Snabb leverans och påminnelse när det…
Snabb leverans och påminnelse när det börjar ta slut. Vi har en Bernersennen hane på 11 månader och vi får så mycket beröm för hans päls.
Efter 5-6 veckor med probiotika så…
Efter 5-6 veckor med probiotika så märkte vi att våran labbe tik slutade slicka sina tassar och klia sina öron.
Efter 3 problem fria månader gjorde vi ett uppehåll med probiotikan men efter ca 3 veckor började kliandet så vi började med probiotika igen nu tog det bara 2 veckor till hon blev bra igen
Allt fungerade enligt planerna.
En bra produkt som fungerar och gör att…
En bra produkt som fungerar och gör att våra hundar mår så mycket bättre och är mycket piggare.
Mina hundar mår mycket bättre nu!
Jag har alltid varit tveksam till…
Jag har alltid varit tveksam till reklam man läser om Probiotika för hundars slickande på tassar 🐾 men efter att vara inne på andra burken nu av probiotika tuggor är vår hund ”frisk” och har slutat slickat. Och vår hund älskar att ta sina hjärtan och mår såååå bra i magen numera! Så glad att jag testade- kan bara rekommendera produkten !
Har inte provat mer än i två månader
Har inte provat mer än i två månader. Märker inget ännu.
Nöjd matte & hund
Gillar verkligen produkten efter en stunds användning då min Cockerspaniel slipper ständiga klådan och krafsandet, kan iaf varmt rekommendera produkten 😊 En nöjd matte och hund 😊😊😊
probiotika…
har använt probiotika några veckor och det verkar fungera , får göra längre utvärdering.
Bra produkter Produkten är bra men krångligt att säga…
Produkten är bra men krångligt att säga upp ett abonnemang.
Mycket nöjd
Fick ett personligt svar på min beställning, vilket jag uppskattade. Probiotikatuggorna för tarmhälsan kom inom några dagar, och jag ser resultat på vovve efter en månads användning. Äter inte mycket gräs längre och det bruna som rann ur ögonvrårna är nästan helt borta. Så jag är mycket nöjd.
Sen att företaget ligger i Rättvik är ett extra plus!
Smidig leverans
Smidig leverans , bra förpackat och bra varor. Vi köper probiotika och har en fördelaktig prenumeration på dessa. Nessie älskar dem och de gör nytta för mage och välmående. Tack!