1. Magasin
  2. Magasins d'appareils de fitness

AquaArmor kan beskrives som et brand, der står for kvalitet, innovation og moderne design. vores Brand kombinerer funktionalitet med kvalitet for at skabe produkter, der passer til en aktiv og stilbevidst livsstil. AquaArmor er kendt for at levere pålidelighed og holdbarhed, der matcher den travle hverdag, samtidig med produkterne har et stilfuldt og vedholdende design. Brandet taler til dem, der ønsker produkter, der forener praktiske løsninger med en eksklusiv stil.

2,3

Bas

N'a pas répondu aux avis négatifs

Filters work as expected

Filtered lobby by provider and volatility, results loaded fast. Found the high-volatility Hacksaw slots I wanted. Lost 33 EUR on them over an hour. Filtering itself is functional. Welcome bonus has strict terms.

14 mai 2026

Yggdrasil slots stable

Played Vikings Go Berzerk at 0.50 stakes for an hour after work. Lost 42 EUR chasing the free spins feature. Game never froze. Paytable explanations could be more beginner-friendly.

13 mai 2026

Account locked after a win

Hit 180 on Gates of Olympus and went to withdraw. Next login my account was locked for 'security review’. Been three days and still locked. I passed KYC already, so I don’t understand what else they need to check.

Wrong amount withdrawn

Withdrew 95 EUR via Skrill and only 90 showed up. Support said there was a fee, but it wasn’t disclosed anywhere during the cashout process. I had to dig through terms to find it. The fee itself is fine, just tell people upfront.

Pragmatic slots run stable

Played Madame Destiny Megaways and Wolf Gold, both smooth at 0.50 stakes. Lost 37 EUR over 50 minutes. Graphics are sharp on desktop. The bonus buy prices could show expected value.

Fuld tilfredshed

Jeg er godt tilfreds med mit køb.
Jeg synes vældig godt om gevindet - Det kører fint. Derudover, er det bare en praktisk flaske, som er let at have med i sin hverdag/på sin rejse, i tasken/rygsækken - den er handy, kan holde tæt, og kan holde væsken kold 👌

30 septembre 2024

Kvalitet

Jeg plejede altid at bruge plastikflasker, men de kunne ikke holde min drikke kolde i længere tid. Nu, med min stålflaske, har jeg altid iskoldt vand ved hånden

27 juillet 2024